Bas tako, ljudska glupost i neznanje u ogromnim kolicinama.Zašto li sam počeo da gledam Černobilj, samo da se nerviram!?
Inače, prva epizoda je odlična, samo me ljudska arogancija i zatucanost vazda izvedu iz takta.
Plitak ali pitak. Daću mu fore i drugu sezonu.Mucim se sa ovim Jelovstonom, odgledah prvu epizodu, ne znam sta da mislim za sad.
Identičnu rečenicu mogu da napišem! Samo da dodam - jeo sam i zelenu salatu [emoji3]
Izgleda to da su, zamisli, političari za stolom podržali to jednoumlje i priču koju je matori izneo za stolom u jednoj državi gde je vladao komunizam... A 33 godina kasnije ništa se nije promenilo samo što se više ne zove komunizam već višepartijski sistem...Sta je tacno SF u epizodi, ne kapiram? 🙂
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
Radijacija je to 🙂Znaci tebi je nakon 13 godina zbog razarajucih posledica iz Cernobilja crkla maticna 😀
Komotno vodiljka dnevnika "ne" ispojlova epizodu. Kakvi šabani sad znam sta ce da se desi...
Ko mi je kriv kad gledam u lajvu
+1Jedna molba za ljude koji komentarisu got. Ja otvaram spoilere jer sam gledao sve epizode ali molim vas ako ste nasli procurele informacije o zavrsetku serije da posebno naglasite pre spojler taga.
Ja ne zelim da citam kako ce se serija zavrsiti pre nego sto sam to vidim. Vec su jednom u temi postavljane neke procurele informacije ali sam uspeo da skontam o cemu je rec pa nisam procitao taj tekst na engleskom.
Hvala
Sent from my Poco F1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari