IMDb nije merilo...ali trenutna ocena poslednje epizode 5.0. Sve je jasno.
Meni nije jasno... Jel The Room bolji od GoT S8? :d :d :d
Ne mozes porediti film i seriju nikada, za film ocena 6 i preko je vrh vrhova, serije ispod 8 se smataju losim ili tesko gledljivim.
Ocena 5 za seriju je jadnaka 1 plafon 2 za film!
Bravo djalfe , potpisujem svaku rec. Ipak se nadam da nisi u pravu za debelog prdonju i da ce napisati knjigu da valja, ali to je samo nada iako sve okolnosti govore ono sto si rekao!
Poslednja ep. GoT meni je bas ok... 8/10
Ne znam cemu ovolike pokude, nije savrsena, ima mnogo nedorecenih stvari, ali za ovako skracenu verziju odlicno je ispala.
U svakom slucaju je za klasu bolja od nekih serija koje se emituju, razne strele, flesovi, superprirodnjaci, putnici itd.
Yojinbo vise ti pises o GoT-u nego ljudi koji gledaju...
Mene samo zanima kakav su ljudi kraj ocekivali posto su svi toliko razocarani. Jeste poslednja sezona zbrzana i neke smrti su lose uradjene i nekako nedorecene, pogotovoali ne znam kakav su to kraj ljudi zamisljali.Night King-a, Sersei i Deneris,
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Poslednja ep. GoT meni je bas ok... 8/10
Ne znam cemu ovolike pokude, nije savrsena, ima mnogo nedorecenih stvari, ali za ovako skracenu verziju odlicno je ispala.
U svakom slucaju je za klasu bolja od nekih serija koje se emituju, razne strele, flesovi, superprirodnjaci, putnici itd.
Nije mi jasno kako neko moze da napise nesto ovako, osim da je povrsno gledao seriju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari