Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko sam shvatio biće manje mača i magije a više dvorskih spletki i intriga. Već vidim sebe kako odustajem posle ep03 otprilike.

Ali utisak je da je CGI izuzetno los!!!! Pre svega mislim na kadrove grada... pa ono je ko u seriji Sulejman Veličanstveni (videh par puta kad je zena gledala).

A i ona zmajeva vatra iz prve epizode (za lomaču). Loše!

Losije nego GoT definitivno! Bruka

Ajde kad vec zakeramo, oklopi, a pogotovo slemovi kraljeve garde izgledaju kao plasticni kostimi za maskenbal. Inace, serija zasad sasvim dobra.

Nije ni meni legao HoD. Kao da sam ušao u restoran, tražio najskuplje jelo i kad sam ga probao nije bilo ikakvog ukusa. Priča, priča, priča, u beskraj. Ko će ženiti koga, ko će koga prevariti, dvorska palam....nja. Odem na IMDB, zadnja epizoda, rejtinzi, "Celokupna HoD ekipa nije ni do kolena jednom Tyrionu Lannisteru" Znači lik ga ubo u centar. Znam da poredim babe i žabe, ali recimo novi Dexter je fantazija za ovu seriju.
Inačhe sličnost je frapantna, zar ne?

flushing hospital medical center

flushing hospital medical center

Nemam kameru u sobi kako si me provalio? :D Po meni ako je serija morala da bude o Targovima, trebalo se ići na staru Valiriju i ultimativno tu katastrofu koja ih je zadesila, ili eventualno na Aegonovo osvajanje kontinenta. Ali verujem da bi prikaz Valirije bio tehnički mnogo teze izvodljiv, jeftinije je reciklirati lokacije koje su iz glavne serije.

Izgleda da se ovde može svemu zameriti (ne kažem da nije s pravom) i reći da se ne dopada ali reći da se nekom ne sviđa vizuelni idenritet glavnih glumaca i da jednostavno ne izgledaju ni približno onako kako bi se očekivalo da izgledaju likovi koji su u knjigama opisani kao izuzetno lepi je sa tačke gledišta moderatora nešto što je za momentalno brisanje. Eto recimo meni ne smeta toliko ni vatra koju bljuje zmaj, ni infrastruktura koliko mi recimo smeta izbor glumice za Rhaeniry. I ne samo nje...

Možda je nekom to svejedno ali meni i to igra ulogu i vizuelno gledano Elizabet Mos je recimo razlog što nikad nisam mogao da gledam Sluškinjinu priču...

Odgledao sam i 2. epizodu Kuće zmaja, dopada mi se kako ide, baš šmek Igre prestola. Video sam i pokrivanja šta će biti u narednim epizodama, tek kreće zaplet.

Inače, trenutno gledam Sopranove i na 4. sezoni sam, samo sam pre gledanja serije upoznat odranije sa nekim krajem, dok ostalo nisam otkrio sebi kako teče serija.

Izgleda da se ovde može svemu zameriti (ne kažem da nije s pravom) i reći da se ne dopada ali reći da se nekom ne sviđa vizuelni idenritet glavnih glumaca i da jednostavno ne izgledaju ni približno onako kako bi se očekivalo da izgledaju likovi koji su u knjigama opisani kao izuzetno lepi je sa tačke gledišta moderatora nešto što je za momentalno brisanje. Eto recimo meni ne smeta toliko ni vatra koju bljuje zmaj, ni infrastruktura koliko mi recimo smeta izbor glumice za Rhaeniry. I ne samo nje...

Možda je nekom to svejedno ali meni i to igra ulogu i vizuelno gledano Elizabet Mos je recimo razlog što nikad nisam mogao da gledam Sluškinjinu priču...
Opusti se. Sad, kad u seriji ima 15 godina, je glumi glumica od 22.
A posle ce je kao 40-ogodisnjakinju da glumi glumica od 30.

Nice work.

Jack Irish dobra krimi serija, ima 3 sezone sve ukupno 16 epizoda. Ima i humora u prve dve sezone treća je ozbiljnija. Inače seriji predhode tri filma. Nisam primetio da je neko pisao u temi o ovoj seriji. Pa ko voli krimiće i australiski naglasak i Gaj Pirsa može da uživa.

Black Bird

Pominjana ovde već, a što se mog utiska tiče: razvučena, neubedljiva, tanka, na momente mučna...
Na stranu to, što je rađena po istinitom događaju i što je Paul Walter Hauser u ulozi Larija uzeo šou bacajući sve drugo u šesnaesti plan i čak da zanemarim DŽEJMS DINolike likove poput Taron Egertona ova serija mi nikako nije mogla preći 6/10

Jedini komentar na House of Dragon je da me je lepo uspavala prva epizoda, druga je prošla da ni minut nisam video, dal sam bio umoran ili....

Infantilna loše-glumačka zabava tako da ostade samo na prvoj epizodi.

Od tomijeve price se nije moglo vise ocekivati
Rokanje i to je to
Kejnanova je bolje odredjena

Supernatural, 9. sezona

svedenija u odnosu na prethodnu. scenaristi su uradili bolji posao ovde.
meni su najbolje epizode, 4., 5. pa i poslednja, a najbolja scena u celoj sezoni je u 8. (u kom je predstavljeno novo natprirodno biće)
najgora je 20. (kažu da je najgora u celoj seriji), neuspeli pokušaj uvoda u novu seriju (spin-off na foru DS9 u odnosu na TNG)

4. Doroti iz Oza, 5. kad Din može da priča sa životinjama, 8. je kad se zakunu da će biti čedni
20. se dešava u Čikagu, čudovišta su kao mafije podelila grad

Poslednja izmena:
Sviđa mi se ko glumi Soldier Boy-a u The Boys.😁 Ehem, Dean, ehem.😁

Baš mi se svidela serija Top Boy! Ko je bude gledao preko Netflix-a, nek obrati pažnju da postoje dva naslova jer su prve 2 sezone od po četiri epizode izašle u periodu 2011.-2013., a onda je Netflix odradio nastavak sa još dve sezone 2019.-2022. Sve u svemu, odlična britanska krimi serija za one koji vole taj žanr. Imaće i nastavak.

Exit 2019 norveska serija ,odlicna.Upravo gledam drugu sezonu i nasao nekako jedva preko NRK uz Vpn,serije nigde nema da se pogleda!

Ja odgledao pre par meseci. Na Plex- share-u naravno.. Season 3 beše kreće 2023.?

Ako je tacan Imdb Mart 2023.Svaka im cast na originalnosti,glumi.Prica je savrsena.Kad se setim kakve sam sve americke gluposti gledao,a ovakav biser izronio u mulju prepunom gluposti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno