Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isto, jedino nezgodno zbog opasnosti od spojlera, ali mi lakše tako. Ionako čekam prvo Bad Batch S02 da se završi, pa prvo nju da odgledam dok mi stigne Mandalorian na meni :)
 
Poč'o da gledam TLoU.
Kako ne voleti seriju u kojoj Rouz:) kaže "Kill them all!"
Inače, ep3 ispade topla muška ljubavna priča , čitajući hajp o njoj mislio sam da je ko zna šta...:D

Sad se odjavljujem sa teme da mi ne upropastite kraj spojlerima, a spojlere prijavite da autore nagradimo neplaćenim odsustvom.
 
Taj hipi oko te treće epizode je po meni preterivanje. Ali ajde, ja sam liberalan po tom pitanju pa se vodim onim live and let die
 
Za par dana sam odgledao kompletan "For All Mankind",odlicna serija. Sad prelazim na "The Man in the high Castle",valjda ce biti ok....
 
Dobra je epizoda, da se ne ponavljam sta je falilo ali ono sto su ubacili su preslikali 1:1. Respekt. I kako kolega kaze, ubacili su par novih detalja sto doprinosi prici. "Bolnica" me zadovoljila. Odradili su bolje nego sto sam ocekivao.

P.S. Jeste li prepoznali kuću s pocetka :) Takodjer, kopija 1:1. Svaka cast.
 
Bekstvo iz Danemore ,loše...Priča poznata od ranije kroz dokumentarce vezana za bekstvo iz zatvora,serijal suvi prosek.Jedva odgledah..
 
Zadnja TLoU epizoda rasturila ..moraće bindz cele sezone da podne u skorije vreme bez 3 epizode razume se .Verovatno ce morati da se obnovi gradivo sa tlou part 1 po ko zna koji put ..Onaj Santaolalla nije normalan ..kakva maestralna muzička podloga .
 
Zadnja TLoU epizoda rasturila ..moraće bindz cele sezone da podne u skorije vreme bez 3 epizode razume se .Verovatno ce morati da se obnovi gradivo sa tlou part 1 po ko zna koji put ..Onaj Santaolalla nije normalan ..kakva maestralna muzička podloga .
Definitivno, sve na gomilu jedan vikend :) Sad moram da instaliram Remaster da vidim koliko imam sati u njoj :D Remake je tek na 50-tak sati...
Santaolala strašnu muziku pravi, ne zna se dal je bolji prvi ili drugi deo igre a vidim i u seriji ima skroz novih stvari
 
TLOU, kako ste je ovde krstili, mršavih 6/10. Nakon prve dve epizode imao sam baš velika očekivanja, naročito su mi se svidjeli uvodi sa eminentnim stručnjacima. Od treće do devete epizode sam malo šta vidio što mi se svidjelo.
Gledao sam na Youtube isječke onog filma iz igrice, traje 10ak sati, ja sam pogledao neke dijelove. Tako da se ni serija nije mogla bolje razviti, iako je znatno smanjila količinu nasilja, srećom.
Nikad neću shvatiti zašto bi se preživjeli u apokalipsi poput ovakve (tu ubrajam i TWD i još neke USA uradke) toliko ubijali. Svima je jasno da su ljudi na ivici istrebljenja, ali nema veze, daj da se rokamo, nećemo se udružiti i boriti zajedno da spasemo šta se spasiti da. Ali, očito bez ubijanja nije "interesantna" radnja.
The Road sa Vigom Mortensenom ostaje najbolje ostvarenje iz tog žanra, po meni, iako je i tu obrazac nasilja prepoznatljiv, ali barem ima smislen početak i kraj.
 
Odlična poslednja epizoda… zaista šteta sto nisu odradili prvu sezonu barem u 10 epizoda ili pak 12.

Lepo je za videti da se i “prava” Eli pojavila u seriji kao i ”pravi” Dzoel u prošloj epizodi.

Sve ukupno serija je jaka osmica… lepo su preneli sve iz igre, samo je moglo biti malo dinamicnije i sa više akcije.

Sad biće zanimljivo videti Eli u drugoj sezoni…
 
Za svaku epizodu se javi 30 članova sa svojim sažetim izlivom emocija u nekoliko reči, rečenica ili pasusa, bude tu i emotivnih rolerkostera iz epizode u epizodu, nekad zadovoljnih a nekada ne.

Nije da mračim niti mi smeta, čak i pročitam jer pratim temu nego me interesuje da li nekome stvarno koriste komentari drugih članova za svaku epizodu u ovom obimu i da li će neko ko prati seriju da izvuče nešto pametno iz istih ili će možda da preskoči epizodu ako se većini nije svidela npr?
Zar nije bolje sačekati kraj sezone i sumirati utiske i izložiti neko viđenje stvari na koje može da se diskutuje i koje će nekom značiti u smislu da li vredi gledati seriju ili ne?
 
Upravo si doveo u pitanje "koja je poenta foruma?"
 

Prilozi

  • C0apture.JPG
    C0apture.JPG
    32.6 KB · Pregleda: 66
TLOU - Одлична последња епизода, али и даље остаје моја оцена након прве одгледане епизоде 8,5/10 јер ово преко 9 је баш превише. И даље је ово одлична серија са по мом мишљењу добром глумачком екипом и одличном хемијом између главног дуа(Педро и Бела). Нисам им опростио оне филере и ствари о којима је било речи у претходним епизодама. Генерално мислим да је ова серија доживела успех па се надам већем буџету и можда више хорор/акције/постапокалиптичног вајба који је био одличан на почетку и на крају, а мало се изгубио у остатку серије.
 
Priznajem odlicna poslednja epizoda Tlou ali cela sezona mi je bila toplo hladno. Bilo je tu dobrih epizoda ali i bezveznih. Sve ukupno 6.5/10
Nekako mi je utisak...........moralo je to bolje. Dobri su Pedro i Bella.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno