Ta situacija ima veze sa podešavanjima foruma.
Namesti u označenoj opciji show all threads.
Pogledajte prilog 207475
Ja baš tražio i nisu imali. Posetiću Vulkan ponovo.![]()
Uzeo pre neki dan u Vulkanu, da se oprobam u sf vodama.
Pročitao sam sve dosad objavljene u papirnom izdanju. Apsolutni vrh.Trenutno citam Malasku Knjigu Palih od Stivena Eriksona, ko voli igru prestola moze da procita samo sto je ovo jos mnogo bolje. Nego zasto nema Presto od Lobanja? Sta je u pitanju cekam vec mesecima pdf ali je nikako nema?
The power of now, naručio sam je sa depo-a, da li je neko pročitao?
Pročitao sam sve dosad objavljene u papirnom izdanju. Apsolutni vrh.
Probao sam na engleskom ali zbog neobičnog stila pisanja ne ide mi lako pa sam odustao. Laguninim tempom završiću serijal tamo negde u penziji [emoji3]
Trenutno završavam set malo ozbiljnije literature. E. K. Grejling - svaka zlata vredi. Dokins, Sagan, Čaldini takođe. Postovaću detaljnije čim mi daju pauzu u menjanju pelena
Sent from my PSP5551DUO using Tapatalk
Trenutno čitam - "Šta je dobro" od Grejlinga.
Gledao sam dosta predavanja pa sam znao šta da očekujem. Prilično nepretenciozno, lagana šetnja kroz istoriju humanističkih ideja. Po meni, komotno za obaveznu lektiru. Kako me stižu godine tako sam sve više alergičan na ljudsku glupost. Ovo bih uveo kao obavezno štivo za sve koji pretenduju da budu roditelji, da vrše bilo koji odgovoran posao koji se tiče drugih ljudi. Al nisam vlast
Lepo sistematizovano, bez posebnog navijanja za bilo koju stranu ali logika je neumoljiva (logika i fizika funkcionišu bez obzira da li neko "veruje" ili ne...).
Gde ima da se kupi?Sročio si ovo kao da sam ja. Idem danas da pazarim.
Trenutno čitam - "Šta je dobro" od Grejlinga.
Gledao sam dosta predavanja pa sam znao šta da očekujem. Prilično nepretenciozno, lagana šetnja kroz istoriju humanističkih ideja. Po meni, komotno za obaveznu lektiru. Kako me stižu godine tako sam sve više alergičan na ljudsku glupost. Ovo bih uveo kao obavezno štivo za sve koji pretenduju da budu roditelji, da vrše bilo koji odgovoran posao koji se tiče drugih ljudi. Al nisam vlast
Lepo sistematizovano, bez posebnog navijanja za bilo koju stranu ali logika je neumoljiva (logika i fizika funkcionišu bez obzira da li neko "veruje" ili ne...).
Da li imaš knjigu u mobi ili epub-u?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari