Šta je novo?

Poslednji odgledani film(ovi) i serije - "obavezno procitati pravila iz prvog posta"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgledah Hunger Games.

NIJE ovo Twilight i slicno. nije sa druge strane ni bog zna kakav film, ali moze da se gleda. Ideja (iz knjige ocigledno) je zanimljiva, solidna je ekipa glumaca, ova mala glavna je okej.

najveci problem koji sam ja imao sa filmom, sobzirom da sam "pravdoljubac", je to sto niko nije u bilo kom trenutku zario neko sechivo plavokosom voditelju posred oka. Ovako cekamo drugi deo sobzirom da su glavnih 5-6 likova potpisali na "franchise" ugovor (pretpostavljeni 2gi i 3ci deo)

Mislim da treba vise energije ulazes na necije izlaganje pre nego sto zapocnes diskusiju, ali ako istu tu kolicinu energije ulazes u gledanje nekog filma, onda su stvari mnogo jasnije. Pogotovo to argumentovanje kroz bespotrebno nabrajanje glumaca za koje je opste poznato, da kao i gradjevinski materijal, ne moraju mnogo znaciti u losoj konstrukciji. Oni se trude, toliko se trude da je ocigledno greskom rezisera proizvoden kontra efekat isforsiranosti, transparentnosti i uzajamne nekoherencije. Film prosto kao da vilama hoce da te natera da se konektujes sa likovima, kapiras? Vidim da ne, posto ga stavljas u isti kos sa misem i potencijalnim filmom godine. hehehe svasta...

''Film daje dosta poruka i onih koji je malo teze skapirati''??? Pazi, ovde si me dobio. Film je toliki mindfuck sa porukama, da sam kinesko postansko sanduce trazio bih aspirin i gradjevinsku dozvolu za prosirenje poslovnog prostora....NOT!
I nabroj ih, molim te, a da ne zvucis kao jedna od onih devojcica na izboru za Mis:)

District je solidan film, tu se slazem.....

I rip-off je iskljucivo losa kopija necega a varijacija je uzimanje osnovne teme radi prikazivanja sopstvene price, poente necega i shodno tome moze biti losa ili dobra.

@dovla nista mi ne pricaj, i ja sam odgledao u bioskopu ocekivajuci nesto sasvim drugo....

Da u pravu si, Jennifer Lawrence je trash, lik koji je rezirao je totalna budala :d. Odgledaj Winters Bone i First Class, pa ako se ne predomislis onda si lud. Lik koji pravi ovakve filmove kakve pravi Gary Ross, moze da kiksne u jednom filmu naravno, ali da napravi ovo sto si ti naveo tesko. Ako sam rekao da je treci film godine, nije to isti kos, kada moze biti i 3 nivoa ispod TDKR, sto i jeste. Poruke necu da ti navodim, za to sluzi gledanje filma. Stvarno je kontraproduktivno prema meni da ti objasnjavam film koji si napljuvao i izravnao sa Twilightom (koji verovatno nisi ni gledao), od kojeg Hunger Games ima 5 ocena u ocima svega sto postoji na ovoj planeti, kompetentno ili ne da prica o tome. Sto se tice BR ja jednostavno nisam napravljen da gledam filmove sa glumcima koji ustvari nisu glumci, budzetom koji ne postoji, i to scene koljacine dok izmedju jedni drugima izjavljuju ljubav. To meni moze biti razuman film da se nekom svidi, ali kultni ne. Slicnosti ima kao i izmedju LOTR i GoT, ako razmislis malo bolje. Inace ovo je film po knjizi, koja ima jos 2 dela, koji nemaju ama bas nikakve veze sa BR, a remake BRa je zakazan za 2015.

Odgledah Hunger Games.

NIJE ovo Twilight i slicno. nije sa druge strane ni bog zna kakav film, ali moze da se gleda. Ideja (iz knjige ocigledno) je zanimljiva, solidna je ekipa glumaca, ova mala glavna je okej.

To su one fore "ako bude imao (Avengers) vise od Betmena, dacu mu 1, ako bude imao oko 7-8, dacu mu 8", ili "koji hajp oko filma (Avatar), a sr*nje, dao sam mu 1", "jesi ga gledao?", "Ne, ali znam!". Samo malo suptilnije/u manjoj meri naravno. Nekim ljudima jednostavno fali objektivnost, filmovi po njima zasluzuju 1, 8, 9 ili 15. Ili jednostavno mrze nesto iz dna duse zato sto je to kul/zato sto su se probudili i odlucili da ce tako biti.

Odgledah Hunger Games.

najveci problem koji sam ja imao sa filmom, sobzirom da sam "pravdoljubac", je to sto niko nije u bilo kom trenutku zario neko sechivo plavokosom voditelju posred oka. Ovako cekamo drugi deo sobzirom da su glavnih 5-6 likova potpisali na "franchise" ugovor (pretpostavljeni 2gi i 3ci deo)

Uzmi knjigu i pročitaj. Beletristika, lako i brzo se čita, ali mnogo stvari je u filmu propušteno i na jeftin način predstavljeno.

Ja sam sad ueo da pročitam i sledeća dva nastavka, da zaokružim priču. :D

get the gringo odlican :)
raid the redemption odlican :)

Cek sta kukate na Hunger Games ?:)
http://www.rottentomatoes.com/m/the_hunger_games/ Rotten mu dade lepo ocenu. Pa bi valjalo da se pogleda. Jer njihov izbor >75% je generalno uvek dobar :)

Kontam da ne moze da bude toliko los kako ste ga ocrnili :p

Poslednja izmena:
nije uopste los film. jes da ima malo vise romantike za moj ukus, ali je daleko od twilight-a. mogli su da ubace malo vise krljanja, ali glavna uloga je zenska tako da se nije puno ni ocekivalo.

taman za veceras... The.Dictator.2012.UNRATED.BDRip.XviD-AMIABLE
f5uW.jpg

Ooo Bože, evo gledam The iron lady i ono što gledam je u stvari matorna senilna baba koja pati od staračke demencije, Bog da me sačuva, ko je snimio ovo s.ranje.

a jadaaan, a tebi rekli da je to sequel od Iron Men-a?

http://youtu.be/qdQts9i6wdI

Trejler govori vise od reci. Pojavio se, pa cu sad da ga gledam. Jel neko kojim slucajem vec pogledao pa da baci kakvu ocenu ?

Poslednja izmena:
:D

Lolcina

a jadaaan, a tebi rekli da je to sequel od Iron Men-a?

Ma jok, meni rekli da je to nastavak od Iron sky, a da Iron sky ima veze sa nekim turbo-urban-trens-folk bendom Iron Maiden, kao neki Flight 666.
Otkud znam, ja ti nisam odavlen. ,)

Frustrirana nacija :)
I to sve zbog malih piša :d

:D

Ja ga pogledao. Izvristao sam se do daske.
4.5/10

Ja na nevidjeno dajem 2/10 ;)

fast five- kida film kao svi prethodni delovi osim treceg. sve pohvale za film. eva mendes ,)
to su mi jedni od omiljenih filmova,ali ne znam sto sam tek juce pogledao cetvrti deo.

fast five- kida film kao svi prethodni delovi osim treceg. sve pohvale za film. eva mendes ,)
to su mi jedni od omiljenih filmova,ali ne znam sto sam tek juce pogledao cetvrti deo.
I treci deo je vrh...stvar je u tome sto se tebi vise svidja akcija nego voznja..

Kad vec spominjete klasike, a must see Apocalypse Now
http://www.imdb.com/title/tt0078788/

Upravo sam odgledao ovaj film i ikako nisam impresioniran. Dao bih mu 6/10 i to zbog glume i rezije. Radnja mi je spora, bez mnogo desavanja, nema preterano poente sem kole,tivnog ludila rata. Kad sam na kraju ocekivao razradu u zadnjih pola sata (necu pominjati na sta mislim zbog spoilera) dobio sam mlak kraj u smislunedovoljnog objasnjenja Brandovog lika...

dobio sam mlak kraj u smislunedovoljnog objasnjenja Brandovog lika...

...to nije bio kraj koji je zamisljen u originalnoj verziji. Za kraj su bili planirali B52 apokalipsu Kurtzovog sela, ali su iz nekog razloga promenili.
Meni su neke scene iz tog filma ostale duboko u secanju, a gledao sam ga pre 100 god.

Jos jedan klasik koji vredi pogledati: The Wages of Fear
...odlicna napeta atmosfera za pamcenje.

Poslednja izmena:
Gledao zbetmena, ono je pravi spektakl za cula, najbolji ove godine

Pogledao juce "Grand Prix" iz 1966. Film je jednom recju fenomenalan. Ko voli Formulu 1 i trke generalno, uzivace u ovom filmu.

The Fighter

Uhvatio sinoć slučajno na HBO, odličan film. Imao sam ga ranije na disku još kad je izašao ali ga nikad nisam pogledao.

a zombie ass, joj :D:d:d:eyebrows:

Poslednja izmena:
Spremio za veceras Zombie 108 (2012)
Movie: Zombie 108
Chinese: 棄城Z-108
Director: Joe Chein

In the neighborhood of Ximending in Taipei, the area turns into chaos as a virus sweeps the city.
Seemingly overnight, the entire city falls into a bloody post-apocalypse. Finally, gangster bosses, police officers,
Swat teams and the citizens cooperate to survive this nightmare.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno