Nije los End of watch ali mislim da ga previse hvalite. Scena sa namestaljkom je skroz naivna i dosta mi je pokvarila generalni utisak, kao i sam kraj filma ..
I da li je ono Brajan dva put proverio tablice onom kamionetu? Jednom kada je bio parkiran (skroz ukoso i tablice se ne vide), a zatim i kada su krenuli da ga prate?
Nije los End of watch ali mislim da ga previse hvalite. Scena sa namestaljkom je skroz naivna i dosta mi je pokvarila generalni utisak, kao i sam kraj filma ..
I da li je ono Brajan dva put proverio tablice onom kamionetu? Jednom kada je bio parkiran (skroz ukoso i tablice se ne vide), a zatim i kada su krenuli da ga prate?
Obavezna pravila postovanja (posto se teme o filmu neslavno zavrse):
- bez ikakve siroke diskusije o filmu, dakle, moze jedan ili eventualno 2 odgovora na neciji post i neka se zavrsi na tome, sve ostalo se brise ili eventualno kaznjava od strane moderatora;
Pravila su obavezna i ko zeli da postuje neka ih se pridrzava da se tema ne bi ugasila kao druge, a verujem da bi vecina volela ovakvu temu.
Errrm..
Slažem se. Bolji je nego što sam očekivao.Total Recall 2012: generalna losa internet ocena ide samo iz razloga sto se poredi sa SF klasikom, inace je film jako gledljiv i prepun dobre akcije. Kolin Farel odlican, Dzesika Bil je drvena i dosadna ali odradila posao, Kejt Bekinsejl izuzetno privlacna u filmu. Meni se posebno svideo dizajn buducnosti i tehnologije, ideja gde bi tehnologija mogla da ode i feeling te buducnosti. Naravno, podosta propusta u logici je tu, ali je ipak to futuristicki pop-corn SF.
Jel si ti to suzicu pustio gledajuci Betmena, bro ?Tek sad odgledao Betmena. Izliv emocija bar kod mene gori nego posle Notebooka. Odličan film. 8/10 od mene.
upravo o ovome se i radi, uvek se svu bune kada se radnja filma ne stavi u spojler.. Ti si konkretno vec opisao dve scene iz filma, sada dok ga budem gledao, sve vreme cu razmisljati o toj namestaljci i cekacu da brajan cekira tablice...P.S moje recenica "da li je ono Brajan dva puta proverio iste tablice kao da je prvi put" je takodje deo tog obrazlozenja tj. konkretan primer koja mi je to jos scena ispala naivna i otkud moj konacan sud. I to je to ..
upravo o ovome se i radi, uvek se svu bune kada se radnja filma ne stavi u spojler.. Ti si konkretno vec opisao dve scene iz filma, sada dok ga budem gledao, sve vreme cu razmisljati o toj namestaljci i cekacu da brajan cekira tablice...
Spojlovao sam ti film rekavsi da ce dva ulicna pandura proveravati tamo neke tablice, ili spomenuvsi tamo neku namestaljku?
Lawless - odlican, ali ocekivao sam vise, prvenstveno mi smeta zato sto je malo zbrzan, mogao je trajati jos nekih 20-25 minuta, a i pojedini karakteri su suplji. Verujem da u knjizi nije tako.
Shia pokazao da moze i zasluzuje da glumi u ozbiljnijim filmovima pored glumaca kao sto su Oldman, Pierce i Hardy. Naravno nije im ni do kolena, ali nije ni za treseve kao sto su Transformersi.
Film zasluzuje negde malo manje od 8.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari