![]()
gledao ga sinoc polse ko zna koliko godina, sigurno 15+. Sa ove tacke gledista los film iako sam kao klinac gledao i serije i filmove, gluma losa i to bas bas losa, to mi je najvise zasmetalo
Odlican film, ja ga gledao ponovo zimus bas jer mi je od ranije ostao u boljem secanju.Gluma je zapravo ok, sa izuzetkom Kristofera Lambera koji nikad veze s vezom o glumi nije imao. A i Šon Koneri nije hteo da se potrudi, pojavio se na snjimanju, snimio sve scene za nedelju dana i zbrisao.
Нека препорука за авантуру, историјски филм или слично?
Takodje preporuka za njegov gde glumi detektiva koji istrazuje serijoskog ubicu, krajem 90ih snimljen. (zaboravih ime filma)
Niko a?Кад смо код Ламберта, нико да помене Мортал Комбат кеца и легендарну улогу Рејдена?! Класик са можда најбољим soundtrackom икад. Класичан филм за ложење и навалу адреналина као и Горштак 🙂.
Hehe, nije baš kvalitetan, ali jeste bio "specijalan" film.Кад смо код Ламберта, нико да помене Мортал Комбат кеца и легендарну улогу Рејдена?! Класик са можда најбољим soundtrackom икад. Класичан филм за ложење и навалу адреналина као и Горштак 🙂.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari