Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni se bas jos vise dopala posle te 5 epizode, odgledaj jos nekoliko komada.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Grupa ep.5 - nije loša, i dalje drži pažnju.

Rekao bih do sada ukupna ocena 7/10

• Like
Reagovanja: M J
Gomora u sezoni 4 nastavlja u istom stilu, kvalitet je možda sve veći i veći. Za jedan dan pogledao sam 5 epizoda. Velika preporuka od mene.

Послато са Redmi 7 помоћу Тапатока

Gomora odlična 4. sezona .

Послато са Le X820 уз помоћ Тапатока

Navukoh se na Mayanse.
Jeste da su nivo ispod SAMCRO družine ali mi odgovara da gledam Mayanse iako su prvih nekoliko epizoda ove druge sezone bile slabije sada već postaje zanimljivije

Počeh Wayward Pines da gledam, odgledao prvih pet epizoda. Samo bih da pitam, da li serija ima smislen kraj? Jer ako nema, ne vjerujem da ću nastaviti.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Serija ima dve sezone po 10 epizoda, po meni može se odgledati. U drugoj sezoni potpuno druga glumačka ekipa za razliku od prve. Moglo je to mnogo bolje ali nije ni takav trash kakvih sve ima.

Top Boy

Nisam nikad video da se ovde pominje, dobio neku random preporuku, vrhunska serija, Gomora je ocigledno pozajmila dosta elemenata odavde..

Nisam gledao Top Boy a Gomora je stvarno brutalna. Nisam gledao film Gomora iz 2008 g. koji je napravljen isto kao i serija po knjizi Roberta Savastana, ali sve 4 sezone serije su jako kvalitetne i upečatljive, muzika koju je stvorio Mokadelik prati seriju baš onako kako i treba.

The Walking Dead:
Koja je kraljina Negan, ja ne verujem. Pokidao sam se od smeha :)

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Odgledao dve epizode “See”.

Osim sto ima prelepih scena prirode, nisam odusevljen, dosadno je u pm. Takodje, potpuno je nerealno sta slepi sve mogu da rade bez vecih problema.

Nije nista posebno, no evo upravo gledam trecu koja je malo interesantnija.

Moze da se gleda, ne treba preskociti. Steaming quality je nevidjen do sada.

Toliko ste navalili sa The Affair da sam morao da vidim o čemu se radi.... odgledao par epizoda i...
da li je celo vreme priča o njih dvoje ili se zakomplikuje? Meni ovo deluje ultra dosadno svo ovo njihovo muvanje iz više uglova

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Nije, just watch :)

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Ok Risbo, držim te za reč [emoji2]

Toliko ste navalili sa The Affair da sam morao da vidim o čemu se radi.... odgledao par epizoda i...
da li je celo vreme priča o njih dvoje ili se zakomplikuje? Meni ovo deluje ultra dosadno svo ovo njihovo muvanje iz više uglova

Gledaj slobodno,ali vidices pad kvaliteta u 3. i 4. sezoni, a onda zavrsna odlicna

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Serija ima dve sezone po 10 epizoda, po meni može se odgledati. U drugoj sezoni potpuno druga glumačka ekipa za razliku od prve. Moglo je to mnogo bolje ali nije ni takav trash kakvih sve ima.
Uuuu preskaci tu seriju, prvih par ep inekako posle katastrofaaaa

"Senke 2" ili ti "zašto ne gledam domaće serije, primer 1".... ccc kakvi plagijatori... Na putu u & iz kuhinje matorci gledaju to na TV-u i primećujem scenu koja izgleda kao copy/paste iz Babylon Berlin :d Samo sam i uzeo daljinac da proverim naziv emisije da potvrdim da je to što sam pomislio da je verovatno (pošto jelte tu seriju nisam nikad gledao pa pojma nemam ko glumi osim Bjelogrlića) i nastavio svojim putem ka klopi...

Uuuu preskaci tu seriju, prvih par ep inekako posle katastrofaaaa

Ma i meni miriše na gubljenje vremena. Puno nelogičnosti, i samo ime grada nelogično, nigdje borova, sve jele i smrče :D

Elem:

37f87c6d49cfa5366298c1530661e9f6.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Top Boy u Kodiju prikazuje samo prve dve sezone.
A treća je odvojena skroz, nije mi jasno.

Mandalorian anyone? :)

Evo ja se zrtvujem veceras, za dobrobit foruma, cim zavrsim Dzokera... :) Uz The Boys na ovo sam cekao najvise za ovu sezonu.

Dobro da si podsetio skroz sam zaboravio da krece veceras. Btw nedeljni format u pitanju, nije sve na izvol'te?

Poslednja izmena:
Mandalorian kratka prva epizoda ali slatka samo tako :)

I have spoken

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno