Jesi li citao Ukletu zimu? Ona na kraju malo objasnjava stvari al nisam bio skapirao iz prve.Mene je ta knjiga odusevila sve do samog kraja. Medjutim kraj mi je pokvario totalno ostatka knjige.
Mozda su me Stiven King i Barker suvise razmazili ali sam ocekivao nekog malo spektakularnijeg negativca odzvona
Ne kazem da je knjiga losa ali eto meni kraj bas slab bio...
Jesi li citao Ukletu zimu? Ona na kraju malo objasnjava stvari al nisam bio skapirao iz prve.
https://app.box.com/s/q9n6k873v5sjpdcktliaxzo68o9kmnhc
Evo link od mog boxa, imam 50 gb tamo, dobio uz Nexus. Ne koristim ga, skroz je prazan. Neko neko proba neki upload ako želi, da probamo.
Otvorio sam nalog ali nemam mogućnost upload -a. Ne bi bilo loše da se odmah prave folderi kako ko kači knjige. Na primer, ovde da si odmah napravio J kao Jordan i ubacio njegove knjige, kao i S. Jer ako svako kači u root svoje knjige brzo će nastati haos.
„DRAGI MOJ VILIJERSE – razmišljao sam o stvari o kojoj si me pitao za savet pre neko veče, i moj savet ti je ovakav. Baci portret u vatru, izbaci celu priču iz glave. Nikada više ne razmišljaj o njoj, Vilijerse, ili ćeš zažaliti. Pomislićeš svakako da imam neke tajne informacije, i do izvesne mere zaista je tako. Ali, ja znam tek nešto malo: ja sam poput putnika koji viri iz ivice ambisa, i povlači se užasnuto unazad. Ono što znam je dovoljno čudno i dovoljno užasno, ali izvan granica mog znanja postoje dubine užasa još strašnijih, još neverovatnijih nego i u jednoj priči koja se u zimske noći kazuje kraj vatre. Ja sam se odlučio, i ništa neće uzdrmati tu odlučnost, da ne istražujem dalje, a ako ti je stalo do sopstvene sreće i ti ćeš doneti istu odluku.
^Imas tu jos par prica iz ASoIaF sveta: The Rogue Prince, The Princess and the Queen - pomazu tokom citanja glavnog dela, jer blize objasanjavaju neke delove.
Zoze Saramago - Smrt i njeni hirovi, sjajna tema smrt odlucuje da vise ne posecuje jedan grad
Pročitah Šestu stražu od Lukjanjenka. Meni je najbolja u celom serijalu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari