Ajd objasni nama "neobjektivnima" šta je tu tačno bilo fenomenalno? Tipična "filler"/ "setup" epizoda.
Bice s02, a meni je bio ok Manifest.Samo par postova je bilo ovde o seriji "Mqnifest", jel ima neko ko je gledao i zna li se uopšte jel serija ukinuta ili će biti i s02.
Sent from my Note 4 using Tapatalk
Verovatno su ustekali budzet za tu cuvenu bitku o kojoj se toliko prica.
Nije mi to smetalo toliko, dobra epizoda za uvod u sezonu, kapiram da ce tek od trece da krene ludilo, druga mi po trejleru isto deluje soft.
+1GoT odlicna prva epizoda. Odlican tempo i uvod. Ima par stvari koje su mi upale u oko ali nisu vazne. Sve u svemu jedva cekam dalje.
Ja, gledao 3 epizode i nije me kupila.
Sve ide tom brzinom da bi najmanje bilo potrebno da serija ima 10 sezona sa 10 epizoda da bi iole pristojno sve odradili. Svih proslih sezona se sprema taj konflikt sa Tudjinima (The Long Night) koji ce zgurati u naredne 4 epizode i poz. Taj njihov prikaz zime koja dolazi mi je ekstremno komican, u knjigama ljudi u Crnom zamku su se zbog ekstremni velikih snegova kretali podzemnim tunelima a u poslednjoj epizodi u Zimovrelu je sneg visine par cm. Pa u spostvenom dvoristu mi za jednu noc padne sneg do pojasa!!! Veoma razocaravajuce.Vezano za GOT. Zar niko nema misljenje poput mene, da radnja ide presporo ?
Uzeci u obzir koliko ima likova, vecih i manjij prica, kad klupko pocne da se odmotava.. kako ce sve spakovati u par epizoda, nije mi jasno. Nekako sam ocekivao od ove sezone, da bude nakrcana sadrzajem... imam utisak, da ce na kraju da zbrzaju sve, da upropaste price i likove nezadovoljavajucim krajem.
Kako da ne gledam ? 😀Pa sto gledate onda ? 🙂
Kako i ne bi proletela kad se cekalo dve godine 😀 Slazem se, pomalo mlako ali ok..ocekujem vise od sledecih.
I meni proletela.
Ne znam da li vam se ne svidja jer nije bilo borbe ili cega vec ali da li ste primetili koliko susreta se odigralo? Bas zbog toga je meni proletelo jer su prikazali sve strane "sveta" a zavrsni susret je bio najbolji izmedju Lanistera i Bran-a. (da li su se oni to videli prvi put od prve epizode prve sezone? Meni je to bas upecatljiv kraj prve epizode.)
I da li ste se iscimali na scenu pri kraju kada onaj mali sto je zakucan na zid vrisne? Ja sam pomno pratio svaki pokret (nisam gledao u telefon i ostalo kako dosta ljudi usput gleda serije) i kad je vrisnuo ja sam se bas iscimao :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari