Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да, баш се размишљам да је прекинем гледати. Превише је разводњена, растегнута и имбецилна. Али све мислим - сад ће се тргнути, јер крај епизоде улива наду, али ништа. Опет мртвило.

Svaka ep sve vise budalastina, gledam da vidim dokle ce to da dogura :LOL:
Msm sigurno postoji neko u HBO koji cita scenario ovog Guzikovskog (a koji nije njegov cimer iz ludare ili kolega dzanki ) i odobrava pare za ovakva ****** i cekam da vidim kada ce i njima da prekipi.

Ja ne mogu da gledam ništa ako se pojavljuje onaj viking.

Završen prevod i za kompletnu IV sezonu Call My Agent,
8730EC9C-FE19-446B-9AE4-8A1CFFB1B53A.jpeg
tako da su sve četiri sezone kompletirane.
Iako je ovo zvanično kraj serije, šuška se da je u pripremi film koji bi trebao izaći ove godine, kao i V sezona u 2023-oj.
Odličnu recenziju možete pročitati OVDE.
Ko nije gledao, toplo preporučujem ovu seriju za opuštanje. Od mene zasluženih 9/10.
Uživajte!

Fargo 4 sezona spora malo ali likovi za sada (na 5 epizodi sam) vrhuski.
Još kad sam video Genara Savastana pocepao sam se. Bukvalno je iz Gomore zakoračio u Fargo i nastavio da glumi.

A Chris Rocka sam jedva prepoznao😂

This Is Going to Hurt fina i, po meni pitka engleska komedija sa, naravno danas neizostavnim, gej elementima. Ipak glavna radnja mi se baš sviđa.

Kljun

Zašto u seriji svi glume kao da su retardirani?
Jel serija namerno tako rađena i sa takvim glumcima ili šta?
Ako jeste izvinjavam se na komentaru.
Ali ako nije onda ne znam....
Pa radnja je smeštena u Suboticu koju su predstavili kao prestonicu samoubistava pa verovatno ima dosta depresivnih osoba. Psihijatar ima problem u razvoju, bar su ga tako predstavili, dok Sonja i Olja imaju noćne more. Glumačka ekipa je ok, verovatno je to sve deo scenarija da tako odigraju.

Kljun

Zašto u seriji svi glume kao da su retardirani?
Jel serija namerno tako rađena i sa takvim glumcima ili šta?
Ako jeste izvinjavam se na komentaru.
Ali ako nije onda ne znam....
Ja sam batalio posle prve epizode da gledam, kaaatastrofalna gluma.

A 27 blok?
Prešlo se na 100% naturščike ili šta, zbog uštede naravno.
Po meni negledljivo.

Uthred son of Uthred :)

5ta sezona The Last Kingdom, Netflix.
Odlična, uvek mi je puno više ležala od vikinga.
Biće možda neki film kao nastavak

Jesi gledao na Netflixu ili iz "biblioteke"? Interesuje me da li na NF ima naseg ili hr prevoda za 5u sezonu?

Pogledao Podrucje bez signala. Sto se ocene tice jaka sedmica 7/10,zanimljiva ideja,glumacka ekipa za bas ovu pricu po meni fenomenalna,jedino sto mi se cini kao da jos nesto fali.Imam utisak da su neke stvari preskocili,neke zbrzali,mozda da su dodali jos jednu ili dve epizode mozda bi serija bila fluidnija,ali u svakom slucaju ko voli "domace" :) preporuka

Fargo, sezona 4, na 2:15
Smejao sam kao luuuud, nekoliko puta vraćao scenu.😂😂😂

Jedan od epic momenata u seriji.

P.s ko nije gledao 4 sezonu neka ne gleda, veliki spoiler je u pitanju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno