Blaham
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.08.2010
- Poena
- 435
Ne znam zasto si i ti morao da budes cetvrti na ovoj stranici koji je napisao da je izasao Altered Carbon
Samo zato da bi ti imao o čemu da mozgaš i šta da komentarišeš.
Ne znam zasto si i ti morao da budes cetvrti na ovoj stranici koji je napisao da je izasao Altered Carbon
Kad si pomenuo Wire i Sopranove pomislio sam da se radi o mafija seriji... stigao do 5 epizode i gledam... *mjau**mjau**mjau* ovo nema dodira sa mafijom, ali nema veze deluje zanimljivo i teram dalje. [emoji3][emoji106]Tek sada sam odgledao seriju Mad Men .Sad vidim zašto su je svrstavali ljudi u najbolje serije. Koliko je ovo dobro uradjeno , bukvalno kao da si u tom dobu . Odlično razrađeni neki istorijski događaji . Ovo mi je 10 /10 uz Wire i Soprano . Slučajno video na Nova s neku epizodu i bukvalno me za 5 minuta "kupila" . Odmah sam udario po Netflixu i odgledao je , sve preporuke . Nije mi jasno zašto sam je izbegavao do sada .
Nema naših nigde.^ jel imaju negde da se skinu prevodi?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ma čisto sam pomenuo zbog kvaliteta. Ovo je serija koja se vecini neće dopasti kao i uostalom i pomenuti Wire . Da je napeta i puna nekih preokreta nije ,da je smešna pa nije ni to. Jednostavno ima "nešto" . Odlični likovi ,odlična atmosfera tog doba i drama .Kad si pomenuo Wire i Sopranove pomislio sam da se radi o mafija seriji... stigao do 5 epizode i gledam... *mjau**mjau**mjau* ovo nema dodira sa mafijom, ali nema veze deluje zanimljivo i teram dalje. [emoji3][emoji106]
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari