Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj nesrećni Yellowjackets, jel odgledao neko do kraja?
1.ep mi je ukratko...smor.
jos nije izasla poslednja epizoda... taman kad zavrsim poslednje sezone After Life i The Expanse, planiram da krenem Yellowjackets, tako da i mene interesuje... ovako po traileru mi deluje dobro.
 
I meni Boba dobar. Mandalirian bolji, čini mi se, ali ovi s vespama mi ništa ne smetaju.

A možda mi je i tolerancija skočila do plafona nakon Star Trek Discovery-ja.😄
 
  • Like
Reagovanja: GSM
Ja sam ipak nastavio Gomoru,i evo stigao do 5 sezone,još 3 ep.mi ostale do kraja serije i mogu reči da je ova 5-ta po mom mišljenju najjača sezona.Iza nje svakako 1 sezona,ali sve su dobre kad se pogleda unazad.Kvalitet o kome Holivud može samo da sanja..
 
Odgledao ovu domacu mini seriju "Cudne Ljubavi". Simpaticna je da se popuni vreme.


"Najjaci mi je Dragan Petrovic Pele u ulozi babe."
😄
NIje losa serija. Ima klisea dosta ali to je i ocekivano.
Vesna i Anica pokidale!
 
Gotova S1 Yellowjackets. Moglo je biti malo više horora, ali zadovoljan sam.
 
Ja sam ipak nastavio Gomoru,i evo stigao do 5 sezone,još 3 ep.mi ostale do kraja serije i mogu reči da je ova 5-ta po mom mišljenju najjača sezona.Iza nje svakako 1 sezona,ali sve su dobre kad se pogleda unazad.Kvalitet o kome Holivud može samo da sanja..
Kakva je u poredjenju sa Suburom?
 
@despot77 Bolja je prva sezona, druga dosta dosadnih ep.
 
Obično odgledam celo pa tek onda komentarišem, ali ima presedana.
Archive81 je taj slučaj.
Početak obećava.
Generalni ja obožavam misteri tipa Lost, Fringe... a ako ima i horor elemenata :)

Videćemo kako će da razviju priču ali ideja je super
 
Slozna braca next generation- slatko se ismejah. Po meni bolja od stare serije.
 
^ jedva izgurao tri epizode
 
Sta je smesno @sajko i @Miki Ue??? Covek lepo napisao da prvih 5 epizoda obecava,sto verovatno znaci da je serija u toku... mislim da sam negde procitao da ima 11 epizoda.I sta je smesno u mom pitanju?
 
Vec sam pisao da sam tek pre par meseci poceo da gledam serije,da pre nisam bio zainteresovan,jer je potrebno bas mnogo vremena za taj hobi. To mi je sporedno u zivotu,i nisam fanatik koji bi morao sve da zna.Razumem nasmejati se nekoj sali i duhovitoj opasci i podrzavam to,ali nasmejati se najnormalnijem pitanju... @Stock hvala na informaciji,tih 5 epizoda sam vec spremio za gledanje,ali sam hteo zbog neke organizacije da znam koliko cesto idu epizode i kada ce otprilike biti zavrsena sezona,pa da mogu sve da pogledam. Ukoliko znam i mogu veoma rado i ja pomognem nekim informacijama,ali smejati se... bzvz :)
 
Možda najjednostavnije da svaki put kad te zanima neka serija ideš na Google, pa "za i za serija IMDB". I tu sve vidiš kad ideš u epizode.

Negde si video taj broj 11, ali to nije broj do sad dostupnih epizoda, već broj epizoda za koje se za sad zna da će izaći - a njih je 11. 5 koje su izašle i 6 koje nisu.

Što se raznih aplikacije za praćenje serija tiče, ni ja nemam vremena da gledam serije koliko bi voleo, ali su te aplikacije korisne baš za mene takvog! 😉 Označim sebi kako koju epizodu gledam kao pogledanu, i uvek vidim koliko još epizoda imam da pogledam, DO KOJE SAM EPIZODE STAO, i DA LI JE IZAŠLA NEKA NOVA EPIZODA. Obe druge dve stvari sam napisao velikim slovima zato što hoću da na njih skrenem pažnju, to je baš za tebe korisno. Manje za ove što "binžuju" serije, iliti što gledaju gomile epizode iz cuga.😄

A ja koristim TV Show Tracker na Androidu. On se povezuje na servis Trakt.tv. Strava stvar.
 
Takodje, samo je potrebno da ste prethodno odgledali sve Marvelove filmove da biste potpuno shvatili radnju.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno