NightCrawler
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 1,025
Neka čeka...imam ionako previše serija na "to watch" listi
Samo 400 strana? Mislio sam da ima mnogo više.
Da,moja je vise od 500 strana,a knjiga je zaista dobra.Ja sam krenuo sa 2 sezonom i vidim da bas odstupa od knjige.Odgledacu jos koju ep.ali po vasim komentarima vidim da ce to biti samo gubljenje vremena.Zavisi od izdanja. Ja sam citao strano izdanje od 450 strana. Vidim sad da Laguna ima izdanje od 570 strana. Sve zavisi od velicine fonta i velicine strane. U svakom slucaju knjiga je pitka i brzo se cita.
Prestao da gledam kad su umesto brke ubacili Stiflera. Serija je postala smeće.Ma daj brka kida, ja sam gledao 10ak epizoda i odlican je ali me prosto serija nije zadrzala....
Zezas da je Stifler bio zamena, blagi uzas.Prestao da gledam kad su umesto brke ubacili Stiflera. Serija je postala smeće.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Zezas da je Stifler bio zamena, blagi uzas.
A kako je brka otisao? Stavi u spojler zbog ostalih
Stavio bih ali nemam pojma kako se stavlja. Brka ih je oterao otprilike u tri lepe i onda su angažovali Stiflera i upropastili seriju. Nastavio sam da gledam dalje iaključivo radi one dobre ribe psihologa ali koliko god da je ona dobra serija ne valja pa sam prestao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari