Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Alpha males na Netflixu, pozitivno iznenađenje. *****avaju se i sa woke glupostima

Presao sam mozda prvu trecinu prvog dela za dalje nisam imao strpljnja. Bi mi krivo jer se nisam susreo sa boljim pocetkum u nekoj igri. I sada kada citam da serija pazljivo prati igru, jedva cekam da pogledam tu prvu epizodu da vidim kako su izveli taj pocetak.

Završio Tulsa King ...Sly je fino izneo ulogu ,izvalio sam da mu i ćerka igra u seriji .Sve u svemu prolazna ocena zbog Slyja 5/10

TLoU serija ...učinilo mi se da je Marlene glas poznat tj iz igre . Ispada da Marlene u seriji igra ista glumica koja je radila mocap i pozajmljivala glas Marlene u oba TLoU dela. Ima dosta Easter egg fazona i nadam se da ce ih još biti u nastavku serije .

Poslednja izmena:
Malo domaćih
Mama i mtata se igraju rata, prva sezona je bila mnogo bolja, druga je davila do pola a onda poslednje tri epizode izvadile prosek.
Po meni, ima prelaznu ocenu.

Kljun, očekivao sam više, al posle dve epizode mi je već letargična.

Malo domaćih
Mama i mtata se igraju rata, prva sezona je bila mnogo bolja, druga je davila do pola a onda poslednje tri epizode izvadile prosek.
Po meni, ima prelaznu ocenu.

Kljun, očekivao sam više, al posle dve epizode mi je već letargična.
Mama i tata je sjajna
Dugo bolja nasa serija nije izasla
Prva sezona za nijansu bolja...
Nadam se trecoj

Pitanje za one koji su igrali The Last of Us:
Zar nisu Joel i Tess trebali da idu do Roberta prvo i da bude onaj kao "tutorial" sa gas maskom, stealth pored onih gljivocara, i onda kod Roberta bude haos?

Pitanje za one koji su igrali The Last of Us:
Zar nisu Joel i Tess trebali da idu do Roberta prvo i da bude onaj kao "tutorial" sa gas maskom, stealth pored onih gljivocara, i onda kod Roberta bude haos?

Da… ali…

U seriji su izmenili da gljivice ne ispuštaju “spores” kao u igri, ili ti da disajnim putem ne možeš da se zarazis i samim tim nisu ni potrebne gas maske.

Smor
Mozda su mi ti delovi sa gasom u prostorijama bili najjeziviji za igru, a i zbog dizajna neprijatelja.

Pa i nije bas tacno, imamo nekoliko sjajnih serija poslednjih 10ak godina, Besa (ok polu-nasa), Jutro ce promeniti sve, Senke nad balkanom, Drzavni sluzbenik, Crna Svadba..

Sve su to prosečne serije ili ispod proseka. Nemamo mi kinematografiju, a bogami nemamo ni dosta dobrih glumaca, ono što imamo može se prebrojati na 10 prstiju, ni toliko.
Ne znam koliko da je naša serija dobra, da makar jednog glumca cujem kako ,, recituje,, a ne glumi, odmah gasim seriju. Jer nema ništa gore od loše glume. A takvih je iha ha.

Interesantno kakvim se sve ino poluproizvodima daje šansa, odgleda se i izgura do kraja i posle se se zvekne neka ocjena tipa 4/10, 5/10 ali se ipak izgura do kraja, dok domaći sadržaj izaziva neko gađenje iako se pojma nema o čemu se radi :)

Iz kog razloga tacno? Jutro i Besa su bas svetske klase, a serija kao Jutro tako prija za dusu u moru apokalipsi, who done it-a, kriminala..

Interesantno kakvim se sve ino poluproizvodima daje šansa, odgleda se i izgura do kraja i posle se se zvekne neka ocjena tipa 4/10, 5/10 ali se ipak izgura do kraja, dok domaći sadržaj izaziva neko gađenje iako se pojma nema o čemu se radi :)
Gadjenje da. Serije koje su se snimale pre 30ak godina bile su neuporedivo bolje od ovih, da ne pričam o glumcima.
Danas se serije stancuju kao na traci, glumci niču kao pečurke, uglavnom su nikakvi, čast IZUZECIMA. Današnji serije su kopije inostranih serija i deluju presmesno u odnosu na original.

Ne znam za ove "novije", nisam gledao nijednu... poslednje sto sam delimicno gledao, sto je i ostavilo pozitivan utisak na mene ali opet nikad nisam odgledao sve epizode je "Vratice se rode". A ne vidim da iko ovde od vas spominje u preporukama istu.

Bjela je uzeo fora iz Babylon-a i šta sad, Senke su loša serija, priča, gluma? Nemojmo pretrjerivati.
Rode se ne spominju jer se valjda podrazumijeva da je to svako gledao, ko nije apsolutno mu zavidim jer mogu misliti kako će mu biti prvi put kad je meni posle 10 puta odgledanih i dalje odlična :D

Senke nad Balkanom po meni naša najbolja serija u zadnjih 25+ godina. I nije me bilo sramota da je gledam jer je objektivno odlična, iako je realnost da ne možemo da pariramo stranoj produkciji, što je i normalno, tamo se obrće mnogo veća lova, i budžeti su 100 puta veći.

Od novijih popularnih serija sam odgledao Dark, počeo La Casa de Papel, odgledao Goliath, gledao Suits i Bosch, odgledao Billions (osim poslednje sezone), odgledao Succession... I sve to je ili smeće ili osrednjeg kvaliteta. Pre bih ponovo gledao Južni vetar nego bilo koju od navedenih, iako je i to čist prosek.

Ne znam za ove "novije", nisam gledao nijednu... poslednje sto sam delimicno gledao, sto je i ostavilo pozitivan utisak na mene ali opet nikad nisam odgledao sve epizode je "Vratice se rode". A ne vidim da iko ovde od vas spominje u preporukama istu.
Nisi nista propustio. 😂

Ne treba mi neki posebni razlog, jednostavno me u startu ne privlači da počnem sa gledanjem neke naše serije i to je u najkraćem to.
Ne kažem ja ni da su te serije o kojima pričate dobre, ni loše, ni da li su za 0 ili 10 već samo da lično nemam nameru da ih gledam ma koliko vrhunske bile jer nemam afiniteta prema našoj kinematografiji (možda se izgubio u moru gluposti snimljenih pre serija o kojima se priča)...

Ne treba mi neki posebni razlog, jednostavno me u startu ne privlači da počnem sa gledanjem neke naše serije i to je u najkraćem to.
Ne kažem ja ni da su te serije o kojima pričate dobre, ni loše, ni da li su za 0 ili 10 već samo da lično nemam nameru da ih gledam ma koliko vrhunske bile jer nemam afiniteta prema našoj kinematografiji (možda se izgubio u moru gluposti snimljenih pre serija o kojima se priča)...
To je to.
A nije brate nego se ovde piše o najboljim serijama GoT, Dark, Stranger things, Casa de papel, Squid game sve najjači naslovi, i neko dodje da pita kako mu se sviđa neka polupana serija na Rts-u, pa brate NE SVIDJA MI SE. Ne nego me pitaj kako mi se sviđa Miris kiše na Balkanu i ranjeni orao looool

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno