Šta je novo?

Poslednji odgledani film(ovi) i serije - "obavezno procitati pravila iz prvog posta"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav bre film u produkciji tate i sina...to ne moze ni da bude dobro...

Inace - vasi ideali lepote su, kako da to lepo kazem - way off the mark... nekada su se bre cenili drugi kvaliteti na devojkama/zenama... Mada - svako ima svoj ukus, sta znam...

Legendarna Got 18+ diskusija se nastavlja :)

Inace Hangover 3 malo dosadniji od proslih 8/10

Jel to onaj film o zombiju koji na kraju postane rasista? :p

Kakav bre film u produkciji tate i sina...to ne moze ni da bude dobro...

Inace - vasi ideali lepote su, kako da to lepo kazem - way off the mark... nekada su se bre cenili drugi kvaliteti na devojkama/zenama... Mada - svako ima svoj ukus, sta znam...

Sin je jos i OK glumio, cale se folira da je neki bad ass general ali kad je covek u polovini svojih filmova bio komedijas to deluje smesno koliko se trudi, iako je realno ali... To je kao kad bi Rowan Atkinson sad glumio ne znam kog zlikovca, nekako ne lezi, Vil je najvise mogao da izgura agenta u MiB po meni9!?
Sta fali mojim idealima, lepo simetricno lice, sexy usne, duuuuga kosa, bar 170cm visine... Esme rules i tacka! :d

Kažem ja da mi je bilo baš žao kad ju je Džofri ubio, najbolja riba u seriji.
Btw ne znam za vas, da li ste se primili na hype oko tog after earth-a, ali ja kad sam video ko je režiser znao sam da će biti krš i nisam naravno ni hteo da gledam tu glupost. Šjamalan je kralj gluposti u poslednje vreme, čak skoro kao Uwe.

Only god forgives.

Težak film. Maestralno snimljen i produciran, ali tipično za azijske filmove, malo teksta, pa gledalac misli da fali radnje, iako se sve može pohvatati uz razmišljanje.
Ovo definitivno nije nastavak Drive-a, iako su režiser, kompozitor i glavni glumac isti.
Only god forgives stilski podseća na Refnove prethodne filmove, valhalla rising, bronson, pusher.

Jedino mi je malo smetalo to što onaj tajlanđanin nije baš nešto odglumeo, bog zna kako.

Curse of the Golden Flower (2006)

imam ga jos od kako je izasao, na kompu, i cesto ga predjem ponovo jer je film remek delo. Jedan od najskupljih kineskih filmova u istoriji sa neverovatnim zapletom, teskom dramom i podosta preterano dobre akcije. Chow Yun Fat kao car Kine i rizicna odluka da za princa uzmu Jay Chou-a (kineska RnB zvezda a ne akcioni glumac) koji je razbio ulogu. Svako kome leze kineski filmovi neka pogleda nece se razocarati

Poceo da gledam Skins, dobra ali cudna serija. Podseca me na Requiem for a Dream iz nekog razloga :p. Preporuka ko moze da svari Englesku dramu :).

konacno odgledah the flight 9/10
who are you??? :D

Only god forgives.

Težak film. Maestralno snimljen i produciran, ali tipično za azijske filmove, malo teksta, pa gledalac misli da fali radnje, iako se sve može pohvatati uz razmišljanje.
Ovo definitivno nije nastavak Drive-a, iako su režiser, kompozitor i glavni glumac isti.
Only god forgives stilski podseća na Refnove prethodne filmove, valhalla rising, bronson, pusher.

Jedino mi je malo smetalo to što onaj tajlanđanin nije baš nešto odglumeo, bog zna kako.

Ovo danas gledam, nije mi termin odgovarao pre neki dan na Blockbusteru.

Pogledao Warm bodies (neko ga je pomenuo skoro ovde u temi) , ne mogu da ocenim jer je radjen po ljubavnom romanu a a film je vise kao komedija. U svakom slicaju neobican je i ima par smesnih scena .

Ko ide od Novosađana na premijeru Man of Steel??? Ne znam da li pišem u dobroj temi ali generalno sam čuo dobre stvari o ovom delu tj reboot-u a pošto sam veliki fan Smallville-a :)

Ako neko hoće déjà vu osećaj sa primesama loše glume neka odvoji malo megabajta i oko dva sata života i pogleda deka Švarcijev "The Last Stand". Forestu Vitakeru trebaju pare, ne znam šta drugo traži u ovom filmu na ukupno 5,5 minuta.

Ko ide od Novosađana na premijeru Man of Steel??? Ne znam da li pišem u dobroj temi ali generalno sam čuo dobre stvari o ovom delu tj reboot-u a pošto sam veliki fan Smallville-a :)

ja sam već pazario kartu, najbolja pozicija u sali naravno ;D.

Btw

Only God Forgives 10/10

Iako je skoro pola njih izašlo i pre polovine filma, ja lično sam bio oduševljen. Samo potvrđuje koliko su danas ljudi zaglupljeni kojekakvim krševima i ne mogu da shvate neki normalniji film. Brutalan jeste, ali meni je bio prilično zanimljiv. Nije razvučen koliko svi govore da jeste, meni je čak bio i kratak. Btw matorac izuzetno dobro glumi manijaka, prvo kolje, seče ruke i masakrira a malo posle oplete jednu u karaoke baru sa istom smirenošću. Sasvim očekivana brutalnost u scenama jer ipak su tu bad guys vs. really bad guys.

I u sava centru izašlo pola ljudi.

Rekoh, meni se nije svidelo kako je čiča odradio, ali je bio dovoljno dobar.
I da, film je proleteo. Ja uopšte nisam imao utisak da je razvučen.
Ono što mi je stvarno smetalo je što su mogli biti malo suptilniji sa onim edipovim kompleksom. Ne mora sve da se prikaže plastično. :D

Only God Forgives 10/10

Iako je skoro pola njih izašlo i pre polovine filma, ja lično sam bio oduševljen. Samo potvrđuje koliko su danas ljudi zaglupljeni kojekakvim krševima i ne mogu da shvate neki normalniji film. Brutalan jeste, ali meni je bio prilično zanimljiv. Nije razvučen koliko svi govore da jeste, meni je čak bio i kratak. Btw matorac izuzetno dobro glumi manijaka, prvo kolje, seče ruke i masakrira a malo posle oplete jednu u karaoke baru sa istom smirenošću. Sasvim očekivana brutalnost u scenama jer ipak su tu bad guys vs. really bad guys.

Nisam gledao film, međutim, "normalan film" i "kolje, seče i masakrira" ne ide jedno s drugim. :)

U svakom slučaju si me zaintrigirao pa ću prvom prilikom pogledati film.

odgledao The Great Gatsby i iskreno, drago mi je sto nisam bacio pare na bioskop. sa druge strane imam osecaj da bi mi se i mozda svideo da sam gledao barem full hd.

Nisam gledao film, međutim, "normalan film" i "kolje, seče i masakrira" ne ide jedno s drugim. :)

U svakom slučaju si me zaintrigirao pa ću prvom prilikom pogledati film.

da, nisam dobro napisao jer sam mislio nešto drugo. za mene su normalniji filmovi neki koji nisu predvidljivi od samog početka, kao što su letnji comic book ili sci fi blokbasteri u kojima znaš da je na kraju happy end ali te zanima kako su urađene "eksplozije" da bi do tog kraja došlo.

Ja sam odgledao u roku Game of Thrones, od zimus sam dobio interes. Takodje sam konacno odgledao Deadwood sa Blu Ray-a tako da je bilo odlicno iskustvo.

I trenutno gledam Veep, odlicna satira na politiku (americku ovde, ali se odnosi na sve).

House of Cards je odlicna, i original i Fincherov/Spacey rimejk, svaka na svoj nacin.

The Adjustment buerau - 2/5. Mnjeh.

"RED" (Retired, Extremely Dangerous) iliti po naški "PIO" (Penzionisani, Izuzetno Opasni) iz 2010. sa Vilisom Brusom, Frimenom Morganom, Malkovičem Džonom, Drajfusom Ričardom, Miren Helenom i Urbanom Karlom je fin filmčić, ništa spektakularno, ali dovoljno da dobije nastavak ove godine, "RED 2", za koji se nadam da će da bude u sličnom fazonu ili bolji.

Killing Them Softly, dobar film, umerenog tempa, sa odlicnim krajem, jedina mana je Brad Pitt povremeno, jednostavno nije dovoljno dobar glumac.

Ako neko hoce da pogleda neki los ratni film, preporuka je Company of Heroes (ne nema veze sa igricom).:)
Prvi deo filma jos i kao obecava nesto ali posle...losa irealna prica, losa gluma, jeftini efekti...a ja mislio da kod ratnih filmova ne moze toliko da se omane...

odgledao The Great Gatsby i iskreno, drago mi je sto nisam bacio pare na bioskop. sa druge strane imam osecaj da bi mi se i mozda svideo da sam gledao barem full hd.

Svakako ti savetujem da podjes do bioskopa (ili bar sacekas HD verziju) i pogledas ovaj film onako kako prilici.

Citao sam Ficdzeraldovu knjigu, odgledao sve filmske adaptacije do sada i odgovorno tvrdim da je ovo sto je Lurman uradio najbolje do sada. Bez obzira sto je od kritike docekan "na noz", sto ga mnogi "pljuju po duznosti", aktuelni Getsbi moze da se pohvali preciznom rezijom, montazom koja ne ostavlja nedoumice, vanrednom stilizacijom, odlicnim kastingom, nesvakidasnjom muzikom...

Naravno, filmu treba prici bez predrasuda, dobronamerno (kako je to sad moderno reci :)) i sigurno vas nece razocarati...

PS - Upravo se vratih sa (pret)premijere filma "Svetski rat Z". Pa, sto bi rekli - kako sam se nadao, dobro sam i prosao :) Prilicno skladan film, bez vecih gafova, Pit solidan, a ja sam nekako kroz ceo film imao utisak da ga prozima jedna tanana Bondovska nit, neka veza sa "Zrnom utehe" (heh, valjda i zato sto ih je oba rezirao Forster).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno