Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auuuu ko je planirao da odgleda sezonu 3 od Money Heist, bolje da to ne radi. Ne znam kako da docekam sezonu 4 sada 😡

Meni je ova sezona bolja od prve dve a i nema nesto previse sapunjanja. Da sam znao da se ovako zavrsava ne bih ni poceo dok ne izbace cetvrtu.

Ja tek počeo da gledam. Zar će biti i 4. sezona?

Valjda je ovo sad druga sezona!
Doduše ova prva od 15 epizoda jest prikazivana u dva ciklusa!

Elem, Black Mirror katastrofa, da ima više od ove tri epizode, odustao bih!
a946d100c5a6cd4f99e425fd5d487706.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

When they see us vrhunska serija, Dark takodje,Bodyguard odlicna takodje!

Završio The boys, jaka 9tka! 8 epizoda se učinilo nekako kratko. Ovo bi moglo kao vikinzi, po 20tak epizoda [emoji2957]
Francuz i englez najbolji likovi. Kraj nisam očekivao da ode u tom pravcu. Ko ce dočekati sledeću sezonu. Marvel i DC bi mogli da nauče ponešto od ovakvog tipa serije.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Enlightened (Prosvetljena),odlična comedy-drama,likovi jako lepo razrađeni.Laura Dern pokidala ,)Prikucalo me je za fotelju da sam je u 2 dana odgledao.Sve preporuke.

Završio The boys, jaka 9tka! 8 epizoda se učinilo nekako kratko. Ovo bi moglo kao vikinzi, po 20tak epizoda [emoji2957]
Francuz i englez najbolji likovi. Kraj nisam očekivao da ode u tom pravcu. Ko ce dočekati sledeću sezonu. Marvel i DC bi mogli da nauče ponešto od ovakvog tipa serije.

Slazem se.
Ali Marvel (Disney) i DC nikad ne bi pustili ovako nesto jer imaju ciljnu grupu a ovo itekako iskace van njihovih parametra.
Takodje Amazonu je trebala jedna ovakva serija koja ce napraviti boom kako bi verovatno usli na to polje i privukli publiku za buduce projekte (btw The Boys je od nezavisnog izdavaca, nije Marvel/DC-Vertigo + Amazon zato je i prava R+ serija, iako je dosta eksplicitnije u stripovima). Ujedno je i posveta "f*ck the whole superhero genre" - otuda i izlazak nakon zavrsetka ove MCU faze, cisto sumnjam da bi Marvel/DC pucali sebi u nogu, posebno sto su reference na heroje u seriji lako uocljive... 🙂
Uopste me ne bi cudilo da Amazon ugrabi jos koji strip od nezavisnih izdavaca i odrade sasvim solidne adaptacije u buducnosti, doduse ne ovakve. 🙂

+edit
Gart Ennis, pisac The Boysa, je odradio najbolji serijal za Punisher-a, Punisher Max - tako da ti toplo preporucujem da to procitas (i skapiraces koliko je ona Netflix adaptacija u stvari losa)

Poslednja izmena:
Oce li neko raditi Kirkmanov Invincible, to bi bio vrhunski ?

Nemoj da me drzis za rec, negde sam naleteo da je u planu animirana (necenzurisana) verzija The Invincible ali ne znam tacno kada.

Uopste me ne bi cudilo da Amazon ugrabi jos koji strip od nezavisnih izdavaca i odrade sasvim solidne adaptacije u buducnosti, doduse ne ovakve. 🙂

Samo neka nastave u ovom smeru imaće publiku za ovakav tip sadržaja.

Posle Deadpool-a The Boys dodje kao slag na tortu. Pravo malo remek delo, 9.2/10 od mene.

Da udarim i ja + na The Boys. Pravo osveženje.

Samo da iz pluseva ne krenemo u davanju srculenceta, onda moze i lock na temu... :d

Cekaj nemoj tako i Expanse mora da ispostuju.

Sent from my SM-J330FN using Tapatalk

Oni sto gledaju Euphoriu.. (spojler samo za drugu epizodu)

Jeste primetli da je Jules trans? Ne znam kako mi je to promaklo, a stvarno kad je prikazuju u detinjstvu, it's a boy.. a vidi se i kad lezi u krevetu sa Rue, kolega mi upravo skrenuo paznju.. A sad vidim da je ta glumica i u stvarnosti trans

• Like
Reagovanja: M J
Ovi sto prate Swamp Thing, posto je ostala jos jedna epizoda do kraja sezone, a otkazali su je, da li ima nade da ce biti neki smislen kraj?

Jel zna neko za ove Disney+ serije, hoce li zaista svi MCU glumci da predju na serija format ? Konkretno Loki i Wanda, glumice ih Hiddleston i Olsenova ?

Pa da. Kao i Hawkeye, Vision, Falcon, Winter Soldier... Koriste proverena imena i fransize da bi promovisali svoju novu platformu. A bez originalnih glumaca, sumnjam da bi bilo kako valja.

Odgledao ponovo seriju Forever, bas mi je super serija i glavni glumac je bas legao za tu ulogu! Steta sto su je odkazali...

Forever je odlična, šteta što nisu nastavili.

Sent from my OnePlus 5T using Tapatalk Pro

• Like
Reagovanja: M J
Da Forever je bas bio dobar, komotno je mogao da se stancuje dugi niz sezona.

Sent from my SM-J330FN using Tapatalk

The Boys je baš dobar, da li će biti još sezona ili je to to?

Završio 9 sezonu Supernaturala.
Odličan kraj i poslednja scena.
Iako je cela sezona bila mlaka uspeli su da me iznenade sa tom poslednjom scenom

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno