I ja sam imao taj utisak, ali kako ide dalje serija je sve bolja, slobodno gledaj, nije losa serija.Poceo sam Wisting seriju, zanimljiva ali malo je poprimila americki stil sto zbog jezika (naravno) sto zbog nacina na koji se odvija... nekako je mlaka serija naspram Broen-a npr...
The Last Dance je ESPN produkcija. Netflix izbaci sve epizode odmah, ali slažem se. Sjajni dokumentarci. Kad smo već kod Netflix-a, spomenuo bih još Making A Murderer, možda i najbolji!The Last Dance, American Factory, Tiger King sve vrhunski Netflix dokumentarci.
The Last Dance je ESPN produkcija. Netflix izbaci sve epizode odmah, ali slažem se. Sjajni dokumentarci. Kad smo već kod Netflix-a, spomenuo bih još Making A Murderer, možda i najbolji!
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Završio ponovo posle 20tak godina Homicide Life On The Street.
Odgledao i onaj film koji je pratio seriju.
Uz Wire meni je ovo definitivno najbolja serija ikad.
Čak malu,veoma malu prednost dajem Homicide jer sam ipak na toj seriji odrastao kad je tamo 90tih išla na Pinku dok sam Wire gledao tek posle,pa sam malo i sentimentalno vezan za Homicide.
Kapiram tek sad kad sam "mator" da je serija baš teška i svi oni odnosi likova i ono što ih mučilo kroz seriju,i razvijanje likova i dubinu likova i njihove živote u seriji sada posle ovoliko godina gledam skroz drugačije.
Jerry Springer preterivanja uvek dobro prolaze.Cuo sa za Tigra, toliko mi je apsurdan da mi nije jasno zasto je toliko gledan.
The Last Dance je ESPN produkcija. Netflix izbaci sve epizode odmah, ali slažem se. Sjajni dokumentarci. Kad smo već kod Netflix-a, spomenuo bih još Making A Murderer, možda i najbolji!
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Zbog vremena, ne trosi mi se vreme na 10ak sezona necega sto sam prestao odavno da gledam. Gledam ono sto mi je zanimljivije, ovo bi gledao na silu cisto da saznam sta se desilo. Ovako procitam i vozi dalje. Da su mi licno valjale ne bi ih bataljivao, a ipak me interesuje sta se zbilo.Kako to ne gledati se a zanima te šta de posle desilo?Ako te zanima onda gledaš valjda... Ccc.
Nemoj da te to odvrati od Bosch-a, vidis da se lako zaboravljaju ti detalji. Taman dok pocnes da gledas neces ni znati sta je napisao [emoji16]Znaci stavio sam coveka na ignore, taman se kanio da krenem da gledam seriju i naletim na njegov poat gde je ispojlovao ocigledno pola bitnih stvari, za neverovati.
Inace odgledao Leftovers, prva sezona odlicna, druge 2 nesto slabije ali u globalu drzi paznju svo vreme.
Takodje sa zenom odgledao Good Place, serija sasvim na mestu, njoj se nije dopao kraj, ali po meni se sasvim uklapa.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Isto moze da posluzi kao sto se zapitao kolega iznad sta se izdesavalo u Boschu kao podsetnik pred gledanje sledece sezone. Gledamo sve i svasta, pobrka se to u glavi. Pogotovo jos za serije tipa Lost, Dark, WW...
Da da recapove cu odgledam, hvalaZa ovo ukucaš npr Bosch season 2 recap na youtube i imaš video od po nekoliko minuta gde sumiraju šta se dešavalo u prethodnoj sezoni u nekih ~4-5 minuta.
Dovoljno da se podsetiš.
Za prepričane serije ne znam ali ti mogu napisati za SOA,Fringe i Mr. Robota jer sam odgledao obe serije do kraja :d
Mada i to imaš na youtube uz već pomenuti recap atribut ;D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari