Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
opomena, usmena, za offtopic.
S obzirom na moje raspoloženje, sledeća će biti ne-usmena.

Tek sada sam odgledao seriju Mad Men .Sad vidim zašto su je svrstavali ljudi u najbolje serije. Koliko je ovo dobro uradjeno , bukvalno kao da si u tom dobu . Odlično razrađeni neki istorijski događaji . Ovo mi je 10 /10 uz Wire i Soprano . Slučajno video na Nova s neku epizodu i bukvalno me za 5 minuta "kupila" . Odmah sam udario po Netflixu i odgledao je , sve preporuke . Nije mi jasno zašto sam je izbegavao do sada .

Hvala za info,bas krenuo na netflix-u da vidim o čemu se radi. [emoji106]

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

• Like
Reagovanja: M J
Ako ostavim iskren kontra-argument komentar na taj komentar dobiću opomenu... tako da... :d

^ jel imaju negde da se skinu prevodi?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

• Like
Tek sada sam odgledao seriju Mad Men .Sad vidim zašto su je svrstavali ljudi u najbolje serije. Koliko je ovo dobro uradjeno , bukvalno kao da si u tom dobu . Odlično razrađeni neki istorijski događaji . Ovo mi je 10 /10 uz Wire i Soprano . Slučajno video na Nova s neku epizodu i bukvalno me za 5 minuta "kupila" . Odmah sam udario po Netflixu i odgledao je , sve preporuke . Nije mi jasno zašto sam je izbegavao do sada .
Kad si pomenuo Wire i Sopranove pomislio sam da se radi o mafija seriji... stigao do 5 epizode i gledam... *mjau**mjau**mjau* ovo nema dodira sa mafijom, ali nema veze deluje zanimljivo i teram dalje. [emoji3][emoji106]

Kad si pomenuo Wire i Sopranove pomislio sam da se radi o mafija seriji... stigao do 5 epizode i gledam... *mjau**mjau**mjau* ovo nema dodira sa mafijom, ali nema veze deluje zanimljivo i teram dalje. [emoji3][emoji106]

Ma čisto sam pomenuo zbog kvaliteta. Ovo je serija koja se vecini neće dopasti kao i uostalom i pomenuti Wire . Da je napeta i puna nekih preokreta nije ,da je smešna pa nije ni to. Jednostavno ima "nešto" . Odlični likovi ,odlična atmosfera tog doba i drama .

Sent from my Huawei Nova 5t using Tapatalk

• Like
Ja Mad Man planiram od kad sam pre 10ak godina bio u advertisingu i nikako da krenem [emoji849]

Slazem se da ima dobru atmosferu, scenografiju, ima neki smek.
Ali da je 10/10 bas i nije ;), daleko od toga.
Ja bih joj dao 8/10 zbog uverljivosti/autenticnosti.

Pogledao sve epizode Mad Men-a. Vrhunska drama koja drži kvalitet od prve do poslednje epizode. Glumci su izvanredni kao i celokupna produkcijska vrednost. Meni jedna od najjačih serija ikada.

Better call Saul,odlican.Gledam 4 sezonu,ma tako lepo vozi da 45 min i ne osetis.Sa druge strane prekinuo sam gledanje Mr Robota.Previse informatickih stvari za mene.Mozda nastavim kasnije kad zavrsim cika Sola :d

Je l rts ima neki streaming servis, gle gledati Juzni Vetar ako ne na tvu nedeljom?

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

rtsplaneta.rs je zvanični RTS streaming.

Ne znam da li imaju baš tu seriju.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

https://www.imdb.com/title/tt6821044/
The loudest voice

Ne mogu da verujem da niko nije pomenuo ovu mini seriju. (barem preko pretrage nisam nikakve rezultate našao)

Serija je odlična, govori o uticaju medija na stanovništvo (zvuči poznato? ), izbore, politiku...

Rasel Krou je odigrao svoju ulogu fenomenalno, nisam ga ni prepoznao dok nisam video njegovo ime u špici druge epizode.

Apsolutna preporuka.

Serija se emituje na rtsu 1 nedeljom uveče.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Tek sada sam završio i drugu sezonu narcos Mexico :)
Šta znam , moglo je to i bolje , pogotovu gluma .. ali isto tako i dalje mislim da se radi o odličnoj sezoni , možda malo jača ocena od mene ali 9/10 neka bude :)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Meni Narxos Mexico nula bodova

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Sledeća sezona će biti brutalna što se tiče nasilja!

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Altered Carbon druga sezona. Meni lošija od prve. Nije mi legao Anthony Mackie. Mislim da nije ovo za njega.
Imam osećaj da mi sve u seriji deluje skučeno (par scenografija u malom prostoru) što je pretpostavljam posledica malog budžeta. Moraću da se bacim na knjige.

Ja sam sinoc zavrsio 6/8 epizoda (ne verujem da ce drasticno da skoci kvalitet u zadnje dve)
Imam potpuno isti utisak za s2 Altered Carbon, deluje da je budzet dosta manji (svega par lokacija/soba, uglavnom reciklaza settinga/lokacija iz prve sezone), gluma isto suvi prosek, Mackie je jos i ok. Deluje opet da su progurali neke elemente u trendu.

Prva sezona da nije bilo one zavrsnice, se mogla smatrati medju najboljim sci-fi tj cyberpunk serijama uopste (setting, atmosfera koja baca na Blade Runnera, gluma, prica) - ali je pored tog kraja odlicna i vredi odgledati.
Ova druga sezona, deluje samo kao jos jedna losa niskobudzetna sci-fi serija koju tesko da mogu da preporucim (Mackie je ocigledno vise tu zbog imena)- ko odgledao prvu moze (i ne mora iskreno) da nastavi cisto kao epilog prve, ali onda neka se baci na knjige. (trilogija R.Morgana je dostupna i kod Lagune koliko videh i mnogo je bolja opcija)

Iskreno bolje da sam obrnuo AC s1 jos jednom nego ovu drugu...

Poslednja izmena:
Narcos Mexico S02
Meni skroz dobra. Sad jedva cekam sledecu sezonu. Inace, u poslednjoj epizodi, scena u prodavnici cipela i melodija, pun pogodak :)

[youtube]https://youtu.be/gfsgXJQ0ebU[/youtube]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Kako misliš sledeću sezonu ?
Jedino ako hoće da razrade priču oko Juarez kartela , priča oko Sinaloa kartela verovatno nije moguća jer su već napravili serijal o el chapu.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
He, ladno nisam znao za Netflixov El Chapo. Mada vidim da nije deo ovog Narcos serijala. Uglavnom, iskreno se nadam da ce biti bar jos jedna sezona, posto mi je sve tako mirisalo na kraju ove. Ima materijala i bez da obradjuju direktno Sinalou, mada mislim da jos ovde nismo videli sve od Chapa.

Nigde još nije objavljeno da je Narcos: Mexico, završena serija. Tačno je da su obe rađene u Netflix produkciji, ali mislim da je El Chapo Netflix Mexico, a Narcos Netflix US. Kao što postoji Netflix India, UK itd.

Videcemo. Nadam se da ce biti nastavka, posto materijala ima, a i nije mi delovalo kao kraj serije. Bilo bi odlicno da se vrati i Javi Pena :)

I ja se nadam da će se vratiti, pogotovo ako se setimo poslednje scene završetka Narcos (treće sezone) [emoji6]

Materijala ima da snimaju svake godine po jednu sezonu, tamo je trenutno jos gore nego na kraju ove sezone :D nego jel Altered Carbon bas toliko los, gledam recenzije po netu, mislim da nisam nasao nijednu pozitivnu, ja se bas spremio da je gledam ovih dana?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno