Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobra prva epizoda, i jeste kratka 🙂

Pogledao sam prvu epizodu Stragner Things, paaa nemam pojma... Ne znam da li da nastavim ili da odustanem. Ima li nekog svarnog horrora(akcije) ili je sve na kašicicu?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Ja be bih odustao od Stranger Things. Po kriterijumima moje zene, sestre i mene: S1≈S3>S2

A sta kaze baba ?

1 je dobra 2 je slaba, posle 2 nije bilo zelje za gledanjem 3...

Odgledah sedam epizoda Senki Nad Balkanom 2, meni je ovo fantastično, na nivou prve sezone. Što se tiče muzičke podloge na kraju svake epizode, bruka dobro, ko je autor ?

Apropo stranger things S03, pa sta znam, meni je sezona sasvim OK... Bila mi je zabavna za gledanje i veoma sam brzo sve odgledao... E sada, dal je moglo ovo ili ono bolje, da li na silu prave nove sezone zarad neke dobiti, pa je slabija ili manje logicna prica, iskreno me nije dotaklo previse... Naravno da ima delova za koje sam bio "whateva", ali sve ukupan utisak je veoma dobar... Cak sta vise mislim da mi se sezona vise svidela od S02.

Odgledah sedam epizoda Senki Nad Balkanom 2, meni je ovo fantastično, na nivou prve sezone. Što se tiče muzičke podloge na kraju svake epizode, bruka dobro, ko je autor ?
E sad odgledaj i preostale tri i jos vise ces da se odusevis. 🙂 Cudi me da niko ovde ne pise o toj seriji s obzirom da je dostupna odjednom cela sezona.

Послато са Moto C Plus уз помоћ Тапатока

Nisam platio sigurno 1000 din da bi 'izbindzovao' 🙂 Meni posle prve epizode deluje da je mozda za nijansu slabija gluma.. Andreja je ok ali Jovana Stojilkovic je nekako samo u Jutru stvarno dobro glumila, koliko su maksimalno izvukli iz glumaca u Jutru to nije realno..

^ preko jednog prijatelja sam upoznao Isidoru Simijonović. Kaže da je na snimanju Jutra bila nerealno fantastična atmosfera sve vreme i da je zato to sve ispalo tako kako jeste.

Послато са Mi 9T Pro уз помоћ Тапатока

E sad odgledaj i preostale tri i jos vise ces da se odusevis. 🙂 Cudi me da niko ovde ne pise o toj seriji s obzirom da je dostupna odjednom cela sezona.

Послато са Moto C Plus уз помоћ Тапатока
Meni je 2 sezona cak i bolja od prve, svidja mi se sto ima dosta novih likova. Ostalo mi 2 epizode veceras pa da zavrsim.

Nadam se nekom novo Bjelogrlicevom projektu, stvarno iako je dosta kopirao od stranih serija...cak i cliffhangere i tok price da bude sto zaninljivija uopste mi ne smeta posto je bas bas zabavno za gledanje.

Babylon Berlin moram da stavim na listu.

P.S. Maja mi je i dalje najlosija sa glumom

+1 za S01 > S03 > S02
Tako? A ja nakon prve sezone Stranger Things nisam imao želju da gledam dalje 🙂

Što se tiče Senki nad Balkanom, još nisam počeo gledati drugu sezonu a prvom sam oduševljen. Da li je druga sezona kraj, nema dalje?

Tako? A ja nakon prve sezone Stranger Things nisam imao želju da gledam dalje 🙂

Što se tiče Senki nad Balkanom, još nisam počeo gledati drugu sezonu a prvom sam oduševljen. Da li je druga sezona kraj, nema dalje?
Tako bi trebalo ali znas kako to ide kad se osladi ne znaju da stanu. Videcemo poslednjom epizodom. Mada je i Bjela izjavio da mu je naporan projekat. Nadam se da nece neko drugi da nastavlja.

Nije kraj ici ce 3. sezona ali isto antologijska...

Sto se tice glume u jutru, nema to veze sa atmosferom na snimanju niti su oni izvukli maximum posto je snimanje zbog suludih rokova bilo polivanje vec sto 90% glumaca u toj seriji glumi sebe u datim okolnostima...

Mandalorian, prva epizoda odlična! Napokon pohvala za Disney [emoji3]

Senke su od početka planirane za 3 sezone,Bjela rekao da jedino pitanje da li će Kuzmanović biti u nastavku

Hvala za preporuku za Shetland, jedna od najjačih serija na tematiku krimi misterija, imam jos dve sezone za pogledati i sad mi je vec zao da ih gledam a to davno nisam sa nekom serijom [emoji16]

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Meni je 2 sezona cak i bolja od prve, svidja mi se sto ima dosta novih likova. Ostalo mi 2 epizode veceras pa da zavrsim.

Nadam se nekom novo Bjelogrlicevom projektu, stvarno iako je dosta kopirao od stranih serija...cak i cliffhangere i tok price da bude sto zaninljivija uopste mi ne smeta posto je bas bas zabavno za gledanje.

Babylon Berlin moram da stavim na listu.

P.S. Maja mi je i dalje najlosija sa glumom

Slažem se, serija je fenomenalna. Vidi se da se dosta ugledao na Boardwalk empire (stvarni likovi i okolnosti i izmišljeni događaji) i Peaky Blinders (Jatagan mala), ali to ni najmanje ne smeta, naprotiv. Verujem da će u drugoj polovini 2. sezone i tokom treće krenuti da ubija i neke od glavnih likova.

Sumnjam da će Tane dočekati kraj serije, možda čak i druge sezone (gledao sam 5 epizoda do sad)

Mandalorian prva epizoda kao da je trajala 15min a ne skoro 40. 🙂
Utisak je malo meh, ali videcemo kako ce ostatak da se odmota jer su poslednjih 10min odlicni.

Btw deluje da je bas low budget i nadam se da se nece odraziti na ostatak sezone.

Neka mi oproste svi forumasi, ali meni brate "Senke nad Balkanom",...neznam...ajd da ne kažem neku tešku reč, jednostavno nisu mi legle.

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Ja zbog hajpa za drugu sezonu krenuo da gledam prvu. Odlicno uradjeno, bas sam se iznenadio pozitivno odma nakon prve dve epizode.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Senke vrh obe sezone [emoji106]

^ e nek si mi oči otvorio, [emoji106]

Senke vrh obe sezone [emoji106]

Ja sam to isto reko pre jedno dve godine i za, "The Wire" i za, "Band of brothers" i za, "Boardwalk empire" (mislim da su vrh serije).A Pola ljudi kako nisu mogli da odgledajy više od dve-tri epizode.
Kako za koga...za mene nisu.
Opet kažem za mene.

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hvala za preporuku za Shetland, jedna od najjačih serija na tematiku krimi misterija, imam jos dve sezone za pogledati i sad mi je vec zao da ih gledam a to davno nisam sa nekom serijom [emoji16]

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Svaka epizoda za sebe ili jedan slučaj po sezoni?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno