Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Druze bukvalno na youtube lik kaze od a do š sta ce se desiti u epizodi 5. Kanal je veliki ako hoces u pm mogu da ti posaljem link ali lik prica i o epizodi 6.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Okacio je neko pre par strana spisak dogadjaja u narednim epizodama a to su ostale samo 5 i 6. Sve u 5 epizodi sto se desiko od vaznijih dogadjaja je pisalo tamo. A ostalo verovatno u 6 epizodi.

Meni nije jasno kako ta osoba sto radi orevode nije dobila nogu...

Okacio je neko pre par strana spisak dogadjaja u narednim epizodama a to su ostale samo 5 i 6. Sve u 5 epizodi sto se desiko od vaznijih dogadjaja je pisalo tamo. A ostalo verovatno u 6 epizodi.

Meni nije jasno kako ta osoba sto radi orevode nije dobila nogu...
Ni meni. Ali kako sam se ja vezao za ovu seriju nije normalno, kako me je samo razocarala u epizodi 3 i 4 , osetio sam u grudima razocarenje . Kada sam ukapirao da su spojleri tacni onda sam gledao epizodu 5 bez ocekivanja jer to vise nije onaj GoT . Svejedno cu odgledati sve ali cu zavrsiti i knjige kada izadju . Zbog GoT sam placao hbo go jer sam hteo da ga odgledam cim mogu a cekanje na download mi je bilo mucenje. Sada sreca ima hbo go uz telenor.

Poslednja izmena:
Ni meni. Ali kako sam se ja vezao za ovu seriju nije normalno, kako me je samo razocarala u epizodi 3 i 4 , osetio sam u grudima razocarenje . Kada sam ukapirao da su spojleri tacni onda sam gledao epizodu 5 bez ocekivanja jer to vise nije onaj GoT . Svejedno cu odgledati sve ali cu zavrsiti i knjige kada izadju . Zbog GoT sam placao hbo go jer sam hteo da ga odgledam cim mogu a cekanje na download mi je bilo mucenje. Sada sreca ima hbo go uz telenor.

Ja sam isto par ep. gledao silom prilika na hbo go, sraman je kvalitet slike kad se uporedi sa amazon ripovima

Ja sam isto par ep. gledao silom prilika na hbo go, sraman je kvalitet slike kad se uporedi sa amazon ripovima
Sramota je sto oni koji placaju dobiju dosta losiju sliku od onih sto skinu epizodu sa torrenta. Ja gledam na hbo go jer sam nestrpljiv da cekam download.

Sramota je sto oni koji placaju dobiju dosta losiju sliku od onih sto skinu epizodu sa torrenta. Ja gledam na hbo go jer sam nestrpljiv da cekam download.

Apsolutno, nije stvar cak ni u pretplati vec u apsurdu. Gomoru npr. gledam samo sto je drugde teze nalazim a i nema cimanja sa prevodom.

Jel samo meni ovo najvise smeta, pored milion drugih stvari koje pominjete, to sto jasu zmaja tako sto se pridrzavaju za rogove samo 😀 Nerealno mi bode oci, mogli su neko 'sedlo' napraviti ne znam..

Vise bode oci sto se tema pretvorila u zensku diskusiju o GoT-u i sto mora da se ceslja kroz minimum 10 komentara da bi se nasao jedan za neku drugu seriju osim GoT. Jos jedna epizoda samo pa ce i ta saga da se zavrsi ( i valjda ce ljudi da skapiraju kakav su krs gledali poslednjih nekoliko sezona, ako nisu do sada...) 🙂

Ja prakticno izbindzovah 3 sezone drugih serija koje su makar koplje iznad ove sa kojom se zatrovala tema...

@Yojinbo: Na brzaka kada čovek baci pogled na "pogledaj postove" odmah vidi da su ti komentari uglavom u vezi filmova i serija koje su ekranizacije "superheroji & stipovi" tematike... Tako da čisto sumnjam da si ogledao 3 sezone nečega što je objektivno bolje od fantasy ekranizacije.
Jedino ako ne praviš razliku između "zabavno" i "dobro" / bolje / kvalitetno.

Poslednja izmena:
Jel samo meni ovo najvise smeta, pored milion drugih stvari koje pominjete, to sto jasu zmaja tako sto se pridrzavaju za rogove samo 😀 Nerealno mi bode oci, mogli su neko 'sedlo' napraviti ne znam..

Mali su pa mogu da se jasu, za vece su se vezivali lancima.

Chernobyl ep2 - odlicna, uzivao sam u svakom trenutku mada naravno znam pricu odavno

@Yojinbo: Na brzaka kada čovek baci pogled na "pogledaj postove" odmah vidi da su ti komentari uglavom u vezi filmova i serija koje su ekranizacije "superheroji & stipovi" tematike... Tako da čisto sumnjam da si ogledao 3 sezone nečega što je objektivno bolje od fantasy ekranizacije.
Jedino ako ne praviš razliku između "zabavno" i "dobro" / bolje / kvalitetno.

Onda nisi dovoljno aktivan na forumu i morao bi da procesljas i starije postove... Sto opet dosta toga govori o clanovima koji prate temu dok je GoT aktuelan - hvala bogu jos samo nedelju dana...🙂

Serije poput Deadwood, Rome, Bosch, Serenity, Expanse, Dark (izmedju ostalog, da ne bih nabrajao sve o kojima smo ovde diskutovali) prolaze kod malog broja clanova a kvalitativno su na itekako visokom nivou (pri cemu ne mislim samo na budzet).

Ljudi ipak preferiraju mainstream, jer eto mogu da cavrljaju i budu u toku, a kvalitet GoT (poslednje 3-4 sezone) u poredjenju ne samo sa izvornim delima, nego i sa serijama koje sam naveo, je u najmanju ruku upitnog kvaliteta (da ne kazem obican thrash fan service).

Uzivaj u seriji ako ti se kao takva svidja, nema potrebe da ti tudji komentari, pa i moji kvare uzitak u istoj...

Poslednja izmena:
Jedna molba modovima. Ako za Boga znate, izvojte Got u zasebnu temu. Ako nije problem. Hvala [emoji106]

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ima vec na HBO Go

Jedna molba modovima. Ako za Boga znate, izvojte Got u zasebnu temu. Ako nije problem. Hvala

+1

Moj glas takodje, samo zbog preglednosti teme o serijama - posle poslednje epizode slobodno pustite Semsu dizginu svi u istoj... 🙂

Onda nisi dovoljno aktivan na forumu i morao bi da procesljas i starije postove... Sto opet dosta toga govori o clanovima koji prate temu dok je GoT aktuelan - hvala bogu jos samo nedelju dana...🙂

Serije poput Deadwood, Rome, Bosch, Serenity, Expanse, Dark (izmedju ostalog, da ne bih nabrajao sve o kojima smo ovde diskutovali) prolaze kod malog broja clanova a kvalitativno su na itekako visokom nivou (pri cemu ne mislim samo na budzet).

Ljudi ipak preferiraju mainstream, jer eto mogu da cavrljaju i budu u toku, a kvalitet GoT (poslednje 3-4 sezone) u poredjenju ne samo sa izvornim delima, nego i sa serijama koje sam naveo, je u najmanju ruku upitnog kvaliteta (da ne kazem obican thrash fan service).

Uzivaj u seriji ako ti se kao takva svidja, nema potrebe da ti tudji komentari, pa i moji kvare uzitak u istoj...

Eto vidiš, ni ti nisi baš ispratio moje komentare. Inače bi znao da ja nisam GoT fan, i pogotovo da je ne smatram ni za Top 5 HBO seriju a kamo li za najbolju. Ja GoT gledam, jer eto prilagodio sam očekivanja i čisto da završim (i da posle ne hejtujem napamet :d :d )... originalno sam batalio gledanje sredinom 3. sezone.

A moj komentar da čisto sumnjam da si ogledao 3 bolje sezone je u smislu da si za vreme dok se emituje ova GoT sezona (pa čak i prethodna) odgledao stvarno mnogo bolje serije... jer sam tako protumačio to što si napisao. Komentarisati možemo samo na osnovu ono što si sam pisao da si gledao i komentarisao u to vreme... a to se svodi na superheroj žanr. Komentar nije bio na temu tvog sveopšteg ukusa... pošto u isti uvid nemam(o).

p.s. Expanse je kao "sci fi limunadica" poprilično mainstream friendly. Serenity ako si mislio na film koji nastavlja priču iz Firefly serije je takođe overhyped kao i sama "kultna" serija.

Poslednja izmena:
Baš me interesuje kriterijum po kome HBO Europe / HBO Adria ili kako god se već zvali odlučuje za koje serije će da na regionalnoj verziji HBO kanala bude "simulcast" sa US premijerom a za koje neće. Pošto za GoT bude a za Chernobyl ne bude... Al ajd, bar dodaju na regionalni HBO Go nove epizode po "world" premijeri.

Poslednja izmena:
Baš me interesuje kriterijum po kome HBO Europe / HBO Adria ili kako god se već zvali odlučuje za koje serije će da na regionalnoj verziji HBO kanala bude "simulcast" sa US premijerom a za koje neće. Pošto za GoT bude a za Chernobyl ne bude... Al ajd, bar dodaju na regionalni HBO Go nove epizode po "world" premijeri.
Pa gore pise da Cernobila ima vec na hbo go, a emitovanje je tek veceras.

Oplakah [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ali vizija [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1628][emoji1628][emoji1628][emoji123][emoji123][emoji123]
5ca064197c65a444d38d9ba1675b14ea.jpg

Послато са Samsung NOTE 9 уз помоћ Тапатока

Pa gore pise da Cernobila ima vec na hbo go, a emitovanje je tek veceras.

Ja znam šta sam napisao a ti očigledno ne i šta si pročitao? Pričam o "simulcast"-u ili ti emitovanju na regionalnom HBO kanalu istovremeno kad se premijerno emituje u US dok je regionalna premijera u drugom terminu.
Znam da ima epizoda već na HBO Go, to napisah na kraju prethodnog komentara... a na HBO Go sam i odgledao.

Ali postoje i ljudi koji nemaju pristup HBO Go servisu a pri tom imaju HBO kanale pa je malo glupo što umesto da koriste "pusti iz početka" i pogledaju tu "pred-premijeru" (= simulcast sa US premijerom) nego moraju da čekaju tek večeras.

Tj glupo je da neke serije emituju a neke je emituju na taj način.

Dakle GoT epizoda je i emitovana na HBO HD i dodata na HBO Go juče ujutro u 3h pa "regionalna premijera" uveče posle 20h a za Chernobyl nije bilo emitovanja jutros u 3h već samo dodata na HBO Go.

Poslednja izmena:
Odgledah ga, kao i uvek super i opustajuce za gledanje.

Samo malo prevara, prosla sezona imala 28 epizoda, ova samo 10, prakticno dali nam trecinu sezone.
I bolje, jer je od tih 28, 50% bilo filer. Ovako je mnogo bolje. Ostade mi još finale sezone da pogledam. Nadam se da će biti i pete.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Ja znam šta sam napisao a ti očigledno ne i šta si pročitao? Pričam o "simulcast"-u ili ti emitovanju na regionalnom HBO kanalu istovremeno kad se premijerno emituje u US dok je regionalna premijera u drugom terminu.
Znam da ima epizoda već na HBO Go, to napisah na kraju prethodnog komentara... a na HBO Go sam i odgledao.

Ali postoje i ljudi koji nemaju pristup HBO Go servisu a pri tom imaju HBO kanale pa je malo glupo što umesto da koriste "pusti iz početka" i pogledaju tu "pred-premijeru" (= simulcast sa US premijerom) nego moraju da čekaju tek večeras.

Tj glupo je da neke serije emituju a neke je emituju na taj način.

Dakle GoT epizoda je i emitovana na HBO HD i dodata na HBO Go juče ujutro u 3h pa "regionalna premijera" uveče posle 20h a za Chernobyl nije bilo emitovanja jutros u 3h već samo dodata na HBO Go.
Skontao sam posle. Istina glupost

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno