Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
S obzirom da ni prva sezona nije toooliko dobra koliko je svojevremeno hvaljena ( a ovo globalno važi za većinu Netflix serija koje su krenule sa emitovanjem u poslednjih 2-3 godine) kontam da ni ova druga nije baš baš toooliko loša ali eto sad je taj stav trendi?

Ja svakako neću ni pokušavati da gledam season 2 jer mi je i book #2 bila loša spram prve (a tek book #3 koja je krš :d ).

Sve u svemu ne veruj nikome nego šta te zanima probaš da gledaš pa ako ti se sviđa sviđa šta te briga, ne moraš biti konformista i slagati se sa stavovima kao neke većine.

Vezano za Altered Carbon s2 - nije toliko krs, gledljivo je ali bolje se da vreme utrositi na nesto drugo. (bolje tih 8-10h se da utrositi na knjigu)
Sez.1 je meni licno bila odlicna dok nije nastupila ona "family drama" poslednje par epizode.

Inace da, primetio sam da kod Netflixa prve sezone budu mahom dobre (posebno sto se budzeta tice) i onda ide bukvalno kod svake u 2. sezoni zakidaju i dolazi do pada kvaliteta.
Mnogo stancuju a nije sve kvalitetno, tako da je bolje da se fokusiraju na manji broj kvalitetnijih projekta.

rtsplaneta.rs je zvanični RTS streaming.

Ne znam da li imaju baš tu seriju.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Na. RTS Planeti izaberes Tv program pa onda jucerasnji datum,nadjes na listi seriju i pustis je najnormalnije. Mislim da moze 7 dana unazad.

Аутсајдер
Задње 2 епизоде су одличне.

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

@salacue Slažem se

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ако се користи из иностранства, плаћа се

Jeri, naše treba derati...

Watchmen

Stigao do 7 epizode i za sada pomešani utisci.
Ima i dobrih i loših epizoda.
Jeremy Irons odličan,kao i Looking Glass.
Ostali manje više.

Endeavor
7. sezona
Samo 3 epizode.
I dalje odlična produkcija i gluma, ali kao da su se scenaristi umorili. Zapleti neubedljivi, nepotrebno komplikovani.

The Outsider...

Iskreno sam se razočarao i nisam čak nešto preterano bio oduševljen ni sa prve dve, tri epizode koje je neko pomenuo ovde kada se serija počela emitovati, ovo ostalo do zla boga dosadno, razvučeno i nisam uspeo da ostvarim neku konekciju sa likovima posebno ne sa ovim Benom Mendelsonom, očajan lik od početka do kraja. Ne znam da li je problem sa ljudima koji rade filmske adaptacije od Kinga ili je problem generalno sa Kingom, mislim da su oba problema u pitanju, ali nije format serije zamišljen da bi se razvlačila tupasta radnja sa isto takvim dijalozima. Mada i King... Ozbiljnije štivo mi je edicija Plava ptica nego li ove njegove priče. Ne znam, ovo kako se odvija priča (stigao do osme epizode i bio ubeđen da je konačno došla na red i poslednja) je više za neki uzrast do 14 godina i prosto se čudim da je isti taj lik napisao jednu Mizeri, Zelenu milju, Isijanje...

Bekstvo iz Sosenka na vrhu liste, meni nije jasno kad je stigao covek sve to da zapise. Ima inspiraciju...

Ja sam negde batalio na 5 ili 6 i cekam da se zavrsi pa da vidim vredi li gledati.

Nisam gledao seriju Gomora do sada, nakon što sam odgledao 2 sezone mogu reći da je za mene pravo otkriće i preporučio bih je.

Послато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока

Gomora je klasik , od mene u svako doba dana 10/10 :)

Outsider , u nedostatku dobrih serija može da se odgleda.. slažem se da je previše razvučena , to je sve moglo da stane u 4,5ep. Nadam se da će poslednja ep malo izvući serijal :)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Homeland-poslednja sezona
ljudi je l prwti neko povezanost serije sa realnoscu, u seriji su potpisali mir sa talibanima, i 3 dana kasnije izadje vest o potpisivanju mira, u seriji talibani(ili neko ko hoce da unisti mir) obori helikopter i izadje vest da su talibani izvrsili nekoliko napada

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

Dobar je Homeland, bez većih padova tokom svih ovih sezona.
Sad može neko da se javi i kaže da je serija trebala da se završi posle Brody-a. :)

Meni je iskreno serija i bolja posle Brodija. Pogotovo 4a sezona i sezona u Nemackoj. A i ova aktuelna je solidna.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Homeland-poslednja sezona
ljudi je l prwti neko povezanost serije sa realnoscu, u seriji su potpisali mir sa talibanima, i 3 dana kasnije izadje vest o potpisivanju mira, u seriji talibani(ili neko ko hoce da unisti mir) obori helikopter i izadje vest da su talibani izvrsili nekoliko napada
Pa gledaju turbandžije seriju i dobiju ideju, pa sprovedu u delo... Što se čudiš. :d
Eno su onomad gledali Dosije X pa videli da bi bilo dobro zapucati avion u zgradu i onda su sproveli i to u delo...

HoW da nema 5e sezone koja je politički korektna i klasično američko smeće,
ocena 9, ovako malo manja, svakako preporuka za seriju.

Dosta je varirao kvalitet sezona... Počela je kao trećerazredni (nedovoljno velik budžet...) Deadwood wannabe posle se digao kvalitet pisanja i razvoja likova.

Hm, ne slažem se.
Deadwood sam prekinuo gledanje jer ništa razumeo nisam šta pričaju :) ,
tako da ne mogu da poredim, ali How za moj ukus odlična.

Pri kraju sam prve sezone Happy!, i osim Sax-a koji je fenomenalan sve ostalo je slabo. Prva epizoda je bila presmesna, ove ostale na momente. Za sada ocena 6.5/10

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

ZeroZeroZero - pogledao sam prvih 5 epizoda... Jako dobra, svidja mi se kako je snimljena - izprepletani su dogadjaji i bas dobro izgleda. Napeta na momente, i donekle otvorena kao Gomora. Ipak Gomora mi je ostavila bolji utisak, ali ni Zero ne zaostaje previse. Preporuka!

edit: Muzika isto podseca na onu iz Gomore, ali mi je Mokadelik ipak neprevazidjena!

@slajba mislis na ovu novu Gangs of London? Koliko vidim, nije jos izasla.

Poslednja izmena:
Meni zerozerozero na trenutke naivan, odgledao prve 2 ep. Ne znam da li sam se prezasitio tih narco prica ali neke scene su mi bile...ma jeste

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno