Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavrsio Stranger Things 3.

Dosta mlako, previse nekog isiljenog 'humora', nije ovo nikad trebala da bude komedija.. U prvoj (pogotovo) a i malo u drugoj sezoni bilo je te napete atmosfere i poprilicno 'strasnih' scena.. sada nijednog trenutka nisam osetio nista od toga.. I klinci kao da im se pogorsala gluma kako su ostarili..

Meni je najveca mana 3 sezone sto nema ni M od Misterije. Sve je jasno od prvog trenutka i sve se desava po ocekivanju.

Prva sezona je bila misterija do poslednjeg trenutka.

Stranger Things 3

Generalno ni bolja ni losija od prethodne dve. Druga i treca sezona vise deluju kao komedije sa elementima horora/trilera, dok je u prvoj bilo obratno.
Samo sto su klinci sada poceli da smaraju i nisu simpaticni kao pre. Par dobrih novih likova.

Poslednja izmena:
Zavisi od izdanja. Ja sam citao strano izdanje od 450 strana. Vidim sad da Laguna ima izdanje od 570 strana. Sve zavisi od velicine fonta i velicine strane. U svakom slucaju knjiga je pitka i brzo se cita.
Da,moja je vise od 500 strana,a knjiga je zaista dobra.Ja sam krenuo sa 2 sezonom i vidim da bas odstupa od knjige.Odgledacu jos koju ep.ali po vasim komentarima vidim da ce to biti samo gubljenje vremena.
Big little lies,2 sezona onako.Srednje da kazem,nije nesto zanimljivo kad je nekako sve reseno ali opet Meril Strip razbija sa glumom,tako da cu nastaviti sa gledanjem.
Krenuo i sa novom serijom Years and Years produkcija HBO 2019,mnogi kazu da podseca na Black Mirror.Prva epizoda me je navukla da nastavim sa gledanjem,a ima ih samo 6.

Lethal Weapon, dugo nisam ni hteo da pocinjem da gledam, jer mi je izgledalo neozbiljno da neko posle filmova pokusa da realizuje to u seriji. Posle par prvih epizoda sam se uhvatio, i odgledao do kraja druge sezone. Uhvatili su dosta dobro duh filmova, i ko ne voli policijske serije , moze da pogleda.

Stavio bih ali nemam pojma kako se stavlja. Brka ih je oterao otprilike u tri lepe i onda su angažovali Stiflera i upropastili seriju. Nastavio sam da gledam dalje iaključivo radi one dobre ribe psihologa ali koliko god da je ona dobra serija ne valja pa sam prestao.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Onaj crnac se nije slagao sa brkom i urgirao je da ga izbace iz serije. Onda je brka nesto zasrao, i odleteo. A crnac je posle rekao da se ni njemu ne snima dalje, znaci totalni raspad. Stifler je u stvari donekle spasio stvar a crnca treba izbaciti iz Holivuda a ne serije.

To sam procitaona forumu ali kako su jroz seriju izveli da brka nesta. Koliko kontam Stifler i Brka ne tumače istog lika.

Čuo sam za ovu seriju pre jedno 5-6god...ali kako tada nije bilo prevoda batalio sam..,.
I eto tako, video sam da na "HBO GO" povodom 50 god.od odlaska čoveka na mesec serija je remasterizovana i sinoć ponovo uvrštena u kolekciju.
Sinoć sam počeo da je gledam, odmah pošto je bila distupna, i malopre sam završio.
Mogu samo da kažem da je ovo jedno vrhunsko remek delo iz kuhinje glavnog producenta "Toma Henksa" koje sam gledao bez treptaja.
Po strani Rusko-Americke odnose i propagandu serija je Brutalno, ali Brutalno dobra.
Svaka preporuka

https://hbogo.rs/serije/od-zemlje-do-meseca

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Becker
https://www.imdb.com/title/tt0174378/?ref_=fn_al_tt_1

Ogromna preporuka! Gledao sam je davno, kao klinac, ima sigurno 20 godina od tada i setih je se nedavno, pa gledam ponovo. Glavni likovi su doktor Džon Beker, tip koji naizgled mrzi ceo svet, a u stvari sve što priča uglavnom ima smisla, vlasnica bara u koji on stalno ide, Redži, slepi crnac prodavac novina i cigareta u tom baru, Džejk, Bekerove dve pomoćnice u ordinaciji, Linda i Margaret, te Bob, ljigavi školski drug pomenute Redži. Sad mi se dopada još više nego kad sam bio mali, jer je priča prosto takva da nije za klince.

Oko 20 minuta traju epizode.

Nisam je našao u dobrom kvalitetu, ali mi ništa ne smeta, čak i više volim da gledam te stare serije sa grainy slikom. 😀

Zezas da je Stifler bio zamena, blagi uzas.

A kako je brka otisao? Stavi u spojler zbog ostalih

Stavio bih ali nemam pojma kako se stavlja. Brka ih je oterao otprilike u tri lepe i onda su angažovali Stiflera i upropastili seriju. Nastavio sam da gledam dalje iaključivo radi one dobre ribe psihologa ali koliko god da je ona dobra serija ne valja pa sam prestao.

Puni editor/ spoiler ikonica (u trecem redu alata, do "G" (google ikone) ) onda ispises tekst izmedju zagrada
...

Star Trek Discovery sjajna 2 sezona, bio sam pred brisanje, ipak odlucio da nastavim tamo negde oko 13 epizode prve sezone gde sam stao. Sve je lepo uklopljeno u 2 sezoni, verovatno mi je i dobro legla posto sam gledao kad je vec sve izaslo i nisam cekao po nedelju dana. Pike sjajan lik.

Odgledao Banshee prvu sezonu.
Deluje mi kao neki Prison Break nivo, da imam 16 godina kapiram da bih se vise odusevio. Sta znam, ok za opuštanje mozga. Dobro je sto serija od pocetka stavlja do znanja sta da se ocekuje od nje i nema nekog razočarenja posle.
7/10 mozda i nastavim da gledam.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Meni pre par godina neocekivano legla samo tako.

Serif Supermen 😀

Posle prve sezone se malo povecava dramski zaplet, taman da i mi punoletni mozemo da uzivamo. I meni je bila simpaticna. Nije kao neke serije gde moras premotavati sve epizode koje nisu na kraju ili pocetku sezone ( kmhh khmm Black Sails).

Six feet under. Pokusavao da pocnem u zadnjih 10 god par puta i nikada nisam prebacio prvu epizodu. Sto kazu sve u svoje vreme.

Serija sa najrazvijenijim likovima. Svi su oni u prvih pola sezone komplikovane licnosti ali se nekako nisam uopste vezivao, ne znam da objasnim. Onda u nekom ne znam kom trenutku likovi postanu apsolutno kompletni. Svaka cast onome ko je pisao likove i samoj ekipi koja je radila seriju.

Ima taj dark ton koji se provlaci svo vreme ali ne u nekom tama fazonu nego pre bih rekao depresivni ton koji je perfektno prikladan za seriju.

Glumica koja glumi brendu odradjuje posao savrseno.

Elem tak sam pri kraju prve sezone i vec mi je jedna od naj serija. Malo je teska u smislu tempa sporija pa treba i ubosti kada gledati.

@emaremare: Like I said 😛 SFU = love. Najbolja drama serija o običnim ljudima sa običnim životima.

Ja sam pri kraju Sopranos (još 5-6 epizoda) reprize i i dalje sam mišljenja da ne zaslužuje da ide u Top 5 listu serija.

Stranger Things season 3, ukratko - šajze.
Sa sve onim stereotipima o Rusima iz osamdesetih, nabildovane gluperde i slično. Elemenata horora više nema nigde, Majk isključen iz priče totalno, proboj dečurlije u strogo čuvani prostor na nivou Disney Channel-a.
Upropastiše još jednu seriju koja je obećavala...

Poslednja izmena od urednika:
Ima i nas koji jos nismo gledali. Moze sa malo manje detalja da se izrazi to nezadovoljstvo.

Slahser sezona 3. Pa majku mu jel moraju da se furaju pederi u svakoj seriji? Ne razumem stvarno i to bas bas. Odgledao 2 epizode i ovo je odvratno za gledanje...

Naravno da moraju... ko ne zadovoljni prohteve gay lobby-a ne emituje se duže od sezonu - dve.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno