Pacific, nekima je bolja od Band of brothers
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Ja sam juče odgledao prve dve epizode na "HBO GO" i mogu samo da kažem da mi se svidela, i sigurno ću je odgledao.Gledao neko Zerozerozero? Sumnjivo mi je što ga slabo ima a nema lošu ocenu. Trejler svakako obećava.
Polako sa 100 da ne zazalis kasnije [emoji6].
Ja sam juče odgledao prve dve epizode na "HBO GO" i mogu samo da kažem da mi se svidela, i sigurno ću je odgledao.
Sent from my LDN-L21 using Tapatalk
Ja sam tek poceo danas sa 1 ep 1sezone,i bas me iznenadila.Vrlo dobra serija koja drzi paznju.Robot s04, kida.
Cela serija definitivni 9.5/10
Послато са "Samsung Galaxy Note 8", помоћу Тапатока
sky007;6022019 S druge strane prekinuo sam Outlander je napisao(la):The Outsider ne Outlander... ali da su razvukli , jesu. Samo prve dve epizode sa radnjom da se ljudi navuku posle klasika... paranormalno, jedan veruje, drugi je skeptik.
P.S. Upravo gledam 7 epizodu.
Outlander Ili Outsider? Znam da je Outsider po romanu Stivena Kinga.Ja sam tek poceo danas sa 1 ep 1sezone,i bas me iznenadila.Vrlo dobra serija koja drzi paznju.
S druge strane prekinuo sam Outlander,previse je ovo razvuceno a i jos jednom se potvrdilo da mi ekranizacija Stivena Kinga uopste ne odgovara.
Baš htedoh isto da napišem.Robot s04, kida.
Druga sezona je bila kriminalna, i vredi samo zbog povezivanja priče. Treća je bila otrežnjenje posle onakve druge.Mr Robot? Ja batalio negde na pola season 2 i te epizode koje sam odgledao sam gledao na jedva iz 5 delova svaku epizodu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari