Brate jel to nešto kao "SoA"Navukoh se na Mayanse.
Jeste da su nivo ispod SAMCRO družine ali mi odgovara da gledam Mayanse iako su prvih nekoliko epizoda ove druge sezone bile slabije sada već postaje zanimljivije
Gomora , sve sezone su sjajneGomora odlična 4. sezona .
Послато са Le X820 уз помоћ Тапатока
Počeh Wayward Pines da gledam, odgledao prvih pet epizoda. Samo bih da pitam, da li serija ima smislen kraj? Jer ako nema, ne vjerujem da ću nastaviti.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
JesteBrate jel to nešto kao "SoA"
Odgledao dve epizode “See”.
Osim sto ima prelepih scena prirode, nisam odusevljen, dosadno je u pm. Takodje, potpuno je nerealno sta slepi sve mogu da rade bez vecih problema.
Gledaj slobodno,ali vidices pad kvaliteta u 3. i 4. sezoni, a onda zavrsna odlicnaToliko ste navalili sa The Affair da sam morao da vidim o čemu se radi.... odgledao par epizoda i...
da li je celo vreme priča o njih dvoje ili se zakomplikuje? Meni ovo deluje ultra dosadno svo ovo njihovo muvanje iz više uglova
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Uuuu preskaci tu seriju, prvih par ep inekako posle katastrofaaaaSerija ima dve sezone po 10 epizoda, po meni može se odgledati. U drugoj sezoni potpuno druga glumačka ekipa za razliku od prve. Moglo je to mnogo bolje ali nije ni takav trash kakvih sve ima.
Ma i meni miriše na gubljenje vremena. Puno nelogičnosti, i samo ime grada nelogično, nigdje borova, sve jele i smrčeUuuu preskaci tu seriju, prvih par ep inekako posle katastrofaaaa
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Mandalorian anyone?![]()
Odgledao prvu epizodu His Dark Materials za sada mi se čini kao neki Hari Poter Pokemon.
Mandalorian anyone?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari