- Učlanjen(a)
- 20.10.2004
- Poena
- 985
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
- Matična ploča
- MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
- RAM
- Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
- GPU
- Asus TUF RTX4090
- Storage
- 2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
- PSU
- Corsair HX1500i
- Kućište
- NZXT H7 Flow
- Monitor
- LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Rings of Power
Abramsova Mistery Box klasika, uz naravno glavnog pokretaca likova i radnje - osvetu. U jednom momentu bukvalno vidimo "mistery box" na ekranu... Jednostavno, pisci iz te kuhinje ne znaju za bolje. To im je najveci domet i misle da ce tako da drze gledaoce. Abrams, Lindeloff, Kurzman, i ovaj dvojac iz njihove skole prepisivanja koji stoji iza ovog najnovijeg pokusaja, sve na isti kalup, likovi komotno mogu da preskacu iz jednog u drugi univerzum iz njihovih uradaka i nista se ne bi promenilo. Posle havarija sa Star Trekom, pa Star Warsom doslo je na redu i ovo. Jer, sto da ne...Secate se (ako se iko seca uopste lol) kako je prikazano detinjstvo Spoka na Vulkanu i potom detinjstvo svemirskog isusa Majkl Burnam iz ovih novokomponovanih Star Trekova?
Pa eto, bukv to su iste scene koje dozivljava i ova osoba koju pratimo na svom putu osvete i potrage za zlikovcem po galaks, pardon, Srednjoj Zemlji.
Bukvalno isto kao u Abramsovim Star Trek i Star Wars (a i ostalim) filmovima. Cak i taj momenat da taman kada pocnes da mislis "cekaj, koja je logika ovde" - tacno se u tom momentu desi akcija. Bukvalno mozes da predvidis "big action setpiece" momente kada radnja upadne u corsokak i nema nikakvog smisla vec je ubacen "convinience" kako bi radnju pogurao dalje ka akcionoj sceni.
Galadriel je iritantna, karaktera nigde. Ljuska o kojoj znamo samo da hoce osvetu i to je to. Svi oko nje su nesposobni, mahom muskarci naravno, kukavice su ili kancelarijski radnici koji nisu izasli na teren... Elrond politicar, Gil Galad glupi vladar kome Elrond pise govore (??)
Dwarfovi su mi ok. Ako izuzmem dva Durina, ali stagod
Ok mi je i koriscenje prakticnih efekata i prostetike umesto CGI za orkove, sto je za pohvalu.
Mislim da ce ovo drzati ljude neko vreme ali iskljucivo sa ovim doziranjima misterija i akcije, ali sto rece lepo nekada davno mr Plinkett, ni macku neces moci dugo da zanimas mahanjem sjajnog objekta pred njom
Abramsova Mistery Box klasika, uz naravno glavnog pokretaca likova i radnje - osvetu. U jednom momentu bukvalno vidimo "mistery box" na ekranu... Jednostavno, pisci iz te kuhinje ne znaju za bolje. To im je najveci domet i misle da ce tako da drze gledaoce. Abrams, Lindeloff, Kurzman, i ovaj dvojac iz njihove skole prepisivanja koji stoji iza ovog najnovijeg pokusaja, sve na isti kalup, likovi komotno mogu da preskacu iz jednog u drugi univerzum iz njihovih uradaka i nista se ne bi promenilo. Posle havarija sa Star Trekom, pa Star Warsom doslo je na redu i ovo. Jer, sto da ne...Secate se (ako se iko seca uopste lol) kako je prikazano detinjstvo Spoka na Vulkanu i potom detinjstvo svemirskog isusa Majkl Burnam iz ovih novokomponovanih Star Trekova?
Pa eto, bukv to su iste scene koje dozivljava i ova osoba koju pratimo na svom putu osvete i potrage za zlikovcem po galaks, pardon, Srednjoj Zemlji.
Njen kasniji zivot? Paaa secate se kapetana Kirka iz Abramsovih Star Trekova? Ostar, neobuzdan, sklon alkoholu i tucama...batine, laseri i nebriga za posadu i sve oko sebe? A potom opet potraga za osvetom zbog stradalog oca haha
Koja pliva od Valinora nazad i nailazi na random likove iz Harrad-a usred okeana koji su ste jelte nasli tu.
Galadriel je iritantna, karaktera nigde. Ljuska o kojoj znamo samo da hoce osvetu i to je to. Svi oko nje su nesposobni, mahom muskarci naravno, kukavice su ili kancelarijski radnici koji nisu izasli na teren... Elrond politicar, Gil Galad glupi vladar kome Elrond pise govore (??)
Celebrimbor u jenom momentu kaze nesto tipa da su zrtve ocekivane kod nekih velikih dela Elrondu, koji je bukvalno izgubio porodicu zbog tih velikih kovackih dela i opsednutosti dela Elfova istim...a ovaj, kul bro
Dwarfovi su mi ok. Ako izuzmem dva Durina, ali stagod
Mislim da ce ovo drzati ljude neko vreme ali iskljucivo sa ovim doziranjima misterija i akcije, ali sto rece lepo nekada davno mr Plinkett, ni macku neces moci dugo da zanimas mahanjem sjajnog objekta pred njom