Nisam ga čitao, pogledaću.@poolmaker ti si, vidim, Somborac. Preporučujem Lebovića, Semper idem (inače, on je pisao scenario za Valter brani Sarajevo)
Ako imate preporuke, posebno za domaće autore, rado bih čuo :wave:
Ako imate preporuke, posebno za domaće autore, rado bih čuo :wave:
Čuo već ranije preporuku, ide na listu. HvalaPoslednja knjiga, Zoran Živković.
Druže imaš pogodnije forume za to, poštedi nas kosmičke harmonije, čišćenja duše i tela i svetih istina.
Ja sam od Pekica "kako upokojiti vampira" procitao u dahu i to mi je jedna od najbokjih knjiga ikada. Dok sam Zlatno runo pokusavao 3 puta da citam i nema sanse.
Moj savet da nastavis kako upokojiti vampira. Sjajna knjiga.
Mada Pekic ume da luta malo pa se lako izgubi paznja.
To stoji, Pekić po nekad ume da izgubi fokus i nit, zato se nikad nisam usudio da se bacim na Zlatno runo, to čuvam za dane penzije, ako ih ikada dočekam. :d
Bez obzira na to, on je meni najveći domaći autor uz Kiša, a Besnilo svakako omiljeno delo domaće književnosti.
Da li ima ovde dovoljno jakih i hrabrih da su se uhvatili u koštac sa Zlatnim runom?
Bas to, ne lezi mi nikako, makar pocetak tj prvih 100 strana, uvek sam dotle dogurao [emoji16]
Jos znajuci Pekicevo lutanje i detaljisanje [emoji849]
A zeleo bih da je nekada procitam jer znam da je remek delo.
Čitao još u srednjoj sličnu, malo da se podsetim. Gledao sve ekranizacije njegovih dela
Pogledajte prilog 289478
čitaj EngleskuDa li je neko čitao Dina - Frenk Herberta ali od izdavača Čarobna knjiga? Pitam jer su knjige kompleksne pa je prevod bitan ili da se držim engleske verzije? Moram da izbacim iz glave ovu glupost od knjige "Problem tri tela", žalim vreme što sam potrošio na nju. Hvala.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Ako ti treba epub mogu da ti posaljemDa li je neko čitao Dina - Frenk Herberta ali od izdavača Čarobna knjiga? Pitam jer su knjige kompleksne pa je prevod bitan ili da se držim engleske verzije? Moram da izbacim iz glave ovu glupost od knjige "Problem tri tela", žalim vreme što sam potrošio na nju. Hvala.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari