Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

gledao ga sinoc polse ko zna koliko godina, sigurno 15+. Sa ove tacke gledista los film iako sam kao klinac gledao i serije i filmove, gluma losa i to bas bas losa, to mi je najvise zasmetalo

Gluma je zapravo ok, sa izuzetkom Kristofera Lambera koji nikad veze s vezom o glumi nije imao. A i Šon Koneri nije hteo da se potrudi, pojavio se na snjimanju, snimio sve scene za nedelju dana i zbrisao.

Kazem sa ove tacke gledista kada obracam paznju na glumu onda je negledljiv. S druge strane cela ideja pa je jos i Qeen pravio muziku film je ok

Obavezno navali na nastavke - 2,3,4 redom.;):)
Ako poživimo još par godina, možda dočekamo novi film sa Superdasom u glavnoj roli. God bless CGI.:D

Gluma je zapravo ok, sa izuzetkom Kristofera Lambera koji nikad veze s vezom o glumi nije imao. A i Šon Koneri nije hteo da se potrudi, pojavio se na snjimanju, snimio sve scene za nedelju dana i zbrisao.
Odlican film, ja ga gledao ponovo zimus bas jer mi je od ranije ostao u boljem secanju.
Drugi i treci deo su bas slabiji, dok serija zapravo i nije toliko losa, iako je dosta ispod radara prosla

Inace film ima skroz bizarnu pozadinu, ima na YT-u intervju sa Clancy Brown-om (negativac iz filma) - scenario za film je otkupljen od nekih studenata koji su bili u zavrsnoj godini (neka sica+procenat od box office-a), Koneri je tu "dovucen" cisto da bi se budzet za film podigao (zato ga je i odradio tako), Lamberu je to bio film koji je trebao da ga probije na USA trziste (posle onog Besonovog Subway) jer je vec bio "zvezda" u Evropi, a sam Brown je dobio neku crkavicu za tu ulogu negativca jer mu je bila medju prvim "vecim" ulogama.

Poslednja izmena:
^
Highlander mu je verovatno i najbolji, Fortress nije toliko los koliko ocena sugestira ali je vrlo slican sa sci-fi filmom Ray Liote
Takodje preporuka za njegov gde glumi detektiva koji istrazuje serijoskog ubicu, krajem 90ih snimljen. (zaboravih ime filma)

U knight moves bas ima takvu ulogu, mozda mislis na njega iako nije krajem 90ih. Meni mozda i omiljen film sa njim, doduše zadnji put sam ga gledao pre 20+ godina.

Ja sam Knight Moves gledao kada je izašaoi još jednom relativno brzo nakon toga i sigurno ga nisam gledao ponovo u poslednjih 25 godina i dobro ste me podsetili da ga pogledam još jednom ako naletim na njega.

A što se kvaliteta tiče - ja bih bio presrećan kada bih naleteo na neki novi triler makar i takvog kvaliteta pošto izlaze sve neki rimejci ili leševi!

U poslednjih par godina mislim da je snimljeno preko 100 rimejkova samo poznatijih filmova.

Ovaj njegov je zanimljiv iz pogrešnih razloga:
Pisao ga je čovek koji je i Kuma; snimao reditelj koji je i Lovca na jelene; Lamber koji je bio tad već dosta poznat, i nosio neku harizmu... Dakle, film je imao sve predispozije da od njega bude nešto, a ispao je, hm, ispodprosečan. :)

Pa jeste, kad se u "Sicilijancu" od Lambera očekivalo da zapravo glumi. On je kao Brus Vilis ili Švarcika, ne ume da glumi, ali ima tu neku pojavu koja ume dobro da se uklopi u određene žanrovske filmove, pogotovo SF. S tim u vezi, proporučio bih vam italijanski film "Nirvana", SF sa Lamberom za koji verovatno niste ni čuli, a predstavlja zapravo sasvim interesantan cyberpunk.

na pola filma ces se setiti (vrv i pre) morbiusovog komentara na ovoj temi..
I onda ces pustiti muziku, Nirvanu naravno, i rezati vene uzduz i popreko iz razloga sto si uopste zapoceo da gledas film pod istoimenim nazivom!

Sinoc reprizirah Prometheus i Alien:Covenant, u cugu... i mnogo je bolje nego prvi put.
I cekam kraj sage sa Magnetom.., za razliku od najavljenog spanskog Aliena.. koji ce biti mehhh

Poslednja izmena:
Кад смо код Ламберта, нико да помене Мортал Комбат кеца и легендарну улогу Рејдена?! Класик са можда најбољим soundtrackom икад. Класичан филм за ложење и навалу адреналина као и Горштак 🙂.

Sramota nas.... 😂

Кад смо код Ламберта, нико да помене Мортал Комбат кеца и легендарну улогу Рејдена?! Класик са можда најбољим soundtrackom икад. Класичан филм за ложење и навалу адреналина као и Горштак 🙂.
Niko a?

Нешто безвезе мењам канале и наиђем на врхунско остварење од брата Николе

Видим ја да је филм смеће, да је оцена 3,1 али... Онај осећај када те живо интересује шта се на крају дешава. Никола на свом нивоу, све остало...

Па добро, овде није било тих проблема - овде је какио. А тек што вози јавијон :cool:

Hehe, nije baš kvalitetan, ali jeste bio "specijalan" film. :ROFLMAO:

Posle Dejtonskog vaspostavljanja Srbije kao "faktora mira na Balkanu", i oživljavanja bioskopskog repertoara, davao se istovremeno na nekoliko ovdašnjih lokacija.

Ja ga gledao u nikad prežaljenoj Kozari. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno