Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ Dobro je definisao neko od kolega neki dan, prvih par epizoda prve sezone su gotivne zbog tog vajba i nostalgije kod nas koji smo odrastali u to vreme od 80tih do početka 90tih, i objektivno dobre glume klinaca, ali ostatak serije je potpuni galimatijas, i ja lično nisam dogurao dalje od druge epizode druge sezone...

Ja sam odgledao sve tri sezone i serija mi se svidja, ali se u potpunosti slazem da je prva sezona bila najbolja. Meni pre svega jer je odisala misterijom i celom tom nekom mracnijom atmosferom, secam se prvih par epizoda me je podilazila jeza gledajuci jer se nije znalo sta je tacno u pitanju.

Posle je postala u neku ruku limunadica ali opet ima dobrih epizoda, plus nekako su mi ti klinci prirasli srcu i pratim njihovu pricu.

Pa nisam ti ja sekretarica 😀 I valjda svako ko prati više od 3 serije u doba smart telefona koristi neku aplikaciju za "tracking" serija koja ga obaveštava kad se emitovala nova epizoda?

odgledao opet nakon dosta godina Lonesome Dove, odlicna serija i sve ono sto je 1883 trebala da bude. gmumacka postava odlicna.

Pa nisam ti ja sekretarica 😀 I valjda svako ko prati više od 3 serije u doba smart telefona koristi neku aplikaciju za "tracking" serija koja ga obaveštava kad se emitovala nova epizoda?

No thanks, što manje notifikacija, to bolje. Zato i pratim ovu temu - da vidim šta je novo izašlo, šta ljudi gledaju, da li je počelo emitovanje nove sezone nečega itd.

Zato i pratim ovu temu - da vidim šta je novo izašlo, šta ljudi gledaju, da li je počelo emitovanje nove sezone nečega itd.

Zato i kasniš sad 20 dana 😀 App lepo namestiš za koje serije hoćeš / nećeš notifikaciju (staviš samo za favorite), staviš da bude silent notifikacija pa ćeš u nekom momentu kad uzmeš telefon u ruke da vidiš i to 🙂

No thanks, što manje notifikacija, to bolje. Zato i pratim ovu temu - da vidim šta je novo izašlo, šta ljudi gledaju, da li je počelo emitovanje nove sezone nečega itd.
Isključiš notifikacije 😛

Usput, koju app preporučujete za praćenje/tracking serija?

Inače, ja se kao patka smorih uz Salvation, ali imam još par epizoda do kraja, pa kao ajd da odgledam... Sapunica je cela druga sezona..

Zato i kasniš sad 20 dana 😀 App lepo namestiš za koje serije hoćeš / nećeš notifikaciju (staviš samo za favorite), staviš da bude silent notifikacija pa ćeš u nekom momentu kad uzmeš telefon u ruke da vidiš i to 🙂

Ma sve to je meni jasno, ali imam dva telefona koji zvone po ceo dan, stiže mi brdo notifikacija i samo mi još fale obaveštenja o serijama. 😀

Ovako pročitam na forumu, okačim kad vidim nešto što nije pomenuto i svima lepo. 😀

Počeo sam da prevodim The Morning Show II sezonu.
0D73E76D-91B5-4A83-A82D-07F1922CC2ED.jpeg
Ko je željno iščekivao prevod, može ga skinuti za I epizodu, postavljen je malopre.
Ostali će ići jedan za drugim, u zaisnosti od mog slobodnog vremena.
Uživajte!

Svaka cast na izboru, mada se ova serija prevodi na jednom drugom forumu, al nije prevod svima dostupan.

Krenuo Peacemaker da gledam.
John Cena glumi sebe 🙂)

Pa ne znam bas koliko mozes da se oslonis na forum aporpo novih sezona. Da nemam aplikaciju za pracenje vise od pola bih propustio, a neke bih video sa zakasnjenjem.

Uglavnom, odgledao prvu sezonu Dark Matter. Sta znam, nije losa, ok se razvija prica, generalno ok i likovi, ali na momente imam osecaj kao da gledam neki film na Pink Sci Fi 😄

Prilozi

• tms.jpg
    tms.jpg
    232.4 KB · Pregleda: 48
Svaka cast na izboru, mada se ova serija prevodi na jednom drugom forumu, al nije prevod svima dostupan.
Čisto sumnjam, prvi kome je dostupan bi ga okačio.
Koliko sam pratio i nadao se da će prevodilac prve sezone nastaviti i drugu, niko se nije libio da se uhvati posla od kraja septembra kad je izašla prva epizoda, pa se ja upecao.
Davno sam skinuo sezonu, ali prevod nisam dočekao, pa reših da kompletiram seriju.
Gde si video naš prevod?

Izgleda samo nama i hrvatima.
Odgledao do pola prve ep. i
odlučio se da ipak prebacim na The Office US ponovo.
Teško ju je pratiti preko engleskih titlova, jer su predugački i kratko traju. Vremena su kriminalna i niko živi ne može da stigne da pročita. Užas.
Morao sam da koristim vremena holandskih titlova, a prevodio je na sluh, da bi to bilo kako treba i da može da se pročita. Da ne pričam, kako rečenicu od 35 reči na engleskom svesti na 10 srpskih. Ali šta je tu je, završiću je kad sam se već uhvatio posla.🙂

Poslednja izmena:
Sfvip za iptv.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno