Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kapiram studio (novac), ali ja ne znam sta je to trebalo kris roku uopste...(novac?)
Eric Roberts uzima 5K po projektu, bez citanja scenarija... ali CR me je bas razocarao.
Sta je sledece, da glumi thuga na YT, u topnotchidiots za 3K?

Poslednja izmena:
Moglo je to interesantno da izgleda u Fargo stilu, ta uloga, ali cela sezona je snimana ono jedan pokusaj pa ako prodje prodje, u netflix stilu kad nastancuju djubre, low effort.

Ova nova S05 je ok, 7/10.

Dobio sam preporuku za novu FX mini seriju “A Murder at the end of the world”, za “The OA” fanove. Jel gledao neko?

Poslednja izmena:
Počeo sam da gledam Shameless seriju, i ako je počela sa emitovanjem pre jedne decenije, serija obećava. Nije dosadna, drži pažnju, odlična glumačka ekipa, ne znam kako mi je prošla ispod radara.

Jedini problem sa Reacherom S2 je sto posle 3 odgledane epizode vec imam utisak da mogu da zavrse sezonu sa jos 1-2 epizode max.
Deluje da ce biti dosta filera jer nove epizode iskacu nedeljno a prosla sezona je imala 8 epizoda cini mi se.

Šta je konsenzus za špansku seriju 30 srebrnjaka, da li gledati?
Čitam da je 2. sezona objavljena (valjda sutra startuje) i da je solidan hajp oko te serije.
Ja sam pogledao par epizoda prve sezone i stao(nemam pojma zašto), moraću da nastavim. Elem, ono što sam video u tih par epizoda mi se dopalo, svidelo mi se to što ne koriste mnogo CGI, uglavnom practical efekte što je retkost u današnjim filmovima i serijama.

Drops of God masterpiece 10/10 ...sad moram i mangu da obrnem 🤷.
Reacher prve 3 epizode dobre ali maaalo slabije od prve sezone .Kao da nešto fali , ne mogu da ocenim dok se ne završi sezona ali prema ovome slabije od prve sezone .

Drops of God,šta da kažem,serija me je oduševila.Prvo da se zahvalim Šomiju što je "ispromovisao" ovu seriju a na kraju i preveo.U ovom moru treša,super heroja i ostalih nebuloza ovo pravi melem za oči i dušu.Da ovo nije nahvaljeno ovde 100% ne bi gledao

Moram uskoro kad nađem vreme odgledati taj ''Božji nektar'' kako ga je mislim Šomi krstio :)

Smotrih onu žensku na plakatu i sve mi nešto poznata i kada malo napregnuh vijuge setim se crvenokose Francuskinje iz odlične serije Das Boot, tu je imala epizodnu ali efektnu ulogu.

Dodao i ja. Cenim da imaju dobru podlogu zato što im je izvorni materijal manga. Videćemo.

Dobra serija za prolivanje piva po sve tastaturi, K+M padu.... jednom recju smece, ali jedva gledljivo.
6/10
Asylum likuje

Poslednja izmena:
Nabacio i ja, odgledam kada se završe trenutne što idu...

Pogledao 1 1/2 epizodu Reacher S2, batalio. Ima te neke elemente prve sezone, ali deluje mi da je kvalitet drasticno opao u pogledu dijaloga i radnje, jako karikirano. Prva sezona odlicna svakako i zaokruzuje jednu celinu, druga se po meni moze zaboraviti iako jos uvek nije cela izasla.

Back Bird prolazna ocena ...Sve je nekako površno rađeno ,ispričana radnja ,glumci .5/10

Bibliotekar (2023-)

Žanr: Fantazija, Misterija
Zemlja: Rusija
Opis: Alekseju umire otac koga nije video 27 godina. Otac mu je ostavio stan u nasledstvo, koji je Aleksej odlučan u nameri da proda ne bi li se finansijska situacija popravila za njega i njegovu majku. Stvari postaju uvrnute, kada misteriozni kupac dođe u stan i pronađe primerak knjige zaboravljenog sovjetskog pisca Gromova, a zatim pokuša ubiti Alekseja. 6 knjiga koje poseduju i daju magične moći Bes, Strpljenje, Moć, Radost, Snagu, Sećanje. Određeni ljudi su za te knjige spremni na sve, a neki čak i da ubiju za njih.
Jedva nadjoh da pogledam, sa prevodom. Interesantna ideja, meni se dopala. Hvala za preporuku.

Izasla druga sezona Vigil..

Druga sezona Vigil mi je prilično dosadna i generic teroristi bla bla bla.
20 puta sam već pauzirao 4. epizodu koju sam počeo da gledam posle ručka 😂😂😂

Tebi je stvarno tesko ugoditi, ne secam se da si za neku seriju napisao pozitivan utisak..:D
Mnogo si strog kriticar.;)

E pa dobro znaci ima..:), ovu prvu nisam gledao, a Rage gledam i takodje mi se dopada..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno