Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poceo Preacher , 4ta sezona. Onako, em je prilicno sporo, em se mora cekati svake nedelje na novu epizodu, nisam nesto odusevljen.

Kako mogu da na brzinu odradim prevod za neku epizodu? Google translate?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Mislis da odradis prevod i to na brzinu a ne znas jezik? ...hrabro, optimisticno i odvazno.

Nego, kakva je ovo sad nebuloza sa The Terror S02!? Nisu mogli da daju novo ime za novu seriju nego S02 stare?

Poslednja izmena:
Znam jezik, ali nema sanse da "manuelno" prevodim sve od pocetka do kraja. Mislio sam da postoji neka copy/paste fora pa makar to bilo robotski prevedeno.
Nije mi jasno zbog cega na celom internetu ne postoje nasi titlovi za 3 sezonu Legiona? Ja sam vec to pogledao, ali sestra ne moze bez titlova.

Poslednja izmena:
Zato što ta season 3 nije još uvek dodata na regionalni HBO Go? 😛 Nije problem naći način da se "robotski" prevede koristeći Google Translate ili tako neki besplatan online prevod, ali ne bih ti preporučio da sestra gleda nešto koristeći te titlove. Bolje da se strpi dok neko ne odradi ne-robotske titlove.

Ali ako baš moraš da probaš evo ti testiraj ovde npr: https://translatesubtitles.com/subtitles-translator/index.php

Nisam znao da titlovi imaju veze sa hbo go. Probacu ovo iznad pa cemo videti na sta ce liciti taj prevod 🙂

Google translate nije loš za inicijalni prevod, ali posle moraš ručno da proveriš i ispraviš sve, poželjno uz gledanje filma/serije.

Odgledao sve tri sezone Hinterland i od mene ima preporuku. Baš je po mom ukusu, britanska krimi drama. 3 sezone su taman koliko je bilo potrebno. Otvoren sam za predloge šta dalje 🙂

Takođe odgledao i poslednju sezonu Orange Is the New Black. Oni su realno mogli da spakuju priču u barem jednu sezonu manje. Iako sam imao dosta predrasuda o seriji, drago mi je da sam nakon muljave prve sezone nastavio da gledam. Puno dobrih priča, kritike društva itd itd. I nju preporučujem. Kada se jednom navučete na likove, bude zaista zarazna. Kraj je baš kakav treba.

Nisam znao da titlovi imaju veze sa hbo go. Probacu ovo iznad pa cemo videti na sta ce liciti taj prevod 🙂

Ima veze samo toliko što kad se / ako se tamo pojavi ja odem i skinem ti titl :d Alternativa je da neko baš baš voli tu seriju a ima previše slobodnog vremena u životu uzme i prevede to. To će verovatno biti neko sa prijevodi-online ...

@jorgovan: Orange Is the New Black je komotno mogao da se spakuje u 4 sezone umesto ovih razvučenih 7.

Poslednja izmena:
Krenuo je The Terror: Infamy ...druga sezona, nisam jos uvek pogledao

Zato što ta season 3 nije još uvek dodata na regionalni HBO Go? [emoji14] Nije problem naći način da se "robotski" prevede koristeći Google Translate ili tako neki besplatan online prevod, ali ne bih ti preporučio da sestra gleda nešto koristeći te titlove. Bolje da se strpi dok neko ne odradi ne-robotske titlove.

Ali ako baš moraš da probaš evo ti testiraj ovde npr: https://translatesubtitles.com/subtitles-translator/index.php
Hvala za ovaj sajt, podnosljiv je prevod 🙂

Gledao neko DC-jev Swamp Thing? Vredi li? Vidim ima cela prva sezona...

Dovoljno dobro za mene, stavio da se krčka 4K verzija. [emoji106]

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

The Boys. 3/10
Tokom gledanja se vidi neki potencijal al nikako da krene... Osim Urbana i lika sto glumi homelandera kojima su uloge bas legle ostali nebitni, valjda su tako napisani ne znam kakvi su u stripu. I onda posle vidim da je ovo radio Set rodzen i njegova ekipa degenerika, pritajenih homoseksualaca. Sto se lako prepozna prvenstveno po preterano forsiranoj muskoj golotinji i priglupom humoru u nekim potpuno nebitnim situacijama/scenama.

Druga sezona Dark-a još bolja nego prva 🙂
Predobra serija

Sent from my MI 8 using Tapatalk

The Boys. 3/10
Tokom gledanja se vidi neki potencijal al nikako da krene... Osim Urbana i lika sto glumi homelandera kojima su uloge bas legle ostali nebitni, valjda su tako napisani ne znam kakvi su u stripu. I onda posle vidim da je ovo radio Set rodzen i njegova ekipa degenerika, pritajenih homoseksualaca. Sto se lako prepozna prvenstveno po preterano forsiranoj muskoj golotinji i priglupom humoru u nekim potpuno nebitnim situacijama/scenama.

Od reci do reci potpisujem ovo.

U stvari vama smeta sto je Rogan (sudeci po tome na cemu je fokus od polovine pa na dalje) radio na seriji, stripove niste pipnuli pa mislite da je ovakva adaptacija isla zbog njih... Pa onda sto vise da se zapljuje jer je tako u trendu... Lebe mili...🙂
Ali dobro, makar ste se izjasnili da niste upoznati sa oridzinalnim delom i da ne kapirate poentu serije... 🙂

Ja bih rekao da je trend da se ta serija overhype-uje... kao i generalno većina novijih adaptacija tog žanra.

Bojsevi serija i nije herojska. Prepucavanje, korupcija i muljaza svetskih megakorporacija koje kroje ne samo drustvo i trziste vec i drzavu. 7 ekipu zamenite sa modnom, sportskom ili muzickom industrijom. Akvamen-propo sa recimo Britni Spirs ili Kitom flintom, crnog flesa s Lens amstrongom itd...

Heroj ili kvazi anti-heroj svodi se na upotrebu ustaljenih šablona, ili očiglednih "okretanja naopako" šablona.

Nisam gledao seriju i ne planiram jer sam poučen iskustvom da "današnja mladež" / "današnja publika" (tj najglasniji među njima) je par svetskog godina daleko od nekakva objektivnosti po pitanju (ne)kvaliteta nečega... Ako takvima The Umbrella Academy zaslužuje ocenu 8 ne čudi me da taj Boys dobije i ocenu 12 od 10 u opštoj pomami.

Nije krsh, jedino ta prva i poslednja epizoda ...e sad, meni nije jasno kome je namenjena, target mi nije jasan ?

Onaj ko voli herojske serije nije bas za njega jer nije hero serija, oni sto ne vole pak nece gledati jer ima heroja, oni sto mrze hero fazon opet nece jer nije ovo parodija na taj zanr...
Znaci target je rodzen i njegova devijantna gangula 😀

Cime se vi bavite...Eto meni se sviđaju heroji i ova anti mi je ipak pala kao budali šamar. Who gives a .... koja je target grupa.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Bojsevi serija i nije herojska. Prepucavanje, korupcija i muljaza svetskih megakorporacija koje kroje ne samo drustvo i trziste vec i drzavu. 7 ekipu zamenite sa modnom, sportskom ili muzickom industrijom. Akvamen-propo sa recimo Britni Spirs ili Kitom flintom, crnog flesa s Lens amstrongom itd...

Eto vidis da moze kolega... Dakle problem je "rodzen i njegova devijantna gangula" u potpisu serije, sto sam odmah i naveo... 🙂 🙂 Ili za drugog kolegu jer prezire taj zanr (stripskih adaptacija) pa se odmah u startu pljuje i zna unapred za koga je i kakav je kvalitet...

I rest my case. 🙂

Ne volim Rogena i njegov humor. Future man mi je imao potencijala, ali je i tu preterao, drugu sezonu nisam gledao.
Boys ima opet te fore oko seksa i oko gejeva, ne mnogo, ali ima. Bez obzira na to mi je OK, ne u fazonu pokidooo, objasnio svima, ali sasvim korektna serija.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Sve, sve, sve, ali 3/10 mi ne ide u glavu. Nikako.
Bas hejterski, benchmarkovski. :d

Ne moze nikako da bude ispod 6/10, objektivno.

More kad odgledam Chernobyl pa dodjem ovde da hejtujem

RC712vo.gif

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno