Šta je novo?

Poslednji odgledani film(ovi) i serije - "obavezno procitati pravila iz prvog posta"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali radnja filma i sama prica su stvarno odlicni. A da boli glava od tog treskanja kamere boli i mene je to jako nerviralo u pocetku, ali se navikne covek posle kako rece @Marko-Dj. :)

Nije los End of watch ali mislim da ga previse hvalite. Scena sa namestaljkom je skroz naivna i dosta mi je pokvarila generalni utisak, kao i sam kraj filma ..

I da li je ono Brajan dva put proverio tablice onom kamionetu? Jednom kada je bio parkiran (skroz ukoso i tablice se ne vide), a zatim i kada su krenuli da ga prate?

Poslednja izmena:
Nije los End of watch ali mislim da ga previse hvalite. Scena sa namestaljkom je skroz naivna i dosta mi je pokvarila generalni utisak, kao i sam kraj filma ..

I da li je ono Brajan dva put proverio tablice onom kamionetu? Jednom kada je bio parkiran (skroz ukoso i tablice se ne vide), a zatim i kada su krenuli da ga prate?

Da, da. Scena kada...

...protrcavaju kroz rafal 3 kalasa...
...je lol. Ne kazem da ne postoji sansa da se onako desi, ali posto je to film, mogli su da urade drugacije - uverljivije.

Pa to da, *** ima propusta. Malo to utisak bas pokvari kao sto kaze @OCz. To sa rafalom jeste komedija, dosta, dosta nerealno. Ali sta znam opet pored tih propusta meni je film i dalje odlican.

Savages 8.9/10

Zaista zanimljiv film. Na sjajan nacin snimljen. Prija ocima. Glumci savrseno odabrani. Preporuka.
A Selmica mi je ko bombona :)

Obavezna pravila postovanja (posto se teme o filmu neslavno zavrse):
- bez ikakve siroke diskusije o filmu, dakle, moze jedan ili eventualno 2 odgovora na neciji post i neka se zavrsi na tome, sve ostalo se brise ili eventualno kaznjava od strane moderatora;
Pravila su obavezna i ko zeli da postuje neka ih se pridrzava da se tema ne bi ugasila kao druge, a verujem da bi vecina volela ovakvu temu.

Errrm..

argo, odlican. zadnja polovina, trecina, nije za one (poput mene) sa tankim zivcima.

prvo sam sinoc poceo da gledam sinister al je ubrzo bilo dovidjenja, gledacu te po danu.

Poslednja izmena:

Da li sam ja napisao ta "pravila" ili neki drugi moderator/admin? Nisam i nije. Sto se mene licno tice to bi znacilo da zvanicno ne vaze i da nijedan moderator nema nikakvu "obavezu" da se istih pridrzava.

I da nije tako, nikakve "siroke diskusije o filmu" na koji aludiras ni nema. Ko je ovde ista diskutovao? Ja vidim samo komentare. I cak je koincidencija da su se upravo i zadesila "1-2 odgovara" na "neciji"/moj post. Drugo, ako su ta pravila tu iz razloga "da se tema ne bi ugasila kao druge", evo licno garantujem za njenu bezbednost kao i to da joj moj post nece naskoditi.

I ko sada zatrpava temu? Ja koji sam obrazlozio zasto sam napisao da smatram da je film previse nahvaljen (ili sam samo trebao da napisem "ne valja", "ne slazem se") ili ti svojim post-om? :)

P.S moje recenica "da li je ono Brajan dva puta proverio iste tablice kao da je prvi put" je takodje deo tog obrazlozenja tj. konkretan primer koja mi je to jos scena ispala naivna i otkud moj konacan sud. I to je to ..

Kalash full auto u neiskusnim rukama cini upravo ono - ne mozes da pogodis auto na 15m a ne coveka koji trci. Sad ce neko reci ali oni su iskusne ubice, nisu, oni su thugs

Mda.

Ako su njih dvoje zaista naišli na *******e likove, a jesu jer se FBI stvorio tu za 30 sekundi, po kojoj logici ti *******i likovi angažuju 4 retarda da obave tako bitan posao? A još smešnije je da njih dvojicu iskusnih uličnih pandura 2 puta ozbiljno opomenu da će da ih ubiju i oni opet upadnu u najgluplju moguću zasedu.

Poslednja izmena:
Ona 4 retarda nisu kartel, samo su povezani tj. ili rade za njih, ili kupuju i preprodaju heroin. Inace i da su kartel, sta mislis da oni imaju svoje specijalce? Pa imaju, ali u LA ona 4 retarda su im najbolji izbor. Inace opomenuo ih je samo onaj crnac, a video si da lik ima spreman pistolj ako krene neko sr, tesko pouzdan izvor. A FBI agent im je rekao da se primire malo i da ne rade to sto su tu uradili, nego samo ako je prekopotrebno, tj. da ne skrecu paznju na sebe nego da rade posao kao i svi ostali policajci. Njima se posle jednostavno zadesilo da nadju onaj stash, i da uhapse onog lika koji je verovatno iz njihove bande.

A sto se tice upadanje u zasedu, to im je posao, sta treba da rade kad bezi lik koji nije stao na saobracajni znak, da zovu specijalce da procesljaju zgradu da bi mogli da ga nadju? Ne znaju ni kako izgleda, moraju da trce za njim dok ga jos uvek imaju u vidnom polju. A i dalje nisam ubedjen ma koliko retardiran bio, da ne mozes da pogodis nekog celim sarzerom na 7 metara, i to njih troje. Da ne pricam posle kada su upali u kucu, lepo se vidi sa one terasice gde su retardi bili, lepo se vidi da Jake lezi u vidnom polju, i kao on puca na njih ok ni ne zna gde puca, ne moze ih pogoditi. Ali oni njega?
I cudno mi je sto nisu nasamarali onu ******ku sto je vristala, samo zbog nje su ih i nasli tu. I posle sto je nisu poveli, mogli su ovi da resetaju jos 45 minuta i da je ubije neki rikoset, ili ona glupa da ustane ili stagod.

Total Recall 2012: generalna losa internet ocena ide samo iz razloga sto se poredi sa SF klasikom, inace je film jako gledljiv i prepun dobre akcije. Kolin Farel odlican, Dzesika Bil je drvena i dosadna ali odradila posao, Kejt Bekinsejl izuzetno privlacna u filmu. Meni se posebno svideo dizajn buducnosti i tehnologije, ideja gde bi tehnologija mogla da ode i feeling te buducnosti. Naravno, podosta propusta u logici je tu, ali je ipak to futuristicki pop-corn SF.

Tek sad odgledao Betmena. Izliv emocija bar kod mene gori nego posle Notebooka. Odličan film. 8/10 od mene.

Total Recall 2012: generalna losa internet ocena ide samo iz razloga sto se poredi sa SF klasikom, inace je film jako gledljiv i prepun dobre akcije. Kolin Farel odlican, Dzesika Bil je drvena i dosadna ali odradila posao, Kejt Bekinsejl izuzetno privlacna u filmu. Meni se posebno svideo dizajn buducnosti i tehnologije, ideja gde bi tehnologija mogla da ode i feeling te buducnosti. Naravno, podosta propusta u logici je tu, ali je ipak to futuristicki pop-corn SF.
Slažem se. Bolji je nego što sam očekivao.

Sinister - meni se nije dopao, ne znači da je loš.

TIpican primer kako ce nastati offtopic u naredne 2 strane...

P.S moje recenica "da li je ono Brajan dva puta proverio iste tablice kao da je prvi put" je takodje deo tog obrazlozenja tj. konkretan primer koja mi je to jos scena ispala naivna i otkud moj konacan sud. I to je to ..
upravo o ovome se i radi, uvek se svu bune kada se radnja filma ne stavi u spojler.. Ti si konkretno vec opisao dve scene iz filma, sada dok ga budem gledao, sve vreme cu razmisljati o toj namestaljci i cekacu da brajan cekira tablice...

upravo o ovome se i radi, uvek se svu bune kada se radnja filma ne stavi u spojler.. Ti si konkretno vec opisao dve scene iz filma, sada dok ga budem gledao, sve vreme cu razmisljati o toj namestaljci i cekacu da brajan cekira tablice...

lol? Da li si ozbiljan ..

Spojlovao sam ti film rekavsi da ce dva ulicna pandura proveravati tamo neke tablice, ili spomenuvsi tamo neku namestaljku? U filmu ovog zarna i radnje? Nista od toga ne cini nikakav preokret ili bitan detalj u samom filmu da bi ti ista bilo spojlovano, i dalje nemas pojma o cemu se radi. I kao sto rekoh, saznanje o tim scenama je skroz nebitno za sam film, mogao si maltene isto da procitas i u nekom opisu filma ..

Vidim inace da je zadnja strana malo u off-u, i to ce se ako treba procistiti. I to nema nikakve veze sa mnom.

Kako moze nesto sto pise u plotu filma da bude spoiler :D?

Spojlovao sam ti film rekavsi da ce dva ulicna pandura proveravati tamo neke tablice, ili spomenuvsi tamo neku namestaljku?

Da, jesi.

Licno, ne razumem zasto neko ima zelju da ne koristi spoiler ( u stvari vecina ima zelju samo neki ocigleno ne mogu da se kontrolisu, valjda se osecaju nedovoljno vaznim, pa ako stave spoiler nece svi procitati sta su pametno hteli da kazu , tipa kako malo dete skrece paznju na sebe za bucnom zveckom, nesto slicno tome)

Ja sam se svojevremeno jednom naljutio zbog spoilera u ovoj temi, kao posle toga su uveli da se dobijaju neke kazne za to, ali ocigledno slaba vajda od toga kad i moderatori krse to pisano/nepisano pravilo, tako da bih preporucio svima da prate ovu temu kao i ja, dakle ovlas prelazite okom preko stranice, kada vidite crveni link za film i eventualno ocenu pored njega, kliknete na link i picite dalje. Ako bas resite da necete gledati taj film onda moze i da se procita po neki komentar nakon toga.

Eto toliko.

Poslednja izmena:
End of watch 7/10 занимљив концепт
deadfalll 6.5 /10 Оливија Вајлд и снег ваде филм

Lawless - odlican, ali ocekivao sam vise, prvenstveno mi smeta zato sto je malo zbrzan, mogao je trajati jos nekih 20-25 minuta, a i pojedini karakteri su suplji. Verujem da u knjizi nije tako.

Shia pokazao da moze i zasluzuje da glumi u ozbiljnijim filmovima pored glumaca kao sto su Oldman, Pierce i Hardy. Naravno nije im ni do kolena, ali nije ni za treseve kao sto su Transformersi :p.
Film zasluzuje negde malo manje od 8.

Prvi film u kojem sam gledao Shiu je kad glumi nekog super talentovanog golfera, jako dobro je glumio. Posle mu trebalo love ***. Bay mora da je plaćao dobro cim je i Hugo Weaving pristao pa posle se odrekao uloge "Megatrona", bitno da je lovu uzeo :)

End of watch ?/10

totalna glupost.

Uze mi reč iz usta. Šta vam se toliko svidja u ovom filmu?

A sta se vama svidja uopsteno u filmovima?! :crash:

Opet cemo zapoceti nepotrebnu i glupu diskusiju jer znamo da se ukusi razlikuju. Tebi se ne svidja, meni se svidja... i kraj.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno