Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hm, ne slažem se.
Deadwood sam prekinuo gledanje jer ništa razumeo nisam šta pričaju :) ,
tako da ne mogu da poredim, ali How za moj ukus odlična.

Jesi čuo za titl? :)

Šalim se naravno, samo mi je žao što si odustao od možda i top 5 serije u poslednjih ko zna koliko godina. Deadwood je vrh vrhova serija, takve se više ne prave. Zlatno HBO doba.

Zato ti je i rekao, ako ne razumeš, staviš title.. Npr ako imam mogućnost stavim engleski titl, dosta pomaže.

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Pri kraju sam prve sezone Happy!, i osim Sax-a koji je fenomenalan sve ostalo je slabo. Prva epizoda je bila presmesna, ove ostale na momente. Za sada ocena 6.5/10

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Drugu slobodno preskoči.

Gomora je klasik , od mene u svako doba dana 10/10 :)

Outsider , u nedostatku dobrih serija može da se odgleda.. slažem se da je previše razvučena , to je sve moglo da stane u 4,5ep. Nadam se da će poslednja ep malo izvući serijal :)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Mene Outsider "navukao" na osnovu prve 3 epizode a kad sam skontao na koju foru je serija onda sam se razocarao. (Iako sam pogledao sve do prosle nedelje, mozda i zavrsim ako se zavrsava sezona i to je to od mene)

Četvrta sezona Ubica meni najbolja do sada.

Mogao bih je gledati samo zbog T.Stanića.

Kostić standardno r*tardiran, zajedno sa onim što je uskočio umesto pokojnog Glogovca.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mene Outsider "navukao" na osnovu prve 3 epizode a kad sam skontao na koju foru je serija onda sam se razocarao. (Iako sam pogledao sve do prosle nedelje, mozda i zavrsim ako se zavrsava sezona i to je to od mene)
Ja isto tako planiram kad se zavrsi sezona i ako se time zavrsava serija odgledacu do kraja u suprotnom mi ne pada na pamet da gledam ako ima vise od 1 sezone.

Ajde javite za outsider da li vredi posle zadnje epizode u nedelju . Ako ne, da ni ne krenem.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Batman Beyond (1999) - 3 sezone (1. i 3. po 13 epizoda, 2. 26). dobra serija, sa veoma dobrom muzikom koju su osetno utišali u 3. sezoni koja i nije nešto sama po sebi

Prve dve epizode fenomenalne, posle toga sledi pad ali ko je čitao štivo nije ni mogao da se razočara. Svakako ću dovršiti ali da sam sačekao sve da izađu dosta puta bi bilo FFWD

Ja gledam Outsider "na silu". Počeo, nema ništa drugo da se gleda pa ajde. Dosadna serija mnogo. Prve dve epizode su odlične btw.

Neću ni krenuti onda.

Mogu reci da vredi istrpeti trecu i cetvrtu sezonu kao slabije (ali i dalje intrigantne), jer se posle serija vraca na kolosek iz druge sezone.

Četvrta sezona Ubica
Odgledao sam nedavno drugu i treću sezonu u cugu i svakako je za preporuku.
Što se mene tiče glumačka postava ima prelaznu ocenu, pogotovo Uliks Fehmiju i Marko Janketić. Moram da pohvalim fotografiju koju potpisuje Miloš Kodemo (Sas?). Elitni kadrovi, vidi se velika posvećenost detaljima.

Sa druge strane priča i scenario su mogli biti bolji, kao i režija.
Četvrtu sezonu ću svakako odgledati.

Poslato sa WAS-LX1A pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Zato sto scenario je baziran na masti pisca, koji obicno sa svetom kriminala ima veza kao i ja sa lecenjem na trumatologiji klinickog centra...
Zato su prave krimi serije dobrano slicne stvarnim desavanjima a ovde je malo ispiracija, malo gluma, malo pogodjena stvarnost, malo nedostatak domace price pa progutamo sve i ...
Odgledaće se i 4. sezona, to je sigurno, samo da se pojavi negde.

Je l istinita informacija da je amazon kupio Senke nad balkanom?
Edit: videh da jeste. Svaka cast.

Poslednja izmena:
Lindelof odradio Watchmene za svaku pohvalu.

Pomalo ima vajb Leftoversa koje je isto on radio ali sve u svemu odlično.

Gledao sam original film ali stripove nisam čitao pa ne mogu da uporedim ali meni se sviđa

ZeroZeroZero je serija koja je bazirana na istoimenom romanu i svetskom bestseleru Roberta Saviana, koji stoji i iza hita Gomora. Serija prati pošiljku kokaina koja putuje od Amerike do Evrope, kao i različite grupe kriminalaca gladnih moći, meksičke kartele, mafiju iz Kalabrije i korumpirane biznismene koji žele da preuzmu kontrolu nad trgovinom kokainom.

ZeroZeroZero je serija koja je bazirana na istoimenom romanu i svetskom bestseleru Roberta Saviana, koji stoji i iza hita Gomora. Serija prati pošiljku kokaina koja putuje od Amerike do Evrope, kao i različite grupe kriminalaca gladnih moći, meksičke kartele, mafiju iz Kalabrije i korumpirane biznismene koji žele da preuzmu kontrolu nad trgovinom kokainom.

Na trenutke je izgledalo da ce da sklizne u B segment ali na srecu nije. Nije za bindz, ima sporiji tempo ali 2 epizode u cugu idu bez problema.
Serija je majstorski odradjena (totalno drugacije od americke produkcije koju inace volim), zadnja epizoda remek relo. Svakako za primer kako treba da izgleda zaokruzena sezona ili mini serija.

Zato sto scenario je baziran na masti pisca, koji obicno sa svetom kriminala ima veza kao i ja sa lecenjem na trumatologiji klinickog centra...
Zato su prave krimi serije dobrano slicne stvarnim desavanjima a ovde je malo ispiracija, malo gluma, malo pogodjena stvarnost, malo nedostatak domace price pa progutamo sve i ...
Odgledaće se i 4. sezona, to je sigurno, samo da se pojavi negde.

Baš to! Ne piše Nesbe onakve knjige (sa svim svojim manama) zato što mu je bujna mašta, već što iza sebe ima veliki tim ljudi (prijatelja) koji su iz različitih branši i koji na osnovu stručnih saveta stvara kostur za svoje priče.

5a episoda Homelanda odlicna.
Ova poslednja sezona preti da bude najbolja do sad iskreno.

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

Zanimljiva mi je ta serija iako je na momente pomalo naivna.

Castlevania 3 sezona prilično slaba ako se upoređuje za prve dve koje su 10/10.
Nadam se da će nastavak biti bolji.

The Outsider, ne znam šta da mislim... moraću da sačekam neki od onih ending explanation.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno