Poolmaker
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2013
- Poena
- 2,245
Možda Eon, dobar je i svega dve knjige (prequel ne računam, on je opcion).Ako imaš predlog za SF...

Možda Eon, dobar je i svega dve knjige (prequel ne računam, on je opcion).Ako imaš predlog za SF...
Deca vremena (više) nije trilogija 😋Trilogije problem tri tela i deca vremena su me oporavile od ovog fijaska.
Ajde pošalji mi u PP odakle skidaš ako nije problem. 🙂Ja baš sinoć skidao drugu knjigu (na engleskom naravno) pa ću ovih dana da probam da pročitam, pošto kao počeo sam juče seriju da gledam. A prvu knjigu sam čitao 2019. i utisak mi je bio "meh" i nisam bio voljan dalje da čitam.
Sad pošto nemam ideja šta bih drugo čitao a eto kao to je dosta kratko pa ako i bude meh bar ću završiti za 3-4 sata / dan-dva-tri čitanja a ne da čitam 15 dana nešto što mi je bzvz čisto da bih završio knjigu.
Zahvaljujem. 🙂Pa sa Anna's Archive naravno. I Mobilism forum.
Jeste početak malo slabiji, ali ide na bolje, doduše ja je slušam u audio formi, pomaže dobra naracija da sve bude interesantije.Dungeon Crawler Carl Series by Matt Dinniman
A man. His ex-girlfriend's cat. A sadistic game show unlike anything in the universe: a dungeon crawl where survival depends on killing your prey in the ...www.goodreads.com
se meni apsolutno ne dopada (humor me maši a stalno čitanje opisa nagrada koje pokupe dosadi prilično brzo).
Pročitao sam tipa 25% prve knjige i tu stao i verovatno ću ovih dana da je markiram sa "DNF" i obrišem sa Kindle 😂😂
"litRPG" u praksi i jeste dosadno koliko sam mogao naslutiti iz samog naziva žanra 😁
Ajde javi utisak, dugo mi je u listi cekanja ali nikako da dodje na redPročitao Ender's Game od Orson Scott Card. Fantastilno napisano za to vreme (1985). Sada me svrbe oči i želim da pročitam Decu uma, prvi i drugi deo. Ne mogu da je nabavim u papiru. Sve je rasprodato. Nabavio sam Polaris ovo *.pdf izdanje 1999, ali mi se ne dopada štampa. Ako ima neko neku drugu ediciju naka me obavesti na PM.
Ajde javi utisak, dugo mi je u listi cekanja ali nikako da dodje na red![]()
To uopšte nije SciFi, to je fantasy sa Sanderson-like fazonom "magic system". Ja sam pročitao prve 2 knjige i posle batalio serijal.Lightbringer од Brent Weeks (није прави SF, али ако је добро)
Takođe ništa što je on napisao nije SciFi nego fantasy 😁или нешто од Robert Jackson Bennett (серијал The Divine Cities или The Founders, под условом да нема *****а и *****уша, пошто видех да има ту ознаку)
Kad budem ponovo (ako budem ikad ponovo 😂😂) raspoložen za fantasy i/ili fantasy + SciFi bućkuriš verovatno ću probati da čitam ili novu knjigu Abercrombie-a ili taj serijal...Да ли је неко читао серијал The Sun Eater од Christopher Ruocchio
Što se same knjige tiče, pročitala sam trenutno samo prvu novelu 'Opšta uzbuna' (All Systems Red) i nije mi jasno kako je serijal pokupio toliko nagrada. Okej je štivo za opuštanje i kad ne želiš previše da se udubljuješ, i to je sve. Čak je priča pomalo dosadna i površna i maltene sam se naterala da je završim - pročitam dve-tri stranice, pa mi pažnja odluta i sve tako.
Ja baš sinoć skidao drugu knjigu (na engleskom naravno) pa ću ovih dana da probam da pročitam, pošto kao počeo sam juče seriju da gledam. A prvu knjigu sam čitao 2019. i utisak mi je bio "meh" i nisam bio voljan dalje da čitam.
Isti slučaj je bio i kod mene. Jedva sam završila drugu priču i nisam nastavila dalje. Seriju još nisam počela, ne znam ni da li ću.Pročitao sam (jeeedva) drugu Murderboot novelu i ja sad definitivno nemam nemeru da čitam dalje taj serijal. Čak šta više 98% sigurno ću da batalim i gledanje TV serije.
Izdaje Laguna njegove knjige, tako da je izdanje srpsko, ali nije preveden, sto znacajno doprinosi atmosferi.Jel postoje verzije na srpskom ili samo hrvatski?
Aposlutno, neki dijalozi se teško mogu prevesti na srpski a da ne izgube značenje.sto znacajno doprinosi atmosferi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari