Aj onda ću da nastavim![]()
Bio sam malo sumnjičav ali posle odgledane prve epizode nemam zamerki. Odlično je sve ispalo.
Preporuka za sve koji nisu igrali igru da pogledaju. Iako je "zombi" tematika čeka vas neverovatno putovanje.
Mama i tata je sjajnaMalo domaćih
Mama i mtata se igraju rata, prva sezona je bila mnogo bolja, druga je davila do pola a onda poslednje tri epizode izvadile prosek.
Po meni, ima prelaznu ocenu.
Kljun, očekivao sam više, al posle dve epizode mi je već letargična.
Pitanje za one koji su igrali The Last of Us:
Zar nisu Joel i Tess trebali da idu do Roberta prvo i da bude onaj kao "tutorial" sa gas maskom, stealth pored onih gljivocara, i onda kod Roberta bude haos?
Slazem se, mene je to isto malo razocaralo kada sam procitao...Smor
Mozda su mi ti delovi sa gasom u prostorijama bili najjeziviji za igru, a i zbog dizajna neprijatelja.
Zlatni dečkoPa i nije bas tacno, imamo nekoliko sjajnih serija poslednjih 10ak godina, Besa (ok polu-nasa), Jutro ce promeniti sve, Senke nad balkanom, Drzavni sluzbenik, Crna Svadba..
Gadjenje da. Serije koje su se snimale pre 30ak godina bile su neuporedivo bolje od ovih, da ne pričam o glumcima.Interesantno kakvim se sve ino poluproizvodima daje šansa, odgleda se i izgura do kraja i posle se se zvekne neka ocjena tipa 4/10, 5/10 ali se ipak izgura do kraja, dok domaći sadržaj izaziva neko gađenje iako se pojma nema o čemu se radi![]()
Nisi nista propustio. 😂Ne znam za ove "novije", nisam gledao nijednu... poslednje sto sam delimicno gledao, sto je i ostavilo pozitivan utisak na mene ali opet nikad nisam odgledao sve epizode je "Vratice se rode". A ne vidim da iko ovde od vas spominje u preporukama istu.
To je to.Ne treba mi neki posebni razlog, jednostavno me u startu ne privlači da počnem sa gledanjem neke naše serije i to je u najkraćem to.
Ne kažem ja ni da su te serije o kojima pričate dobre, ni loše, ni da li su za 0 ili 10 već samo da lično nemam nameru da ih gledam ma koliko vrhunske bile jer nemam afiniteta prema našoj kinematografiji (možda se izgubio u moru gluposti snimljenih pre serija o kojima se priča)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari