Odgledah i ja sinoc prvu epizodu. S obzirom da mi je koncept survivora zanimljiv, bilo mi je i ovo sinoc, tj najvise te same igre, a sta rade nakon toga mi je vise kao filler 😄
Sto se samog koncepta "Srbija vs Hrvatska" tice, to bas ne znam koliko nam je trebalo, tj ne znam koliko mi se bas (ne)svidja, ali sta je tu je.
Za voditelja se APSOLUTNO slazem i majke mi rodjene isto sam pomislio da su trebali da dovedu Andreja. Lik je 1/1 savrsen za takav format emisije. Em je davno ucestvovao, ne secam se dal je bese i pobedio, a sada ima i tu emisiju gde putuje po egzoticnim predelima/zemljama.
Sto se takmicara tice, donekle mi je ocekivano bilo da bude dosta nekih trenera i slicno, one javne licnosti im apsolutno nisu trebale i iskreno ne vidim poentu ubacivanja ljudi od 50+ godina u ovakvo takmicenje. Odma se videlo u prvoj "igri" da nemaju tu sta da traze. I da, ona studentkinja od 37 godina, mislim sta reci 😄😄😄 Od one Dabovicke mi se utroba prevrce kad je vidim, a tek je poseban ugodjaj kad je cujem.
Jos je mozda rano da procenjujem ko mi je sve ok od takmicara, ali da, taj lik iz crvenog krsta deluje ok, a ima tu i nekih interesantnih takmicarki 😄
PS dok je tekla ona "poligon" igra, pitao sam se dal ce onaj nas ragbista, ili sta je vec, moci da prodje kroz one "zmije" kako su ih nazvali. Lik je ko trokrilni ormar 😄😮