Šta je novo?

Poslednje pročitane knjige

Ima li djavolov recnik neko u ebook izdanju, kao i lecenje sopenhauerom? I odakle nabavljate ebooks , posto ih je kod nas na srpskom nemoguce kupiti.
Kod:
[URL="http://www48.zippyshare.com/v/72767229/file.html"]Đavolov rečnik[/URL] sam našao u biblioteci  [URL="http://www.crowarez.org/"]CroWarez[/URL], a imaš ogromnu biblioteku knjiga na srpskom i u zalivu, samo kucaš gore da traži knjige na srpskom.

Poslednja izmena od urednika:
Dajte preporuku za neki dobar horor, a da nije Barker i Lavkraft.

Guillermo Del Toro - Trilogija Soj
Dan Simmons - više naslova a od toga meni najjaci Teror, Leto Noći i trilogija Strvinarska uteha
Goran Skrobonja - Nakot, Rubber Soul
Borislav Pekić - Besnilo (nije "čist" horor ali je odličan roman)
Stiven King (gomila naslova), E.A. Poe, Dean R. Koontz, za početak imaš dovoljno...

Peter Straub - Priča o duhovima

edit
ako neko ima Egzorcist ili Rozmarinu bebu u ebook, ili nešto od Ryu Murakamija neka javi. I da, Dr. Džekil i gospodin Hajd.

Poslednja izmena:
Hvala, hvala :) Citao sam Simmonsa, Teror i Kali, sjajne knjige, komentarisao sam ovde. Bice dosta za pocetak.

@Uruk koliko znam od Rjua na srpskom ima samo "U Miso Supi" i "Audicija". Miso Supu sam citao, vrh, trazio sam ebook -ove ali bezuspesno.

Video sam i ja u Vulkanu ... 500 din. Kupiću kad budem prolazio.

Pročitah Prolaz - Džastin Kronin kao i Dvanaestorica u izdanju Lagune. Prolaz su podelili na Tom I i II mada sam vidjao i kao jednu knjigu (naziv je Prijelaz u izdanju Algoritma). Malo je opširnija triologija ali drži pažnju dovoljno dobro.

Pročitah Prolaz - Džastin Kronin kao i Dvanaestorica u izdanju Lagune. Prolaz su podelili na Tom I i II mada sam vidjao i kao jednu knjigu (naziv je Prijelaz u izdanju Algoritma). Malo je opširnija triologija ali drži pažnju dovoljno dobro.

Meni je prolaz odličan. Dvanaestorica nisu izasla kad sam pročitao prolaz, a sada se nadam e-book izdanju, jer mi je mnogo lakše da nosim Kindle i čitam i tako knjigu u prevozu, nego knjigu od 700str.

Udar ruskih bogova

Trenutno citam ovo
6. knjiga 2. deo
img2638.jpg

Mozete li pogoditi sta je u pitanju? ;)

Eh... Trenutno sam 8. knjiga, 2. deo., a supruga već čita serijal ispočetka, pošto smo prvi deo čitali 2002. godine, pa se mnogo toga zaboravilo.

Ja zavrsio serijal pre 3 dana. Onako pomesana osecanja, sve u svemu uzivanje u 13 knjiga :)

Ja zavrsio serijal pre 3 dana. Onako pomesana osecanja, sve u svemu uzivanje u 13 knjiga :)

Mene supruga gleda i ne može da dočeka da završim, pa da komentarišemo. Dok ja završim, ona će da zaboravi detalje... :)

Mene supruga gleda i ne može da dočeka da završim, pa da komentarišemo. Dok ja završim, ona će da zaboravi detalje... :)

Problem je sto su knjige izdavali na 17 godina, zaboravis dosta toga pa onda ajde citanje od prve knjige. Koliko cudan osecaj kad tako zavrsis nesto sto citas 10 godina, prilicno tuzno...

Imas utisak da si stavio tacku na dobar deo tvog zivota :p kekeke

Ja danas uzeo da citam Ja sam legenda :D [nemam pojma zasto] da odmorim malo od "tockica", pa posle exita nastavim.

Stig Lašon trilogija Milenijum - dobar roman za razbibrigu, triler, i najčitaniji švedski pisac

http://www.carobnaknjiga.rs/komplet-milenijum

Po ovome je snimljen i film The Girl With A Gragon Tatoo , kao i švedski film istoimenog naziva 2009. Filmove ću tek da gledam.

Završio "Kad je Niče plakao".
Još jedna fenomenalna knjiga Irvina.
Spoj fikcije, filozofije i psihologije. Svaka preporuka za knjigu, kao i za "Lečenje Šopenhaurerom".

Da li je neko čitao "Krvnik ljubavi"?

Evo malopre sam završio knjigu o Miljušu.

Procitao sam knjigu Montevideo. Dosta me je zanimalo o toj generaciji I sta se sve desavalo tada, plus I serija koja mi se mnogo svidela.
Lepa knjiga, dosta ali dosta se razlikuje od serije.
Ko hoce da obogati sportsku istoriju, moze slobodno ovo da procita.

Budjenje nemani - Dzejms S.A. Kori
Sjajno!
SF kakav treba da bude. Pokriva mnogo vise od space opere i neverovatno drzi paznju. Odlican stil pisanja. Odmah sam pazario drugi deo serijala - naziv je Kalibanov rat. Javljam utiske ubrzo.

Bukovski
prvo ZENE
pa onda Bludni sin
i sad Posta

lik je suvi genije :) + perverzan...zagarantovana zabava. Skoro mi nije neki pisac tako lego.
Do skoro sam citao Odiseju 2001, Zoo (James Patterson - sasvim cool knjigica za ubijanje vremena), Velika obmana (Dan Brown - razbribriga) + poceo sam Besnilo (Borislav Pekic).
Ne citam nista tesko sad...leto je pa pazim na liniju :p

Bukovski
prvo ZENE
pa onda Bludni sin
i sad Posta

lik je suvi genije :) + perverzan...zagarantovana zabava. Skoro mi nije neki pisac tako lego.
Do skoro sam citao Odiseju 2001, Zoo (James Patterson - sasvim cool knjigica za ubijanje vremena), Velika obmana (Dan Brown - razbribriga) + poceo sam Besnilo (Borislav Pekic).
Ne citam nista tesko sad...leto je pa pazim na liniju :p
Pekic je odlican, pogotovo Besnilo. Mada nije bas laka literatura. Si vido kol'ka knjiga?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno