Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neka neko javi kakva je nova sezona gomore 🙂

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Boze me sacuvaj. Ja dosao da napisem kako Billions ne valja a vi se odusevljavate :d
Serija postala cist scifi nakon prve sezone.

Odgledao sam prve dve epizode, vec tu je SciFi, batalio sam.

S druge strane, isto fantazija kao i Billions, ali Umbrella Academy mi je sjajno legla.

Hvala za predlog Love, Death & Robots. Pravo osvezenje, vrhunski kvalitet.
Shameless sezona 9, nekako mislim da bi trebali da zavrsavaju seriju, dosta se ponavljaju, pocinje da smara...
Poceo Happy! druga sezona, mada najverovatnije je bolje da se saceka, pa sve odjednom.

Counterpart
Meni ok s02, čak mi i interesantnija od prve sezone.
Koliko toliko zaokružena priča obzirom da je ukinuta.

Ajde neki predlog za tzv Mystery show, tipa Counterpart, Fringe, Lost, Tvin Piks, Wayward pines ...
Ali da ima par ili više sezona.

Sent from my Note 4 using Tapatalk

Gommorah, to je to, nastavlja sa istim kvalitetom..

ST: Discovery..... Odgledao sam poslednju epizodu (od prosle nedelje) i koji twist, tek sada skapirao da je 2. sezona ono sto prizivam od pocetka serije... 😡

RESISTANCE IS FUTILE!!! FTU!!!

Steta za sto je polovina 2. sezone mahom smece...

Poslednja izmena:
Ne znam sta vas odusevljava u Love, Death & Robits toliko?
Odgledao sam i mogu reci, cista glupost, nabacane random animacije, bez ikakve price i poente.
Animacija je fenomenalna, ali nista dalje od toga.

Slazem se za Umbrella Academy, dobra.

^ Naglaseno je vise puta... 🙂
Nije ni bitno, kolega u sekciji za PC igre i onako samo u fps i graficka podesavanja gleda, gameplay i story mu nisu vazni... (sto jos jednom potvrdjuje) 😛

Inace niko ne prica o 2. sezoni American Gods..
Za sada je ok sto se ovih 4 epizoda tice, mozda se malo sporije odmotava ali je i dalje itekako vredna gledanja. Trenutno nista bolje nema u ponudi, dok ne krene hajp oko GoT...

GoT će definitivno da usija temu 😀 Ja inače gledam kad završi sezona ali ovaj put načiniću izuzetak, ako me i zaobidju eventualni spoileri na benchu natrčaću sigurno drugde na netu i pokvariti gušt.
Kladioničari trljaju ruke, biće zarade i za njih:
343500d0ca2f90cf2eacfcbaf5cff5fb.jpg
dceaf4bc3f41d16d0a9823c630d84fba.jpg

Ne si pipam GoT ni g*vnj**** drskom od metle preko internet brauzera... 🙂

Steta sto ne urade adaptaciju knjiga od Aberkrombija, kakav crni GoT, bucmasti pogubio konce odavno... A gde je Stiven Eriksen ili Dejvid Gemel, GoT mu dodje serija za paore u poredjenju sa njima... 😛 (salu na stranu, ali hajp, fan service i masovna histerija mi je ubila zelju za gledanjem jos kod 2./3. sezone)

Poslednja izmena:
@Yojinbo: Malazan bi mogao da prođe samo u animiranoj formi ili eventualno kao serija igrica. Inače ni ko-produkcija 5 kompanija ranga HBO i BBC ne bi pokrile troškove produkcije. I opet nema šanse da bi prosečan Malazan fan bio zadovoljan krajnjim rezultatom.
Skeptičan sam i dalje po pitanju toga kako će da izgleda Wheel of Time adaptacije.

Od fantasy stvari koje bi mogle da se na prihvatljiv način ekranizuju od strane HBO / FX / Amazon / Netflix i da istovremeno privuku i dobar deo GoT fanova bi mogao da bude "The First Law" od spomenutog Abercrombie i "The Black Company" (za koji je takođe već najavljenja adaptacija) i eventualno "Gentleman Bastard" serijal Scott Lynch-a (ali to već nije završeno, i sa samo 3 od planiranih 7 knjiga ne bi ni bilo pametno da se kreće u adaptaciju).
Nikako nešto poput Sandersonovog "Cosmere" univerzuma.

A kad sledeći put budu raspoloženi za adaptaciju nekog "historical fiction" serijala ja bih voleo da vidim Matthew Corbett serijal.

@poolmaker: Isto manje-više važi i za knjige. Ja čitam i gledam i dalje u nadi da će do kraja neko/nešto da ubije Sansu!

Poslednja izmena:
shamanNS bravo za post, u pravu si 100%

Malaska knjiga palih i ne treba da bude ekranizovana, sve bi upropastili. Najbolje je da ostanu kao knjige.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Counterpart- Sezona 2 odlicna, meni bolja od prve. Steta sto je ukinuta...
TWD- Sezona 9, pravo osvezenje posle osme. Ne bi bilo lose da vrate Rika i Megi, a da mison poteraju 🙂

The Killing, sezona 2. Izbindžovah poslednje četiri epizode. Odlična! Imam zamerki na neke stvari ali nebitne su u ovom trenutku. Ko još ovo nije gledao mnogo propušta. 3 sezona, koliko vidim nema veze sa slučajem u prethodne dve sezone, a i bilo bi mnogo da ima.

Poslednja izmena:
Krenula Gomorrah S04

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Vikings 5 sezona odlična.Ko ce dočekati novembar za prvu polovinu šeste sezone.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Sve je bolje od netflixa 🙂

@Alister: Što ti je problem CBS? Jel zbog one fore da taj akronim stoji za "canceling best shows"? :d

BrainDead je išla na CBS i super je serija (ali naravno da su je baksuzi otkazali posle samo 1 sezone).

The Good Fight ide na CBS streaming servisu (u toku je season 3) i meni lično je jedna od najinteresantnijih serija od ovih koje se još uvek emituju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno