Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Završio Fargo 4.
U globalu ipak dosta slaba sezona, možda i najslabija do sada.
Priča onako, prosečna.
Nadam se da će 5 sezona biti bolja.

Kljun sam batalio.
Ne mogu da pratim, pogubio sam se sa radnjom i mutavim likovima.

Nije klasična serija, ali odgledali supruga i ja prvu epizodu Survivor.

Lebe mekani koliko je sve jadno osmišljeno i nezanimljivo, naravno neduhoviti, monotoni, antipatični kvazi voditelj - kvazi glumac prednjači sa onim "dosetkama" koje sipa brzinom munje, tj. čita sa papira ko na sa'rani... Ni kasting nije bolji, studenti/ce od 40 godina, lajfkoučevi i fitnes treneri/trenerke ( 🤣 ), par propalih "poznatih" ličnosti i par potpuno nepoznate dece poznatih roditelja koji su došli da odrade tezgu za par hiljada evra, ukratko nema normalnog čoveka osim možda onog dečka iz Crvenog krsta/gorske straže...

Ako je neko trebao da bude voditelj (srpsko-hrvatski tandem) programa ovog tipa to su morali biti Andrej Maričić i Vedran Bađun.

A o čemu ti nam pričaš, može neki link da i mi vidimo sta je to?

Nije klasična serija, ali odgledali supruga i ja prvu epizodu Survivor.

Lebe mekani koliko je sve jadno osmišljeno i nezanimljivo, naravno neduhoviti, monotoni, antipatični kvazi voditelj - kvazi glumac prednjači sa onim "dosetkama" koje sipa brzinom munje, tj. čita sa papira ko na sa'rani... Ni kasting nije bolji, studenti/ce od 40 godina, lajfkoučevi i fitnes treneri/trenerke ( 🤣 ), par propalih "poznatih" ličnosti i par potpuno nepoznate dece poznatih roditelja koji su došli da odrade tezgu za par hiljada evra, ukratko nema normalnog čoveka osim možda onog dečka iz Crvenog krsta/gorske straže...

Ako je neko trebao da bude voditelj (srpsko-hrvatski tandem) programa ovog tipa to su morali biti Andrej Maričić i Vedran Bađun.
Odgledah i ja sinoc prvu epizodu. S obzirom da mi je koncept survivora zanimljiv, bilo mi je i ovo sinoc, tj najvise te same igre, a sta rade nakon toga mi je vise kao filler 😄

Sto se samog koncepta "Srbija vs Hrvatska" tice, to bas ne znam koliko nam je trebalo, tj ne znam koliko mi se bas (ne)svidja, ali sta je tu je.

Za voditelja se APSOLUTNO slazem i majke mi rodjene isto sam pomislio da su trebali da dovedu Andreja. Lik je 1/1 savrsen za takav format emisije. Em je davno ucestvovao, ne secam se dal je bese i pobedio, a sada ima i tu emisiju gde putuje po egzoticnim predelima/zemljama.

Sto se takmicara tice, donekle mi je ocekivano bilo da bude dosta nekih trenera i slicno, one javne licnosti im apsolutno nisu trebale i iskreno ne vidim poentu ubacivanja ljudi od 50+ godina u ovakvo takmicenje. Odma se videlo u prvoj "igri" da nemaju tu sta da traze. I da, ona studentkinja od 37 godina, mislim sta reci 😄😄😄 Od one Dabovicke mi se utroba prevrce kad je vidim, a tek je poseban ugodjaj kad je cujem.

Jos je mozda rano da procenjujem ko mi je sve ok od takmicara, ali da, taj lik iz crvenog krsta deluje ok, a ima tu i nekih interesantnih takmicarki 😄

PS dok je tekla ona "poligon" igra, pitao sam se dal ce onaj nas ragbista, ili sta je vec, moci da prodje kroz one "zmije" kako su ih nazvali. Lik je ko trokrilni ormar 😄😮

Odgledah i ja sinoc prvu epizodu. S obzirom da mi je koncept survivora zanimljiv, bilo mi je i ovo sinoc, tj najvise te same igre, a sta rade nakon toga mi je vise kao filler 😄

Sto se samog koncepta "Srbija vs Hrvatska" tice, to bas ne znam koliko nam je trebalo, tj ne znam koliko mi se bas (ne)svidja, ali sta je tu je.

Za voditelja se APSOLUTNO slazem i majke mi rodjene isto sam pomislio da su trebali da dovedu Andreja. Lik je 1/1 savrsen za takav format emisije. Em je davno ucestvovao, ne secam se dal je bese i pobedio, a sada ima i tu emisiju gde putuje po egzoticnim predelima/zemljama.

Sto se takmicara tice, donekle mi je ocekivano bilo da bude dosta nekih trenera i slicno, one javne licnosti im apsolutno nisu trebale i iskreno ne vidim poentu ubacivanja ljudi od 50+ godina u ovakvo takmicenje. Odma se videlo u prvoj "igri" da nemaju tu sta da traze. I da, ona studentkinja od 37 godina, mislim sta reci 😄😄😄 Od one Dabovicke mi se utroba prevrce kad je vidim, a tek je poseban ugodjaj kad je cujem.

Jos je mozda rano da procenjujem ko mi je sve ok od takmicara, ali da, taj lik iz crvenog krsta deluje ok, a ima tu i nekih interesantnih takmicarki 😄

PS dok je tekla ona "poligon" igra, pitao sam se dal ce onaj nas ragbista, ili sta je vec, moci da prodje kroz one "zmije" kako su ih nazvali. Lik je ko trokrilni ormar 😄😮
Ako neko nađe online epizodu molim da napiše

Stranger Things, prva sezona remek delo, ostale dve mlake. Ne znam sta mogu da urade u cetvrtoj.. Generalno da je ostalo na prvoj sezoni o seriji bi se pricalo isto kao o Cernobilju...

I ta prva sezona je overrated i ne nudi apsolutno ništa osim nostalgije za tim vremenskim periodom, pa sad ko se na to prima a ko ne...

Završih ovu novu sezonu Mrs Maisel, i baaaaš mi je bila dosadnjikava 😀 I to je bilo pametno završiti posle tipa 2 sezone.

Ja se ne primam ali ima neki svoj smek..

Ako nemas Nova S onda gledaj snimke na yt.
Za sada su izbacili samo prvi deo prve epizode.Zakinuli su deo iz oba kampa.
Nezgodno ako ovako nastave za ljude koji nemaju Nova S.

Ja sam bas fanatik Survivora.Odgledao sam 41 sezonu Americkog i evo upravo sada ide 9-ta Australijskog.
Treba biti objektivan i bas spustiti ocekivanja inace...
Naravno,od samog starta koraci.Podela na Srpsko Hrvatske ekipe i 2 pobednika su ogromni -
Kasting na prvi pogled i nije los,mada to ce se tek videti.Nisu nuzno dobri igraci mladji i snazniji.Ima dosta i socioloskog uticaja.
Ipak cu gledati,na kvarnjaka se malo i smejati,zabaviti.Pojedini su se na samom iskakanju iz camca u plicak na 10-tak metara od obale podavili 🙁

Upravo sa njim. Vrhunska? Pa možda ako voliš CSI i slične gluposti da gledaš. Svaka epizoda novi zločin koji reši za jednu epizodu, sve vreme cringe gluma i dijalozi. Ja sam odustao posle nekoliko epizoda, a devojka je završila celu sezona. Rekla mi je bolje što nisi nastavio da gledaš, sve je mene bilo sramota dok sam gledala. 😂

Ukusi su razliciti ne sporim, ali ako cemo da uporedimo sa, na primjer, kompletnim Marvel opusom, dijalozi i gluma u Luteru su klasa. Ruth Wilson, Indira Varma i Elba su skolovani glumci i pojam su za savremeno holivudsko, kako ti kazes, cringe, glumatanje i prenemaganje.

Upravo sa njim. Vrhunska? Pa možda ako voliš CSI i slične gluposti da gledaš. Svaka epizoda novi zločin koji reši za jednu epizodu, sve vreme cringe gluma i dijalozi. Ja sam odustao posle nekoliko epizoda, a devojka je završila celu sezona. Rekla mi je bolje što nisi nastavio da gledaš, sve je mene bilo sramota dok sam gledala. 😂
Ovo je odlično.

Elba je odličan glumac, to ne sporim. Ruth Wilson je po meni očajno odglumila, jednostavno mislim da joj nije uopšte legla uloga. Evo par rivjua koje sam našao online, za slučaj da se neko premišlja da li da počne da je gleda. U suštini i ja isto mislim.

If you love serious crime shows then you are at wrong place, this show isn't for you....its completely logicless...there is no twist, same drama goes on. Its just a reel show for entertainment. Therse is nothing serious in this series as i was expecting.

After 5 episode I got bored, some rubbish was going on, police was working without a clue, no investigation,no forensic, no ballistic, no one sees phone dump, no location timelines, no one even has CCTV in UK, I guess INDIA is better 😅.
Better to watch "mindhunters", "true detectives", "line of duty" if blood is OK then "Dexter" is good ,even "crime patrol" is far better than Luther

This show sucks. Having heard all of the hype, I was expecting a lot. British crime dramas are usually far better than American ones. But this was terrible? Cheesy writing with lots of plot holes, and Alice Morgan is one of the more one dimensional and pointless television nemesis written and acted into existence. Sure Idris Elba is good, but not enough to save this mess.

Only just started, but it's clear already the writing is awful. Packed with standard tropes, not even Elba makes it watchable.

Jel moze neka preporuka za maratonsku seriju, po mogucstvu da nije svaka epizoda prica za sebe? Nemojte samo The walking dead. Ako nesto znaci, zadnje sto sam gledao, Halt and catch fire, Lost, Dexter zadnja sezona, Ozark (jedna od omiljenih), The Shild (topcina), Stranger Things. Sad pustio Fargo S04, nema sanse, ne drzi paznju.. Komedije ne volim 🙂 Hvala

Goliath? Jeste malo sporije ali je OK. Sasvim gledljivo.

Hvala na brzim odgovorima, Bosch mi se svidja. I Goliath sam ubacio u spisak. Dark, B. Bad, Sooo good man, i ostalo navedeno sam gledao naravno 🙂

Počeo sam da gledam Deadwood.

Čoveče koja serija, kupila me posle 3 epizode.
Vrhunska glumačka postava u Wild West postavci.

Ne znam zašto je do sada nisam gledao.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno