Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poceo sam da gledam Dosije X, i ne znam zasto vidim Supernatural dok gledam seriju? Kao da je Supernatural radjen po uzoru na Dosije X.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Da....
ffca9d00ed93c957482183a0fb4be00c.jpg

@veljkoka

Odgledaj ako već nisi Tabula Rasa jedina i poslednja sezona
The Night Of druga sezona u planu, čini mi se.
I probaj sa ovom, Rellik koja je čini mi se potcenjena u odnosu na ono što nudi.

Mene je doduše Bosch zamorio nakon treće sezone tako da sam morao napraviti pauzu, a iskreno mi žao što nisam odgledao prvo Forbrydelsen (ali na listi mi svakako), nego američki rimejk The Killing koji takođe razbija i koji bih ti preporučio. Ne odmah, jer pretpostavljam da je rađen po istoj matrici ali greota i nju da ne pogledaš.

Poslednja izmena:
@veljkoka

Odgledaj ako već nisi Tabula Rasa jedina i poslednja sezona
The Night Of druga sezona u planu, čini mi se.
I probaj sa ovom, Rellik koja je čini mi se potcenjena u odnosu na ono što nudi.

Mene je doduše Bosch zamorio nakon treće sezone tako da sam morao napraviti pauzu, a iskreno mi žao što nisam odgledao prvo Forbrydelsen (ali na listi mi svakako), nego američki rimejk The Killing koji takođe razbija i koji bih ti preporučio. Ne odmah, jer pretpostavljam da je rađen po istoj matrici ali greota i nju da ne pogledaš.
Hvala na predlozima, stavio sam.na listu, mada ja dosta sporo gledam, manjak vremena i onda odgledam dnevno jednu epizodu, ponekad ni to.
Meni su predlozili Forbrydelsen, a skrenuta mi je paznja da imam americki rimejk, ako vise volim tu produkciju. Naravno odabrao sam original jer iskreno vise volim EU produkciju. Trenutno gledam The Missing, poceo drugu sezonu, pa cu posle da vidim neku od ovih tvojih. Ova Tabula Rasa mi deluje zanimljivo, da malo promenim zanr. Nece biti snimana druga sezona, serija je zavrsena?

Bosch jw dobra bas, i ja kazem da slobodno mogubda zavrsavaju, jer je previse da se snima 10 sezona na istu foru,za ovakve serije 5-6 sezona je ok ako se dobro odradi scenario.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Bosch jos 7ma sl godine i to je to, taman.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Odgledah prvu sezonu Sons of Anarchy i odlicna je.
Da li ima nekih novih zapleta u ostalim sezonama ili je u prvoj manje vise sve receno, pa ce se ponavljati ista prica do kraja?
Sama akcija i borba izmedju bandi mi nije toliko interesantna koliko prica izmedju samih clanova bande, a cini mi se da se ovde nista nece drasticno menjati.
Isto i ja završio prvu sezonu i legla mi je da kažem, definitivno nastavljam sa gledanjem. Ono što mi je pomalo zasmetalo je par vještačkih, na silu zapleta ali dobro.
Tipa zaplet sa Opiem gdje je odluka da bude definitivno likvidiran donešena nakon saznanja da su mu kola i telefon ozvučeni. Pa kao da nije prva pretpostavka da ga je murija ozvučila a da on ne zna, realno je da se prvo to pomisli u svakom slučaju a ne posle 5 godina odležanih za klub. Kajl to nije uzeo ni u obzir čak, uh ovo mi je iskreno jako bilo zasmetalo... :)

Neka su. Druga sezona te serije je apsolutno, negledljivo smeće. Nije ni prva sezona dragulj ali ima svoje momente.

Zavrsio sam trecu sezonu Narcos, i deluje mi jako razvuceno sezona. Svi ti dogadjaji, tj. nedogadjaji :D su mogli da stanu u 2-3 epizode.
Poceo sam Narcos Mexico, i posle 3-4 epizode deluje da malo izlazi iz smora serija... videcu kako ide dalje.

Ako neko gleda seriju Mad Men na TV nova s zna li možda koja je danas sezona i epizoda, dokle se stiglo?

Ja ne gledam to na Nova S (gledao sam seriju kad je originalnost emitovan u US) ali koliko videh na brzinu (pustio sam iz početka na Eon da proverim da li na kraju intro špice napišu ime epizode [jok, ne rade to] ) juče u 17h je išla S04 E02 — Christmas Comes but Once a Year.

Poslednja izmena:
Oooo DA, veoma, veoma dobra serija "Wire in the blood"...

Ash vs Evil Dead:
Vredi li gledati? Odgledao sam 2 epizode i nije nesto. Ne deluje mi kvalitetno.

Ima jaku ocenu na IMDB pa sam imao visa ocekivanja.

Cenim da je to zbog Brusa Kembela.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Reci kakav kraj? Ja sam razmišljao da prestanem da gledam nakon poslednje epizode pete sezone, toliko sam se potresao. :D

Ima jaku ocenu na IMDB pa sam imao visa ocekivanja.

Ni ja nisam mogao da verujem..
Gledalo je dosta ljudi sa foruma pre par godina. Dosta njih je odusevljeno pratilo seriju, pa sam i ja hteo da probam.. Mozda meni ne odgovara takav zanr i humor, ali ne vidim ama bas nista posebno.

Hvala na predlozima, stavio sam.na listu, mada ja dosta sporo gledam, manjak vremena i onda odgledam dnevno jednu epizodu, ponekad ni to.
Meni su predlozili Forbrydelsen, a skrenuta mi je paznja da imam americki rimejk, ako vise volim tu produkciju. Naravno odabrao sam original jer iskreno vise volim EU produkciju. Trenutno gledam The Missing, poceo drugu sezonu, pa cu posle da vidim neku od ovih tvojih. Ova Tabula Rasa mi deluje zanimljivo, da malo promenim zanr. Nece biti snimana druga sezona, serija je zavrsena?

Bosch jw dobra bas, i ja kazem da slobodno mogubda zavrsavaju, jer je previse da se snima 10 sezona na istu foru,za ovakve serije 5-6 sezona je ok ako se dobro odradi scenario.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

The Missing je dobar, ali mi druga sezona slabija od prve, prva mi je bila bas posebna... Ne vidim smisao druge sezone Tabule Rase kako se zavrsila i gledajuci vremenski period kada je snimljena prva sezona. Obavezno overi i americki The Killing za jedno godinu, dve dana :)

Sutra iskace The Boys 2. sezona...

Није цела сезона сутра, иде из делова.
fee634886c96185ff3fe5dbf02b4b9ca.jpg

Poslato sa NOVA 5T pomoću Tapatoka

Samo tri epizode The Boys izašle a ide vikend :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno