Šta je novo?

Poslednji odgledani film(ovi) i serije - "obavezno procitati pravila iz prvog posta"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
The Dark Knight Rises

Realno neka klimava trojcica. Napravili su pastetu od odlicna prva dva dela.
Ljubavna prica sa amerikanizovanim twistom i glupim raspletom.
Da ne spominjem The Dark Knight i Heath Ledger-ovu glumu. Ceo film me je
drzao za razliku od ovog poslednjeg. Realno bacenih 2.5 sata.
Action trailer koji traje 3 minuta i prepun je akcije je ustvari sva akcija iz filma.

Najbolja scena :
1000000000 pandura pendreche tenkove - tu sam vec plakao od smeha

jel se pojavio The Raid 720 rip bez onih hijeroglifa?

Pojavila se dobra verzija Raid-a. :)

VIDEO
Duration : 1h 40mn
Bit rate : 4 300 Kbps
Width : 1 280 pixels
Height : 688 pixels
Frame rate : 24.000 fps

AUDIO
Format : DTS
Audio: Indonesian
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 1 510 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Stream size
: 1.06 GiB (26%)

Poslednja izmena:
The Dark Knight Rises

Realno neka klimava trojcica. Napravili su pastetu od odlicna prva dva dela.
Ljubavna prica sa amerikanizovanim twistom i glupim raspletom.
Da ne spominjem The Dark Knight i Heath Ledger-ovu glumu. Ceo film me je
drzao za razliku od ovog poslednjeg. Realno bacenih 2.5 sata.
Action trailer koji traje 3 minuta i prepun je akcije je ustvari sva akcija iz filma.

Najbolja scena :
1000000000 pandura pendreche tenkove - tu sam vec plakao od smeha

Vidis Igoritze na ovakve komentare "o boze sta ovaj prica zemljo otvori se" je vrlo primerno, cak i pozeljno. Cisto da ti razbijem teoriju.

+1 ^^ Vratio sam se iz Usca gde sam gledao Dark Knight ... Od mene dobija ocenu 9, odlican film!

Ja gledao večeras u delti (mnogo bolji bioskop od ušća).
Od mene može da dobije jaku osmicu. Ima nekih stvari koje mi se ne sviđaju.

Gde mogu da odgledam The Lion Ranger serial,sve sezone a da nije na youtube?Jel ima negde da se skine?
Moze na p.m.
Inace preporucujem ovaj dokumentarni serial,stvarno je fascinantan.
Naravno za one koji vole prirodu,zivotinje..

Headhunters - 8.4

Odlican film za svaku preporuku. Zanimljiv i pitak. Ovako ja zamisljam triler. Prica jedna od najboljih koju sam imao prilike da gledam za ovakvu vrstu filma. Brise pod sa holiwoodskom produkcijom istog zanra i pokazuje kako za dobra film nije potrebno da imate macho tipove ili nabudzene efekte...lepi za ekran i ne pusta ni do wc-a.

Poslednja izmena:
Detachment je test emotivne i intelektualne percepcije, toliko zivotan da krvari, letargican, melanholican , pesimistican a opet, u svom krajnjem cilju i okviru, moze biti veoma pozitivan, otreznujuc i katarzican...Ucinite sebi uslugu i pogledajte ga...

Detachment je test emotivne i intelektualne percepcije, toliko zivotan da krvari, letargican, melanholican , pesimistican a opet, u svom krajnjem cilju i okviru, moze biti veoma pozitivan, otreznujuc i katarzican...Ucinite sebi uslugu i pogledajte ga...

wow...kupio si me...veceras gledam!

Ne znam o cemu zuboris, ali brze-bolje pogledaj i ti film, mada ocigledno i iskljucivo u prisustvu roditelja. Na taj nacin oni ce, objasnjavajuci ga neuspelo tebi, bar pomoci sebi da shvate gde su pogresili:)

Poslednja izmena:
Kakva je sada situacija u Beogradu sto se tice kvaliteta 3D bioskopa, da li su i dalje Roda i Tuckwood najbolji (zbog 3D tehnologije koju koriste)? Gledao bih Men in Black 3 (samo zbog 3D idem u bioskop), pa da znam gde je najbolje ici.

Daje li se trenutno, ili se ocekuje uskoro, neki dobar 3D film (ne crtani)?

Kakva je sada situacija u Beogradu sto se tice kvaliteta 3D bioskopa, da li su i dalje Roda i Tuckwood najbolji (zbog 3D tehnologije koju koriste)? Gledao bih Men in Black 3 (samo zbog 3D idem u bioskop), pa da znam gde je najbolje ici.

Daje li se trenutno, ili se ocekuje uskoro, neki dobar 3D film (ne crtani)?

Moje mišljenje je da je najbolji bioskop u delta city - u, uključujući i 3d.

Sad su mi neke stvari mnogo jasnije :S:
Al te istrolovo boris :)
OT: poceo sam da gledam breaking bad, posto vidim da ima vec 5 sezona, nadzire li se kraj ili ce da je razvlaceko lost i slicne ?

Evo upravo sam odgledao svih 8 delova Gospodara pakla, najbolji mi je sedmi deo, a ubedljivo najgori jer nema poznatog gospodara sa ekserima u glavi tj. glumi ga neki lik bezveze.
Ono što mi je interesantno kod Gospodara je da je film rađen nekako na granici između niskobudžetnog i visokobudžetnog filma, što nema ni jednog poznatog velikog glumačkog imena i što je priča nekako jednostavna ali ima nekakav X faktor koji nekako veliča ime Gospodari pakla.
U svakom slučaju serijal vredan svake pažnje.

1215801830074f.jpg

LEGENDA :smoke:

Pogledah "The Dark Knight Rises" i film je sasvim dobar, Hardi i naročito En Hatavej su sjajni. Od sva tri dela, najbolji mi je drugi, "The Dark Knight". Ovaj sada je fantastičniji, bliži stripu od drugog dela, ukratko nerealniji u mnogo scena (uglavnom mlaćenja). Predvidiv je, iako nisam uspeo sve da ukapiram pre prikazivanja na platnu, konkretno dogadjaje u onoj rupi. Uprkos svemu je prikazan sled dogadjaja za koji nisam pretpostavljao da će da urade. Moja ocena je 8,5/10.

Poslednja izmena:
Al te istrolovo boris :)
OT: poceo sam da gledam breaking bad, posto vidim da ima vec 5 sezona, nadzire li se kraj ili ce da je razvlaceko lost i slicne ?

Ovo je poslednja sezona. Inace serija je super, samo posle Skajlar ide na nerve, uvek u seriji mora da bude neki uzasan lik.

Skajler je meni u pocetku isla na zivce, al' sad je podnosljiva. Isto kao i Kejt u Lost-u, u par sezona je uzasna (ne glumica, nego njen lik ;) ).
Izgleda da se sad sva produkcija dobrih prica, a ne specijalnih efekata prebacila na TV-e. Mozete da preporucite neki dobar film za gledanje, a da je novije produkcije?
Par novih serija sije celu holivudsku produkciju u prethodnih 10 godina.

Upravo odgledao Castaway on the moon, opet kosooka produkcija i ljudi, opet, znaju sta rade, ne cudi me visoka ocena sa sajta jer je film odlican, ismeva neka elemente modernog zivota, ima i ozbiljnih i komicnih scena, gluma sjajna, stvarno vredi pogledati!

Almaz Black box će vas ostaviti prikovane u stolici

Kao pokojni Nebojsa Djukelic:D

kao sto rece Ben-El, ucinite sebi uslugu i pogledajte - 8.7

Poslednja izmena:
Kingdom of Heaven - 8.7

Fenomenalan film na retko zanimljivu temu...Zaista lepo uklopljeno sa mnostvom zivopisnih likova, kriticki, poucno upakovano rukom Ridley Scott-a. Ucinite sebi jos jednu uslugu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno