Šta je novo?

Poslednji odgledani film(ovi) i serije - "obavezno procitati pravila iz prvog posta"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro, ajde onda reci šta ga izdvaja od drugih? Zašto ima ocenu 8 na imdb?

Abraham Lincoln: Vampire Shit ili kako već ... 3/10

očajna 3D konverzija, gluma smešna,

inače gledao samo zbog Mary Elisabeth Winstead i zato 3/10. da nije nje bila bi nula :D

I da li je ono Brajan dva put proverio tablice onom kamionetu? Jednom kada je bio parkiran (skroz ukoso i tablice se ne vide), a zatim i kada su krenuli da ga prate?

Prvi put je proveravao vozilo i vlasnika. Drugi put je prijavljivao da je zaustavio vozilo sa tim i tim tablicama.

Meni je end of watch 7/10, znaci ok je.

No ovde se zalite za spoilere... gledao sam trailer, gde je bukvalno ceo film preprican?!

End of Watch (2012)
Neverovatno ishajpovan film sa nerealno visokim ocenama po netu.

Plafon 7/10, znaci film je solidan i nista vise od toga ali je takodje unisten nekim *****skim tripovima (par transfera blama), nerealnostima i gluma je generalno prosek.

Poslednja izmena:
Death at a Funeral

Одличан британски хумор у сваком минуту филма. Неко вече био на РТС-у.
Толико је добар филм да сам на тренутак пожелео да платим ртв-претплату за текући месец...

Death at a Funeral

Одличан британски хумор у сваком минуту филма. Неко вече био на РТС-у.
Толико је добар филм да сам на тренутак пожелео да платим ртв-претплату за текући месец...

Bio preksinoc na RTSu:). Oooodlican!
P.s. Ne gledati americku 2010. verziju:)

12 Angry Men

Tek sada odgledah ovaj kultni film! Genijalan film!

Jedini film koji je skoro snimljen po slicnom konceptu je The Man from Earth, i prava je steta sto nema vise ovakvih filmova.

Bio preksinoc na RTSu:). Oooodlican!
P.s. Ne gledati americku 2010. verziju:)

Ja sam onda pre jedno godinu-dve ocigledno naleteo na usa verziju, znam da sam odradio shift/delete posle 15-ak min..

Odgledah A Gang Story (Les Lyonnais), film me je prijatno iznenadio. I zasluzuje visu ocenu na IMDB-u po meni. Inace radjen je po istinitioj prici, radnja se odvija u Francuskoj. Svaka preporuka za film. Vredi ga pogledati. odlican je.

http://www.imdb.com/title/tt1741542/

Walking Dead pred mid season finale totalno opravdava toliki hype. Samo onog klinca stvarno neko treba da nasamara muski.

Pa solidan je mali zadnjih par epizoda, nema izliva bahatosti i razmazenosti.

videh da je neko prokomentarisao losu glumu za Rick-a, meni licno nisu mogli da nadju boljeg glumca, a pritom je lik britanac koji ne da je skino americki naglasak, nego i rednek juznjacki. Preview za sledecu je odlican, ja sam prekrstio prste da neko zvekne Gradonacelnika ili Andreu i to lopatom po glavi.

ne diraj mi andreu :D
odlgedao looper. sta znam, nekako mi vec vidjeno...ocekivao vise a film prosek. nije gubljenje vremena ali nije bilo ni wow na kraju

Guverner je po meni jedan od najjačih likova u seriji. Šarmantan, slatkorečiv, proračunat, a iz očiju mu izbija čisto zlo. Odlična gluma. Baš me zanima šta će da bude u ponedeljak, lepo su podgrejali.
Imam osećaj da Merl strašno mrzi guvernera i da se sve vreme folira da bi se pridružio Rikovoj ekipi.

Poslednja izmena:
Guverner je po meni jedan od najjačih likova u seriji. Šarmantan, slatkorečiv, proračunat, a iz očiju mu izbija čisto zlo. Odlična gluma. Baš me zanima šta će da bude u ponedeljak, lepo su podgrejali. Imam osećaj da Merl strašno mrzi guvernera i da se sve vreme folira da bi se pridružio Rikovoj ekipi.

spoiler brate moj psarase :)

Imam i ja slican osecaj, mada ko zna, onaj je bolid. Tog glumca kad vidim, smuci mi se sve zivo.

sto se guvernera tice, jeste lik odlican glumac, u tome je poenta sa zlocama, taj standard je postavio Gary Oldman - mrzis ga brate kad je negativac, oci bi mu izvadio, a u stvari najveci car na svetu.

Asociralo me ovo ozgor' na Robin Williams-a, na film koji sam ponovo odgledao zbog savrsene muzike - August Rush. ko nije gledao i voli bajkovite ljubavno-emotivne price, neka baci pogled. samo zbog muzickih kompozicija vredi gledati + sto je San Francisko pozajmio orkestar za snimanje.

Pa to je pretpostavka, ko zna šta će da se desi, al ajd staviću :p

Jos kada ne bi ljudi quotovali spoilere da nagoveste da spoiler postoji :D.

AKo vas zanima šta će se desiti pročitajte stripove...
Jeste da radnja serije odstupa od stripa ali svi bitni dogadjaji su tu uključujući i Guvernera ;)

Dolazim u ovi temu kao i verovatno mnogo ljudi da vidim sta je novo i sta ljudi preporucuju za gledanje...novo,staro ...itd ...
ali neki ljudi stvarno ne mogu da se suzdrze od spoilera ... primera radi Total Recall ,neko je odvalio sta je znacaj toga kada gleda u reklamu recall-a ... tokom celog gledanja filma mi je to bilo u glavi...

Suzdrzite se malo... nemoguce da ne mozete opisati na druge nacine vas dozivljaj istog a da ne bude sadrzaj filma ili serije !

Da ne bude OFF

Dark Knight Rises - odlican film , mislim da je i za one dobar koji nisu fanovi stripa

How I met your mother - 8 sezona je u toku i mogu da kazem da se drasticno srozao kvalitet istog...do 7 sezone je bio OK fazoni,humor itd slicno legendarnom Friends serijalu

Modern Family - 4 sezona u toku i mogu da kazem da je savrseno...malo teze ce neki karakteri prirasti srcu ali vremenom se i to desi pa jedva cekate sledecu epizodu od 20 min ,odlicna zabava/komedija

Fringe - 5 sezona ..... katastrofa....prve 4 sezone pogledati a ovaj "nastavak" ignorirati

Elementary - Sherlock Holms vol 3.1 , ne moze ni blizu serijalu Sherlock (BBC) ali produkcija,glumci,prica na visljem nivou tj preporuka za gledanje

Revolution - nesto novo .... ideja odlicna ,mada me nije nikako privkla svojom pricom. Malo su glumci neuverljivi...dogadjaji neuverljivi .. mislim da cu i prekinuti da gledam.

666 Park Avenue - nesto novo za mene, horor žanr u seriji ... zanimljivo odmotavana prica...dobra glumacka ekipa... preporuka

my 2 cents

666 Park Avenue - nesto novo za mene, horor žanr u seriji ... zanimljivo odmotavana prica...dobra glumacka ekipa... preporuka

Serija je otkazana, mislim da imaju još jednu epizodu da prikažu i gotovo. Ja sam očekivao više od nje. Slično je i sa Last Resort, nije loša serija, ali sam očekivao više.
Pošto je How i met your mother ovo zadnja sezona, dozvolili su sebi luksuz da ova osma sezona ode nizbrdo, na žalost.
Mislim da je neko već spomenuo Person Of Interest, ali ovo je jedna od boljih serija koje pratim ove godine.

da li je neko gledao seriju Breaking BAD? Odlicno je ocenjena pa bi je pogledao ako je dobra.

Imaš jedno 100 pluseva u vezi te serije samo u poslednjih 100 strana. Tako da, gledaj ako voliš interesantnu priču i nešto sporiju radnju u pojedinim epizodama.

da li je neko gledao seriju Breaking BAD? Odlicno je ocenjena pa bi je pogledao ako je dobra.

Gledaj od trece sezone :D

Salim se, gledaj od pocetka ali budi spreman na malo smaranja u prve dve sezone dok se ne zakuva. Posle je mnogo dobra serija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno