Kikibgd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.04.2007
- Poena
- 350
jel se pojavio The Raid 720 rip bez onih hijeroglifa?
The Dark Knight Rises
Realno neka klimava trojcica. Napravili su pastetu od odlicna prva dva dela.
Ljubavna prica sa amerikanizovanim twistom i glupim raspletom.
Da ne spominjem The Dark Knight i Heath Ledger-ovu glumu. Ceo film me je
drzao za razliku od ovog poslednjeg. Realno bacenih 2.5 sata.
Action trailer koji traje 3 minuta i prepun je akcije je ustvari sva akcija iz filma.
Najbolja scena :
1000000000 pandura pendreche tenkove - tu sam vec plakao od smeha
Detachment je test emotivne i intelektualne percepcije, toliko zivotan da krvari, letargican, melanholican , pesimistican a opet, u svom krajnjem cilju i okviru, moze biti veoma pozitivan, otreznujuc i katarzican...Ucinite sebi uslugu i pogledajte ga...
Kaze covek koji je donirao svojih 500e za Klip :d
On-topic: The Brave One - 7/10 Solidan, gledljiv film, Jodie Foster standardno dobra.
Kakva je sada situacija u Beogradu sto se tice kvaliteta 3D bioskopa, da li su i dalje Roda i Tuckwood najbolji (zbog 3D tehnologije koju koriste)? Gledao bih Men in Black 3 (samo zbog 3D idem u bioskop), pa da znam gde je najbolje ici.
Daje li se trenutno, ili se ocekuje uskoro, neki dobar 3D film (ne crtani)?
Al te istrolovo borisSad su mi neke stvari mnogo jasnije :S:
Al te istrolovo boris
OT: poceo sam da gledam breaking bad, posto vidim da ima vec 5 sezona, nadzire li se kraj ili ce da je razvlaceko lost i slicne ?
Al te istrolovo boris
OT: poceo sam da gledam breaking bad, posto vidim da ima vec 5 sezona, nadzire li se kraj ili ce da je razvlaceko lost i slicne ?
Detachment je test emotivne i intelektualne percepcije, toliko zivotan da krvari, letargican, melanholican , pesimistican a opet, u svom krajnjem cilju i okviru, moze biti veoma pozitivan, otreznujuc i katarzican...Ucinite sebi uslugu i pogledajte ga...
jos kad bi imao gde da se skine...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari