Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ostala mi jos jedna epizoda trece sezone Berlin Station. Poprilicno losija u odnosu na prve dve. Losa gluma "Rusa", suplja prica. Bas su je odradili cisto da je odrade.

Dogledao Besu.

Meni je serija baš legla. Produkcija sasvim korektna. Gluma, dijalozi, scenografija dovoljni za naše prostore generalno bi je bez razmišljanja preporučio prijateljima za pogledati.

Ja krenuo The X Files od početka, nisam je gledao 20+ godina. Veličanstvena serija, do onog vremena kada je Chris Carter odlučio da bi je trebalo razvlačiti do besvesti i učiniti scenario glupim.

Koji je to trenutak?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Jel gledao neko Origin? Vredi li trošenja vremena?

Da se samocitiram...

Odgledao sam 7 epizoda u jednom danu :)

Legla mi je serija odlično iako imam zamerke ali mi je isprala gorak ukus koji je ostao posle Nightflyera.

U nekim momentima me serija podseti i na Dead Space igre što je dodatni plus

Sviđa mi se i razrada likova tj priče koje stoje iza likova i kako ih prezentuju

Krajem marta kreće 4. sezona Gomorrah pa obrćem štivo ispočetka, da se podsetim. Definitivno u top 5 krimi serija koje sam gledao, jaka osmica od mene.
Svaka preporuka ako neko slučajno nije gledao

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Episodes sa Matt Le Blancom, lagana i odlicna.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Konačno počeo Star Trek drugu sezonu. Posle treće epizode planiram da odustanem. Više puta sam imao transfer blama. Hoće li ovo biti bolje?

Nisam video da je neko pisao o njoj, setih se nje slučajno, Darevedil. Uopšte nije loša, samo šteta što se više neće snimati..

@Alex
Hoće, od 6-e epizode se baš popravlja. Krenuo da gledam 9-tu,danas izašla.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

@Alex
kao sto rece kolega, biva bolje, izlgeda da ce biti sasvim solidna zavrsnica,da nema patetike i vestackog razvlacenja mogla bi da bude i dobra serija.

@supermarkomare
Ne znam gde si bio na forumu poslednje 2-3 godine, zatrovali smo temu sa Daredevilom da je posle Nolanove trilogije verovatno najbolje adaptiran strip...

Nisam zalazio u klabing deo do pre mesec dana, a unazad nisam čitao previše :D

@fain2daniel, @Yojinbo

Hvala za info!

Back on Trek znači :)

Samo nemoj previse da podizes ocekivanja. :)

Nikad bolji The Grand Tour, sve epizode su odlicne ove sezone.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Završio TD treću sezonu, najslabija sezona do sada. Zadnja epizoda vadi malo prosek ali generalno slaba 6tica.
Veza izmedju glavnih detektiva je za pohvalu iako mi se izbor glavnih glumaca nije baš svideo , ostalo ispod proseka.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Završio TD treću sezonu, najslabija sezona do sada. Zadnja epizoda vadi malo prosek

Teško da zadnja epizoda vadi, pre bih rekao obara prosek, cela sezona me je držala, dok kraj razočarao, u svakom slučaju bolja od druge.

zakuvava se u fleshu :) dobre epizode prosla i ova.

Dobro si napisao za Flesha, skroz sam zaboravio na seriju a odgledao sam sve sezone pre poslednje, vredi li gledati ovu sezonu? Iskreno su me 3 i 4 sezona razočarale da sam planirao da odustanem ali sam ih izgurao nekako dok su mi prve dve bile ok skroz :D

Odgledah "Heroes". 6/10

Dobro si napisao za Flesha, skroz sam zaboravio na seriju a odgledao sam sve sezone pre poslednje, vredi li gledati ovu sezonu? Iskreno su me 3 i 4 sezona razočarale da sam planirao da odustanem ali sam ih izgurao nekako dok su mi prve dve bile ok skroz :D

Pa, ako su te razočarale 3 i 4 sezona onda će i ovo. Možda tek od ove dve poslednje kreće nešto zanimljivo. Barem radnja ide u tom smeru

Sent from my Mi 8 using Tapatalk

extra je love death robots, krenuo noćas prvu, evo sad blenem u ostale :)

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Završio Origin

Nisam se nadao da ću izbindžovati seriju ali jesam.

Odlično mi je legla kao što već napisah i pored nekoliko rupa u priči i još nekih gluposti.

Nadam se da će raditi drugu sezonu

Opasno sam se smorio kod treće sezone Lethal Weapon serija bez glavnog lika ne liči ni na šta a bila je top!

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno