To je druga knjiga, treća je Kamij, a prva je dobila neke nagrade ali će na nju biti 20% popusta jer nije Lagunino izdanje.Aleks, ostavio sam i sliku par postova nazad
To je druga knjiga, treća je Kamij, a prva je dobila neke nagrade ali će na nju biti 20% popusta jer nije Lagunino izdanje.
U kom roku isporuče knjige? I ja sam hteo da preporučim Prostarnstva i Pitera V. Breta.
ima jos pisaca osim nesba. bilo sta da uzmes od patersona, patrise kornvel, kobena, neces se pokajati ako volis trilere. naravno tu su i knjige agate kristi
mislim da je trazio trilere iz lagune.Ja volim Pol Ostera recimo dosta.
Uz ove knjige smo dobili po dve limenke švepsa, dve limenke nekog "herbal" soka, dve slane plazme, dva Nedeljnika i 5-6 wellness čokoladica jabuka i med![]()
Povezane su. Prva knjiga je izdanje Čarobna knjiga i na nju je bio popust 20%Da li su knjige od Pjer Lemetr povezane ili je svaki roman za sebe. Ja sam uzeo Aleks i Kamij, drugo nisu imali od njega. Još sam uzeo Lovci na glave od Ju Nesbe i Ja, Aleks Kros od Patersona
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari