Šta je novo?

Poslednji odgledani film(ovi) i serije - "obavezno procitati pravila iz prvog posta"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@hsv_stoned

Vidi se da nisi citao strip.

ako betmena koji je totalno ispao iz forme, da ne kazem otisao u k , bace u rupcagu tvorza gde mu matorac jednim udardcem vrati prsljen koji je ''ispao napolje'' i on odradi 3 serije sa 10 ponavljanja sklekova, trbusnjaka, cucnjeva (sa sve sveze zakucanim prsljenom) i izadje i pobedi, sve u roku od 10 min, meni je ovo jako jadno

Ta rupcaga u koju je bacen je Lazarus Pit, kao i betmenova pecina... proguglaj malo, ili jos bolje citaj strip :)
 
Brate znam ja sta je, ne treba da se cita strip a i pominje se u filmu, i nije bitno sta je, bitna je uzasna realizacija uz ogromnu nerealnost koja unistava gledanje cak i ako je superheroj u pitanju.
 
Meni se cini da je Betmen bio u zatvoru malo duze od 10 minuta, a tih 10 minuta je obuhvatilo pricu od par meseci, sobzirom da je receno da ce bomba kad se makne sa reaktora sama da ode za 4-5 meseci .. a za 4-5 meseci Igoritza da ode u rupu, izaso bi iz nje kao 3 betmena, ako nadje izlaz.
 
^ brate.. najbitniji deo filma je zbrzan samo da odrade, o tome pricam, film traje skoro 3h a ima bar 30 min ''praznog hoda''. Stvarno sam imao utisak da gledam prilicno osakacen (na mnogim poljima) film o betmenu.
 
Odgledao i Skyfall... ono, da je rađen po stripu pa da progutam neke nebuloze koje vređaju inteligenciju. Ovako... ne znam, šbbkbb mu je na nivou Prometheusa. Samo što on u žanru barem ima ono fiction (science ni u tragovima), dok bi Skyfall trebao bar malo da se drži zdravog razuma tj logike i fizike.
Ajd da kažem, nije mi žao što sam ga gledao al od ovih Kraigovih zadnji u svakom smislu.
 
Dobro bre ****te da l' svaki komentar koji se VAMA ne dopada morate da.. Ma ne da trolujete, nego da toliko nipodostavate? Dali ste vase komentare o filmu, aj sad cao, pustite i druge. Lepo neko rece ranije, mnogo bre namecete to vase misljenje kao jedini merodavno, ajd bolje nemoj nista da pisete nego da smarate i gusite temu.
TDK - 9,5/10
TDKR - 9/10
Volim betmena, sta cu, u pitanju je strip, uz to i super heroj i sad ce neko da se jvi i da kaze da je film nerealan. Maaaajke ti??
....

Ja bas zbog te cinjenice izbegavam da napisem ocenu uz film. :) Mada i uopsteno ne pamtim kada sam poslednji put odgledao los film. :D
 
Meni se cini da je Betmen bio u zatvoru malo duze od 10 minuta, a tih 10 minuta je obuhvatilo pricu od par meseci, sobzirom da je receno da ce bomba kad se makne sa reaktora sama da ode za 4-5 meseci .. a za 4-5 meseci Igoritza da ode u rupu, izaso bi iz nje kao 3 betmena, ako nadje izlaz.

:) znam samo da betmena pola filma nema,budzio se hehe..dobar je film..
 
Poslednja izmena:
Total Recall 2012
http://www.imdb.com/title/tt1386703/

Jedva sam odgledao :d
Moze da se gleda film i to je to ali mislim da bih mozda odustao da nisam gledao 720p uz gruvanje slusalica na glavi..
 
End of watch - Ovaj film je kombinacija nekih stvari koje ne volim da vidim. Found footage - koji ovde čak nije ni ispoštovan kako valja već je tu eto tako, da film prati trendove i gej odnosa dva partnera čuvene LAPD začinjenog sa mnogo patetike i Američkog proseravanja. Da ne dužim, sve bih progutao da su ova dva hrabra, neustrašiva policajca
zaginula u (jeftinoj) zasedi koju su im postavili okoreli krimosi latinosi za koje su crnci iz geta male mace. Tu je po meni film doživeo svoju konačnu propast, koja je potvrđena još jednom gej-patetičnom scenom na kraju, čisto da pustimo suzu za hrabrim latino policajcem koji je morao poginuti jer se to videlo iz aviona još na početku filma.
Solidan za ubijanje vremena, ima dosta praznog hoda i par lepo izrežiranih fps prangijanja.

edit:
konkretno sam mislio na scenu kada njih dvoje upadaju u zasedu kao glineni golubovi a najzajebanija 4 krimosa u kraju ispaljuju kišu metaka iz kalaša na njih sa visine od par metara i jedva uspevaju jednog da rane u šaku
 
Poslednja izmena:
Lawless

Odlican film! Hardy jos nije "skinuo" misice od uloge u Batman-u. :D Prosto uliva strah svojom pojavom. :d
 
Rekoh ne sećam se baš, odavno sam gledao taj film ali rekao bih da nije bio francuski. :)

Moraću da potražim ovaj da se uverim da li je to zapravo taj film.

Pa to je film rađen u koprodukciji. Savetujem da odma nađeš i prevod, pošto je dobar deo dijaloga na nemačkom i francuskom.
 
Ali klinac iz Walking Dead-a.. kako bi mu lupio cusku da mu spadne onaj sesir :D
 
Zna li se kada se zavrsava Walking Dead? Ili ce da produze seriju maksimalno i srozaju kvalitet zbog zarade..

Ja serije mogu da gledam samo ako su pri kraju ili zavrsene, lepo sabijem sve za 2-3 zimska meseca i to je to, tako sam i Lost odgledao, za 2 meseca 5 serijala i sacekao jos malo za sesti serijal i poslednju epizodu. Stvarno nema sanse da gledam sada i da se prisecam detalja i cekam kraj za x godina.

Koliko sam upucen Breaking Bad bi trebao da se zavrsi na prolece, to mi odgovara, taman uskoro da pocnem da gledam. Zanima me jos Fringe, neki hvale a neki zestoko pljuju..
 
Poslednja izmena:
Gledaj kao ja Dextera, svake godine pred novu sezonu sve iz pocetka :d.
 
Fringe se zavrsava polako, krastavac gledaj, meni su prve dve sezone super, posle vec krece da se rasipa radnja itd, a za walking dead ne znam dokle ce da teraju, ovo sto je do sad izaslo je vise nego dobro...
 
Pa meni i nije, u smislu da se trenutno uzasno nerviram kada se scena prebaci na dva najiritantnija lika u istoriji filmske i teve produkcije - Andrea i gradonacelnik. Zelim im mnogo surovu smrt, i to sto pre :)
 
Sledeci put za spojler ce se dobijati mnogo vise poena.
Kao i za offtopic
 
Looking for Eric

Dobar film, jos pogotovo ako ste navijac United-a ili uopsteno ljubitelj fudbala. :)

End of Watch

Iznenadjujuce dobar film, zapravo odlican! Malo me je ona kamera nervirala u pocetku ali se covek navikne. :)
 
Odgledao sam James Bonda 6/10 , bitno da onaj negativac kaze na Srpskom "Vodite ga u drugu sobu" nisu nas zaboravili :D
 
A pritom je JB i sniman po nekom liku sa ovih prostora...
 
I Love You To Death

Slucajno sam naleteo na ovaj matori film (1990) na TV1000.. interesantna mracna komedija,lepo smo se opustili sa zenom gledajuci,preporuka...
 
Lawless - odlican, ali ocekivao sam vise, prvenstveno mi smeta zato sto je malo zbrzan, mogao je trajati jos nekih 20-25 minuta, a i pojedini karakteri su suplji. Verujem da u knjizi nije tako.

Shia pokazao da moze i zasluzuje da glumi u ozbiljnijim filmovima pored glumaca kao sto su Oldman, Pierce i Hardy. Naravno nije im ni do kolena, ali nije ni za treseve kao sto su Transformersi :p.
Film zasluzuje negde malo manje od 8.
 
Dexter kida :)

Ako ima nekog ludaka :) da i dalje prati Supernatural ova 8. epizoda je bila u stilu starijih. I dalje ima pro*eravanja ali su malo smanjili. Kad bi nastavili u ovom stilu bilo bi super.

Sons of anarchy drzi paznju i dalje, odlicna serija.
 
Lawless

Odlican film! Hardy jos nije "skinuo" misice od uloge u Batman-u. :D Prosto uliva strah svojom pojavom. :d

Misliš od uloge u Bronsonu? :p Morao sam.

Gledao i ja Skyfall. Vrlo dobar i to ne samo kao Bond film, nego i kao akcija. Zanimljivo da ovako dobru akciju uradi Mendez koji ne da nije poznat po tome...
Baš mnogo omaža starim bondovima i to malo smori posle određenog vremena, ali od mene 8/10, kao i Casino Royale.
Sada čekamo da vidimo kakav će Elba da bude kao novi Bond. \m/
 
I ja ga sad odgledah, stvarno dobar :). Ubise ga malo sa treskanjem kamere, iako mi taj stil ne smeta, nisam mogao bas da podnesem zato sto se od treskanja u ovom filmu dobija glavobolja. Pogotovo prvih 10 minuta. Takodje dosta *ocigledno vestackog* lens flera :/.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno