Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel Narcos bolji?

Ja sam krenuo isto da gledam Mexico ali to mi je prva ovog tipa i isto sam tako nesto oko 4-5 epizode pa nikako da nastavim. Ako je Narcos bolji mozda da uzmem to prvo.

Narcos sa pablom je bar 2 puta bolji od Mexico. A i sa Kali kartelom je isto ozbiljniji od mexica

Sent from my MI 8 using Tapatalk

The Leftovers

Posle vise preporuka ovde, odlucio da pogledam. I nisam zazalio, ne znam jesam li gledao ovako nenametljivu misteriju, kvalitetnu.
Bez nepotrebne, da ne kazem kliseizirane drame. Tok radnje mi se sve vise svidjao kako je serija isla svojim tokom, a i sama radnja, pozadinska muzika odlicna, karakteri zanimljivi...

Sve je tu, uz neke male minuse koji se odnose na pocetak serije i generalno u vezi (nekad i previse spore) radnje.
9+, 10-, svejedno/

Uzgred, zanima me jel gledao neko Rectify (2013-2016) i kakvi su utisci?
Na vise mesta mi je izlazila kao slicna Leftoversima, pa i na tastedive.com. Gleda mi se opet nesto na slican fazon.

Nije sličan fazon ali je odlična drama! Priča je sporija i bez obzira ja bih ti je preporučio kao i ostalima koji žele da odgledaju nešto baš kvalitetno.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

ZeroZeroZero

Dosta dobro, vredi pogledati. Jedino nisam mogao ovu brodovlasnicu da svarim, kao da je Dzejms Spejder rodio dete Kristofera Vokena.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

@donniedemonD: Da li si gledao "Six Feet Under" i "Carnivàle"?

Carnivale ne, cak prvi put cujem, opis deluje zanimljivo, a Six Feet Under je u planu od kako sam zavrsio Dekstera pre par meseci i nikako da krenem, sve uskoro, uskoro... i nikako.

@Luka74
Hvala, onda cu je definitivno pogledati ovih dana, kratka je.

Samo uzmi u razmatranje i činjenicu da je Carnivale otkazana pa samim tim i nema pravi kraj niti odgovore na misteriju.

The Leftovers
Posle vise preporuka ovde, odlucio da pogledam. I nisam zazalio, ne znam jesam li gledao ovako nenametljivu misteriju, kvalitetnu.
Bez nepotrebne, da ne kazem kliseizirane drame. Tok radnje mi se sve vise svidjao kako je serija isla svojim tokom, a i sama radnja, pozadinska muzika odlicna, karakteri zanimljivi...
Ja razmišljam da krenem sa ovm serijom,ali nailazim na masu komentara koji su već pogledali da niko ne kapira o čemu se tu zapravo radi.Mnogi na kraju i ne znaju šta su zapravo gledali.

Probaj, nista te ne kosta 😉 kod ove serije, je bas crno/belo !

Poslednja izmena:
@sky007: Poenta je u likovima i njihovom razvoju a ne u odgovorima na "šta se desilo?" ili da li veruješ ili ne veruješ u objašnjenja koje dobiješ na kraju serije.

Ako očekuješ (jeftinu) zabavu i da to gledaš uz kokice dok čačkaš telefon onda nemoj ni da počinješ da gledaš.

Poslednja izmena:
Sad kad je ova zabrana kretanja resih da pogledam Altered Carbon sezonu 2.
Ovo je zali boze, katastrofa. Obozavam SF ali ovo nema veze.
Uopste mi nije jasno na osnovu koje price su izmislili ovaj scenarijo?
Ocekivao sam da ekranizuju drugu knjigu koja je po meni najznimljivija, ali su izgleda izmesali i drugu i trecu i neke njihove nebuloze i napravili pravu papazjaniju..
Ne gubiti vreme na ovaj sao-mao pokusaj.

Jel može neko da mi kaže koji je original audio za ZeroZeroZero na rutracker-u postoji samo italijanski, dok vidim da PrivateHD nudi engleski? Jel to neka Engleska sinhronizacija ili šta?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Italijanski, španski, engleski. Sva tri jezika, jer se radnja odvija u različitim zemljama.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Altered carbon s2 jedino u nedostatku kvalitetnih serija,moze lagano da se preskoci.

Krenuo Blacklist.

Happy! 6/10.
Sax je jedina svetla tacka. Smesno samo na momente. Pozadinska radnja u seriji je izuzetno slaba i nekreativna.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Po meni treca sezona WW-a dobra.

Tek je počela, bolje je iznositi utisak kad se završi i prodje hipi.

Druga epizoda Westworld S03 dosta bolja od prve. Čim je tu Maeve a nema Dolores smaračice automatski je sve bolje 🙂

Poslednja izmena:
Trapped - zavrsio na silu sezonu br. 2. Nije ni do kolena prvoj sezoni.

Hrvatska serija Novine, prve dve sezone.

Preporuka u svakom slučaju, aktuelna dešavanja od pre par godina, a može da se primeni i u bliskoj prošlosti, a za sadašnjost i neposrednu budućnost ćemo tek da vidimo u šta sve može da se izrodi.
Konglomerat odnosa novinara, medija, političara, tajkuna, policije, kriminalaca, otrovan i toksičan kazan u kome se krčkamo već 30 godina.
Stigao sam do sezone dva, epizoda deset koja je u Tarantino stilu, nasilje i krv ogoljeni do banalnosti.

Trenutno je aktuelna treća sezona na TV, to planiram da odgledam kada se kompletira, a vidim da je i Bjelogrlić prigrlio sličan stil u svom Tajkunu, čak je i preuzeo i jednu od zvezda serije Novine, Tihanu Lazović.
Branka Katić sjajna u ulozi Danijele Mitrović, a sve pohvale i za lik predsedničkog kandidata Tomaševića.

Jel gledao neko What We Do in the Shadows i kakvi su utisci?

Bacio sam pogled na trejler i posle svega minut mi deluje intersantno, ali ne bih da se zalecem jer i ovako imam milion drugih opcija...

Meni se nikako nije svidjela.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno