Šta je novo?

Poslednji odgledani film(ovi) i serije - "obavezno procitati pravila iz prvog posta"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dexter s07 e8 Argentina i vise nego odlicna epizoda.

Odgledao sam Dexter-a i Homeland. Jos neka serija za preporuku?

Person of Interest, Firefly, House, Sons of Anarchy (razočaran sa zadnje 2 sezone), Breaking Bad, Suits, Hustle, Castle, Mentalist, White Collar, 30 Rock, Arrested Development, Community.

^ Upravo sam ga odgledao. Odlican!

Au bre koje Halmark/FOX crime serije preporucujete, dobro niste i Monk-a :)

Ljudi,ne mogu da nadjem film tj da se setim naziva...
Radi se o WWI,gde su se nemci i mislim britanci posle silnih prepucavanja iz rovova na kraju sprijateljili... ako neko zna koji je to film...?

The Dark Knight Rises 9/10... Najbolji do sada, ima pricu, najrealniji, prethodni deo 0/10 u odnosu na ovaj... Drzao mi je paznju sve vreme i dopala mi se radnja, cak sam se toliko uziveo u radnju da sam imao zelju nekim negativcima da licno otkinem glavu :D Nekog interesuje gluma, nekog efekti, mene prica i radnja... Mogu da glume ludilo ako je cela zamisao katastrofa ( a na primer pod katastrofom covecanstva navodim filmove Kventina Tarantina)... tako da, shodno prethodom delu, ovim sam jako prijatno iznenadjen.

Poslednja izmena:
Ajde pisite koji format ste odgledali, bioskop/dvd (i sve derivate)/blu-ray (i sve derivate). Da se zna sta se gde pojavilo, a i koliko je merodavno misljenje pojedinca :).

Ljudi,ne mogu da nadjem film tj da se setim naziva...
Radi se o WWI,gde su se nemci i mislim britanci posle silnih prepucavanja iz rovova na kraju sprijateljili... ako neko zna koji je to film...?

Mile, činimi se da se sećam tog filma, ali ne sećam naziva. Na karaju su ih komandanti naterali da se poubijaju, pa ako se neko seti naka napiše ili neka doda nešto. :p
Edit: proslavljali se cini mi se Bozic pa su se tako sprijateljili. Sad ovo dodajem s telefona i iz kreveta, zaintrigiralo me je pa razmisljam o tome. :

Poslednja izmena:
^Dobar film, inspirisan realnim dogadjajima: Joyeux Noël

btw, koliko se secam nije takav kraj filma... :p

Poslednja izmena:
Ovo je nesto genijalno :)

rasta.gif

http://www.rottentomatoes.com/m/1197696-fantastic_mr_fox/
http://www.imdb.com/title/tt0432283/

Poslednja izmena:
The Dark Knight Rises

6.5/10

Bilo je wtf momenata ali u sustini pristojan film. Smetalo mi je sto je u prvoj polovini filma glas glavnog negativca imao neku jako nisku frekvenciju sa distorzijom preko onog njegovog default glasa koja mi je tresla sobu. U drugom delu filma toga nije bilo. U pitanju je bio 720p brip sa dts-om pa verujem da je tako u samom filmu.

Poslednja izmena:
To kao da je Sasa Matic pisao utiske.

Dobro bre ****te da l' svaki komentar koji se VAMA ne dopada morate da.. Ma ne da trolujete, nego da toliko nipodostavate? Dali ste vase komentare o filmu, aj sad cao, pustite i druge. Lepo neko rece ranije, mnogo bre namecete to vase misljenje kao jedini merodavno, ajd bolje nemoj nista da pisete nego da smarate i gusite temu.
TDK - 9,5/10
TDKR - 9/10
Volim betmena, sta cu, u pitanju je strip, uz to i super heroj i sad ce neko da se jvi i da kaze da je film nerealan. Maaaajke ti??
....

^ +1

TDKR - 9/10
Volim betmena, sta cu, u pitanju je strip, uz to i super heroj i sad ce neko da se jvi i da kaze da je film nerealan. Maaaajke ti??
....

Ja mislim da je radjen na osnovu stvarnog dogadjaja...

Book,i ja se secam da su pred kraj pucali na sve strane samo ne u neprijatelja,kao neki final battle...

M,jel moguce da ima jos neki film na istu foru?

Poslednja izmena:
Nemam pojma, ali sto se tice tog primirja, mislim da je to jedini.

Naravno, ali
ako betmena koji je totalno ispao iz forme, da ne kazem otisao u k :d, bace u rupcagu tvorza gde mu matorac jednim udarcem vrati prsljen koji je ''ispao napolje'' i on odradi 3 serije sa 10 ponavljanja sklekova, trbusnjaka, cucnjeva (sa sve sveze zakucanim prsljenom) i izadje i pobedi, sve u roku od 10 min, meni je ovo jako jadno :)

A i glavni negativac, koliko ga hvalise po forumima kao najporemecenijeg negativca ikada, pa prosto sam se smejao koliko je retardirano odradjen, ideja je solidna ali su u sustini dobili samo nabildovanu seljacinu sa smesnim glasom :) Bas od tog glasa sam ocekivao da ce biti nesto bolesno originalno ali je sve to smesno.

Po kojoj logici je ova recenica moguca

I ja se zapitah :D, meni je ova prica iz tdkr smesna..
The Dark Knight sam gledao pre 2 godine, kakav god da je film za ocenu je iznad tdkr, 7/10, mozda i malo vise pre svega zbog Heath Ledgera.

Naravno ovo je samo moje misljenje, nemam nista protiv da se drugima svidja tdkr i da daju 10/10.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno