Šta je novo?

Poslednje pročitane knjige

I od mene preporuka za hroniku o kraljoubici. Samo me plasi da necemo docekati kamena vrata. Takodje Slomljeni Andjeli i Digitalni ugljenik od Ričard Morgana su dosta dobri.

Da li neko može da preporuči dobar triler iz lagune?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Par nas je već preporučilo Ju Nesba, koju god njegovu knjigu da uzmeš, nećeš se prevariti. :)

Aleks, ostavio sam i sliku par postova nazad

listajuci prethodne stranice, videla sam da je Kunja napisao da je laguna odustala od trece knjige ricarda morgana (digit. ugljenik, slom. andjeli). zanima me odakle takva informacija, je li laguna tako nesto potvrdila... cinjenica da je The Dark Defiles izasao jos 2014. ali me zanima koliko je to pouzdano

Kod tih knjiga je dobro što se mogu nezavisno čitati... Dobar je Morgan.

ima jos pisaca osim nesba. bilo sta da uzmes od patersona, patrise kornvel, kobena, neces se pokajati ako volis trilere. naravno tu su i knjige agate kristi

To je druga knjiga, treća je Kamij, a prva je dobila neke nagrade ali će na nju biti 20% popusta jer nije Lagunino izdanje.

Jeste, ali nisu dobre kao ova, barem se meni tako čini, nisam razumeo nije Lagunino izdanje ?

Ta prva, ne sećam se naslova al I sam zapisao negde, nije Lagunino izdanje. Drugs I treća knjiga su Laginine.

Da,Aleks i Kamij, Laguna

Čarobna knjiga-Dovidjenja tamo gore...

Još jednom Aleks :)

• Like
Reagovanja: M J
Ima li neko knjige Toma Perrota u elektronskom izdanju?
Najvise me zanimaju Leftovers a ne mogu da je nadjem.

Beyond Genius Lies Insanity

@scratysha
Nazalost potvrdila laguna na njihovom zvanicnom fb nalogu.

Mislim da je za Noć knjige bolje otići uvece ako se ide. Ono je nerealna gužva, plus popa knjiga koje sam imao na spisku nemaju, pa sam i digao ruke.

Kupicu ih sa Laguninom karticom i 25% popusta i nedeljnikom za 1 dinar. Dodje mi na isto ako budem kupovao jednu knjigu nedeljno.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Like
za rodjendan imate pravo na 4 knjige sa popustom od 40%. to definitivno treba iskoristiti

Bio ja u Delfijevoj knjižari u SKCu, Bože kao da dele knjige za džabe. Tolika gužva, svi se guraju, grabe za knjige... Ccccc... Srećom pa su fantastiku i sve ono što mene interesuje premestili u deo gde je kafić, pa je bilo podnošljivo. :D

Kao što reče Scratysha, valja iskoristiti popust od 40%. :)

Poslednja izmena:
Ja ne znam gde ste to bili, ali u Knez Mihailovoj nije bila tolika gužva. Bilo je ljudi, ali moglo je opušteno da se pogleda i uzme sve.
Ja sam otišao sa devojkom prekjuče, pogledali da li imaju ono što nas zanima (triler/misterije), dobili savet za još neke iz tog žanra i danas oko 17-17:30 otišao da uzmem sve to (doduše i lomio se između par njih).

Na kraju sam uzeo: prve tri knjige Ju Nesbea (Slepi miš, Bubašvabe i Crvendać), prve dve od Pjer Latimera (Doviđenja, tamo gore i Aleks), Jedan po jedan od Toni Parsona, Zatvoreno preko zime od Jern Lir Horsta, Dete 44 Tom Rob Smita i Ubistva sa monogramom od Agate.

U suštini od nekoliko pisaca po prvi roman pa ako nam se dopadne da uzimamo i ostale naredni put.
Ostalo je još četiri-pet koje ipak nismo uzeli ovog puta a videli smo ih prekjuče, a tek danas video Danijel Kol - Tvoj poslednji dan koja zvuči privlačno i dobio preporuku za Oficir i ja, i A onda su nestali od Karoline Erikson.

Ako neko ima predlog iz ovog žanra za knjigu ili pisca neka javi :)

P.S. Uz ove knjige smo dobili po dve limenke švepsa, dve limenke nekog "herbal" soka, dve slane plazme, dva Nedeljnika i 5-6 wellness čokoladica jabuka i med :)

Poslednja izmena:
  • Like
Oko 20h tek nije bilo ljudi... Kiša

Da li su knjige od Pjer Lemetr povezane ili je svaki roman za sebe. Ja sam uzeo Aleks i Kamij, drugo nisu imali od njega. Još sam uzeo Lovci na glave od Ju Nesbe i Ja, Aleks Kros od Patersona

U Borci nije bila guzva uopste, stignes na kasu za 2 minuta. Kao sto rekoh borcanci ne citaju knjige :)
Inace kad kupujete sa rodjendanskim popustom (mislim da je max 3 knjige) dobro pogledajte racun jer su meni pogresili za 1 knjigu dali su mi moj regularni popust umesto rodjendanskih 40%

Ja sve razdelio [emoji14]

Da li su knjige od Pjer Lemetr povezane ili je svaki roman za sebe. Ja sam uzeo Aleks i Kamij, drugo nisu imali od njega. Još sam uzeo Lovci na glave od Ju Nesbe i Ja, Aleks Kros od Patersona

Povezane su. Prva knjiga je izdanje Čarobna knjiga i na nju je bio popust 20%

Hteo sam da uzmem i ja baš tu od Petersona, ali je to neka dvadeseta njegova knjiga iz serijala o FBI agentu Aleks Krosu pa sam zbog toga odustao.
Javi kakva je kad pročitaš.

Ja sam kupio 3 knjige i nisam dobio limenku a ni plazmu :( Znam da zavisi od toga koliko se knjiga kupi ali sam dobio neki zacin, malu junior colu u meku i neke kremice ili sta su... E da i jedne papirne maramice :D sve u svemu u NS oko pola 10 bila velika guzva iako ima 3 kase koje su radile, za neki 10 min sam dosao na red.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Hleb mu poljubim pa valjda se knjige na popustu kupuju zbog citanja (+zato sto su povoljne) a ne zbog plazmi i limenki soka pride?! xD

Ja sam dobio šveps, papuče i nedeljnik a četiri knjige

Nazad
Vrh Dno