Može da se pretplati i iz Srbije, prolaze naše kartice. Ja uzela sad na akciji. Ali da, odnosi se na nove pretplatnike."Offer is valid only for US consumers who are not existing Audible members" ...
10x.Može da se pretplati i iz Srbije, prolaze naše kartice. Ja uzela sad na akciji. Ali da, odnosi se na nove pretplatnike.
Mozda nesto iz serijala o Robert Langdon-u od Dan Browna-a ...Treba mi preporuka za neke dobre trilere (Nesbe-a sam procitao)...
Hvala!
Gijom Muso ima dobro trilere, moja sestra čitala skoro sve knjige. Central Park i Ako sutra ne postoji joj se baš svidjajuTreba mi preporuka za neke dobre trilere (Nesbe-a sam procitao)...
Hvala!
Mislim da nije izdavana kod nas.Da li je "Stitch in Time" izdana kod nas?
Hvala!Gijom Muso ima dobro trilere, moja sestra čitala skoro sve knjige. Central Park i Ako sutra ne postoji joj se baš svidjaju
Jel su to stvarno trileri, posto kad procitam ono sazeto o cemu se radi meni svaki zvuci kao neka ljubavna prica sa elementima trilera.Gijom Muso ima dobro trilere, moja sestra čitala skoro sve knjige. Central Park i Ako sutra ne postoji joj se baš svidjaju
Nešto kao Sidni Šeldon, ako ti odgovara Šeldon odgovaraće ti i ovoJel su to stvarno trileri, posto kad procitam ono sazeto o cemu se radi meni svaki zvuci kao neka ljubavna prica sa elementima trilera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari