Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nešto sam istripovao da je i pretposlednja sezona bila puštena u celosti pa sam pomislio da je od tada krenula Amazon produkcija.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Odgledao sam par epizoda Band of Brothers. Kvalitetno do nivoa perfekcije, jedina stvar sto ima mali milion likova/vojnika i ne uspevam da najbolje ispratim tok radnje.

Edit: Sta rade ovi iz Supernaturala, posle svake druge epizode mesec dana pauza? Ovim tempom zadnja sezona ce trajati do Septembra.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Ja još uvek nisam našao ništa bolje od Band of Brothers na temu WWII.

Pacific, nekima je bolja od Band of brothers

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Pacific, nekima je bolja od Band of brothers

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Mislim da su ga pisali isti ljudi kao BoB. Ipak, zanimljiviji mi je bio prvi, verovatno zbog toga što prikazuje dešavanja na evropskom frontu.

Slažem se, i meni je bio dosta zanimljiviji BoB nego Pacific.

Poslednja izmena:
Narcos: Mexico 2 nastavlja u istom ritmu......
Jedino sam na kraju imao dilemu u kojoj se zemlji radnja odigrava.... :d

^
Kul sto je izaslo, ali iskren da budem ja sam i zaboravio o cemu se radi u prethodnoj. Tako da i to mozda govori o kvalitetu... O Kali kartelu mi je jos malo i ostalo u secanju...

Gledao neko Zerozerozero? Sumnjivo mi je što ga slabo ima a nema lošu ocenu. Trejler svakako obećava.

Robot s04, kida.
Cela serija definitivni 9.5/10

Послато са "Samsung Galaxy Note 8", помоћу Тапатока

The Witcher - Solidna Indijsko-Africko-Turska serija s po kojim belim glumcem cisto da se plasira na zapadu. Cak i Henri nije toliko katastrofalan kao sto se ocekivalo i kao sto je sve ostalo...
2/10 - jer nema dovoljno azijata i latinosa.

The 100,

Bas zavrsio drugu sezonu i moram priznati da odavno nisam uzivao u nekoj seriji kao sad. Poslednji me put mozda Prison Break ovako ocarao, prvo gledanje, tamo neka srednja skola bese. Mozda LOST?! ...

No, da se vratim na stotku,

Minus, a ujedno i plus koji je forte ove serije, je KLIŠE.

Sa jedne strane bezbroj tih koincidencija, obrta koji vise slice crtanom filmu nego li ozbiljnoj seriji, situacije se smenjuju bez mnogo smisla ponekada...ali to je ujedno i manipulatorski trik koji seriju drzi zanimljivom svake sekunde. Otisli su u jednu krajnost, tehnicki losu, kako bi balansirali drugu.
I moram da priznam da mi ne smeta.

Namerno sam napravio jedan mini presek sada, dok mi serija deluje da je na vrhuncu, a onda cu jos jedan po zavrsetku serije, da uporedim.

P.S.
Ubedljivo najbolji trenutak iz prve i druge sezone mi je
Belami i njegovo infiltriranje u Mount Weather.

The 100 super serija, ja cekam 7. Sezonu, najavise da je zadnja

Edit: isto sam hteo da napisem kao stormbay ali kao ajd' da ne sugerisem 🙂
Sent from my Redmi K20 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Robot s04, kida.
Cela serija definitivni 9.5/10

Ja sam tek poceo danas sa 1 ep 1sezone,i bas me iznenadila.Vrlo dobra serija koja drzi paznju.
S druge strane prekinuo sam Outlander,previse je ovo razvuceno a i jos jednom se potvrdilo da mi ekranizacija Stivena Kinga uopste ne odgovara.

Mr Robot? Ja batalio negde na pola season 2 i te epizode koje sam odgledao sam gledao na jedva iz 5 delova svaku epizodu.

sky007;6022019 S druge strane prekinuo sam Outlander je napisao(la):
The Outsider ne Outlander... ali da su razvukli , jesu. Samo prve dve epizode sa radnjom da se ljudi navuku posle klasika... paranormalno, jedan veruje, drugi je skeptik.
P.S. Upravo gledam 7 epizodu.

Poslednja izmena:
Ja sam tek poceo danas sa 1 ep 1sezone,i bas me iznenadila.Vrlo dobra serija koja drzi paznju.
S druge strane prekinuo sam Outlander,previse je ovo razvuceno a i jos jednom se potvrdilo da mi ekranizacija Stivena Kinga uopste ne odgovara.
Outlander Ili Outsider? Znam da je Outsider po romanu Stivena Kinga.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Narcos mexico druga sezona odlična, čeka se nastavak. 7.5/10

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Narcos Mexico S2, meni je ovo i dalje vrhcina, a jos kad pratis serijal i znas da ce samo gore i gore da bude 😀

Fleabag druga sezona... Definitivno jedna od najačih serija koju sam pogledao u zadnje vreme. Serija koja se može gledati ni sam ne znam koliko puta reprizno! Apsolutna preporuka!

Mr Robot? Ja batalio negde na pola season 2 i te epizode koje sam odgledao sam gledao na jedva iz 5 delova svaku epizodu.
Druga sezona je bila kriminalna, i vredi samo zbog povezivanja priče. Treća je bila otrežnjenje posle onakve druge.

Dobra druga sezona Narcos:Mexico

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno