Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
A toga je baš nedostajalo u originalnom Got.
Nemam kameru u sobi kako si me provalio?![]()
Jimmy i Kim me poprilično smaraju, i te delove uglavnom provedem na Instagramu.
Apsolutno tacno.Ali utisak je da je CGI izuzetno los!!!! Pre svega mislim na kadrove grada... pa ono je ko u seriji Sulejman Veličanstveni (videh par puta kad je zena gledala).
Opusti se. Sad, kad u seriji ima 15 godina, je glumi glumica od 22.Izgleda da se ovde može svemu zameriti (ne kažem da nije s pravom) i reći da se ne dopada ali reći da se nekom ne sviđa vizuelni idenritet glavnih glumaca i da jednostavno ne izgledaju ni približno onako kako bi se očekivalo da izgledaju likovi koji su u knjigama opisani kao izuzetno lepi je sa tačke gledišta moderatora nešto što je za momentalno brisanje. Eto recimo meni ne smeta toliko ni vatra koju bljuje zmaj, ni infrastruktura koliko mi recimo smeta izbor glumice za Rhaeniry. I ne samo nje...
Možda je nekom to svejedno ali meni i to igra ulogu i vizuelno gledano Elizabet Mos je recimo razlog što nikad nisam mogao da gledam Sluškinjinu priču...
Od tomijeve price se nije moglo vise ocekivatiInfantilna loše-glumačka zabava tako da ostade samo na prvoj epizodi.
![]()
Power Book IV: Force
Tommy Egan leaves New York behind and plans to take on Chicago, using his outsider status to break all the local rules and rewrite them on his quest to become the biggest drug dealer in the city.trakt.tv
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari