Vader
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.06.2001
- Poena
- 705
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 5700X, Arctic Freezer 34 eSpord Duo
- Matična ploča
- Gigabyte Aorus Elite V2
- RAM
- Corsair Vengeance LPX DDR4 32 GB
- GPU
- AMD 6700 XT PowerColor Red Devil
- Storage
- 980 Pro 2 TB + 970 Evo 1 TB + WD Red 4 GB
- PSU
- Adata Core Reactor 850W
- Kućište
- NZXT H7 Flow Black
Meni je Diablo 1 ostavio još jači utisak, a posebno je zanimljiv u vezi tih knjiga koje čitaš, onako simbolički, jer je radnja takva da "čistiš" nivoe u vertikali, ideš od onog na površini, pa nađeš stepenice koje vode u podrum, pa onda tamo čistiš, pa nađeš stepenice koje vode na još dublji nivo, i tako stalno. Time se bave i takve knjige sa tvoje slike, o ličnom čišćenju od najpovršnijeg nivoa pa postepeno do sve dubljih nivoa. I to je ozbiljan rad, nije dječija igra, i nije hobi. I nije nešto što se radi povremeno i sa pauzama, već redovno. Srž i jezgro takvih knjiga i takvog rada su naravno sami sveti spisi (Sveto Pismo, i ostali), to je "glavno jelo", pa tek onda idu te ostale knjige, kao užina. To su, između mnogo toga drugog, udžbenici zakona koji vladaju ovim svijetom. Šteta što ljudi ne znaju više o tome, jer bi im možda bilo zanimljivije da to počnu proučavati. Na primjer koliko vidim ovih decenija na ovim prostorima je glavna preokupacija "stanje društva", posebno u vezi političara ovakvih i onakvih, a da ljudi poznaju svete spise znali bi da sada mora biti tako, da nama ni ne može biti drugačije, jer postoje zakonitosti o tome, opisana je veza između određenih uzroka i njihovih posljedica, pa ako u sebi i oko sebe vidiš te uzroke onda možeš da vidiš unaprijed koje će biti posljedice. Nemamo mi ovo stanje tek tako, niti to može da se mijenja na tamo nekim političkim izborima, već su to posljedice nekih dubljih uzroka. A sve se svodi na taj Diablo 1, da ga svi "igraju" nad sobom samim onda bi stvari išle u drugom smjeru.Diablo 2 je najbolja igra svih vremena.